- Корпусова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый
Зовсім не потрібна річ на кухні. Не зручна. Та шинкуе погано.
- Продавец TORI
Вітаю, Олено, Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ваша покупка не виправдала очікувань. Хочемо запевнити вас, що наша продукція проходить ретельний контроль якості перед відправкою. Більшість наших клієнтів задоволені продукцією, і ми отримуємо багато позитивних відгуків. Можливо, у вас виникли проблеми з експлуатацією даного пристрою або не змогли повністю коректно розібратися. Якщо все вірно робити то проблем виникати не повинно. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. в будь якому випадку якщо ж у вас будуть надалі додаткові питання або необхідна консультація - звертайтеся до нас за телефоном або у чаті замовлення. Для нас дуже важливо аби ви були задоволені від співпраці з нашим магазином. Гарного дня
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый
Первые впечатления, оставляют лучшего, коробка была сильно по мята, достал мультерезку, такое чувство что она лежала где-то на помойке, грязная,в паутине местами, пока ещё не пробувал её работать.
- Продавец TORI
Доброго дня, Владислав. Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар прибув у незадовільному стані. Пошкодження упаковки та самого товару, ймовірно, сталося під час транспортування. Ми обов'язково проведемо розслідування з перевізником, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Хочемо запевнити вас, що наша продукція проходить ретельний контроль якості перед відправкою, і ситуації, подібні вашій, є вкрай рідкісними. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Шестопалов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик. Цвет: Серый
Дешева китайщина, що прослужить, як максимум, два місяці. Так я собі думав, коли замовляв цей товар. І мене це влаштовувало. Але практика довела, що цей "слайсер" розлетівся на запчастини від перших десятьох картоплин і попрямував у смітник, де йому саме місце.
- Достоинства:
- Лише у української картоплі, котра міцніша за пластик і третьосортні леза дешевої китайської овочерізки.
- Недостатки:
- Один Суцільний Недолік.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый
Користуємося пару місяців, дуже зручно
- Продавец TORI
Доброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Галенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый
Десь вище писали, что сам по собі виріб делікатний, так воно так і є...Коли я брав, то це точно щоб не картоплю різати..Ті хто пише негативні відгуки , питання, а що ви хотіли за таку ціну? купляйте не за 300 грв, а за 3000 , тоді і ріжте там без проблем и картоплю та сухарі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Крихкий пластик
- Продавец TORI
Доброго дня, Віктор. Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що ваша покупка не виправдала ваших очікувань. Хочемо зазначити, що мультирізак розроблений для ефективного і безпечного різання різних овочів та фруктів. Використані матеріали забезпечують надійність і довговічність при правильному використанні. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Продавец TORI
Вітаю. Хочемо зазначити, що мультирізак розроблений для ефективного і безпечного різання різних овочів та фруктів. Використані матеріали забезпечують надійність і довговічність при правильному використанні. Гарного дня.
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый
Попытка нарезать картофель для жарки закончилась повреждением и невозможностью продолжать работу далее.
Может картофель мне попался неправильный?
Но нигде нет предупреждения о каком то "специальном" картофеле.- Недостатки:
- Очень хрупкий пластик. Повреждается при чуть более длительном времени работы
- Продавец TORI
Вітаю, Олександр. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас сталася проблема. Хочемо зазначити, що наші вироби проходять ретельну перевірку якості перед відправкою, і випадки виходу з ладу є рідкісними. Можливо, у вас виникли проблеми під час експлуатації товару, що й створило вам даний негатив. Мультирізак розроблений для нарізання різних овочів, включаючи картоплю, без необхідності використовувати спеціальні сорти. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.
- Павел Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
изделие очень низкого качества из дешевого китайского пластика. не хватило его даже на пол картошки. одна из ножек уехала в закат. пластиковая накладка отошла. вылетела пружина. очень не рекомендую. выбросил через 2 мин использования.
- Достоинства:
- Недостатки:
- сплошной цельный недостаток
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый
Все супер!!!))
- Продавец TORI
Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик. Цвет: Серый
а як це повернуть
- Недостатки:
- 10
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
Нормально не нарезает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошной недостаток
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
Пів року користуюсь дуже часто, все нормально .
- Ірина
підкажіть, як саме користуєтесь?
- Андрій С***
Даже зайдіть в ютуб там показано як користуватись нею . Я 3 місяці через день різав яблука груші цибулю картоплю і все нормально ( тільки фіксатор направляючої пластмаски разболтавсяия його на саморіз посадив)
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
Ужасное качество
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Сплошной минус
- Никонова О***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
Одноразовая. Возвратного движения нет. При первом использование оторвалось крепление ёмкости закладки продуктов. Не устойчивая, нужна третья рука, чтобы держать прибор. Хуже покупки не помню
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все приспособление - сплошной недостаток
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
Поганый пластик
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
незамінна річ на кухні
- Достоинства:
- ціна якість
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
Продавець відмінний, а товар так собі - дуже делікатний...
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Серый
Зовсім навіть не ріше моркву, навіть з ківі зробило кашу. Не рекомендую.