- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Fruitatta
Діаметр середній, колір не такий як на фото. Частина використана для декору ялинки - вийшло чудово, але більший діаметр був би краще, ну і колір звісно.
Частина для їжі, чаю. Ароматні, хрусткі, смачні просто так похрустіти ( шкірка на любителя). Дітям сподобалося як чипси.
Дякую, що швидко відправили)- Продавец Fruitatta
Дякуємо вам, Юліє, за такий детальний і щирий відгук!
Безмежно раді, що апельсинові чипси вам сподобалися і підійшли і для декору, і для чаю
Ми дійсно не підфарбовуємо фрукти, тому відтінок може трохи різнитися, але аромат і хрумкість — завжди на висоті
Дуже приємно, що дітям теж зайшли як снеки — це для нас найкраща оцінка
І дякуємо за те, що відзначили швидкість відправки!
Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Fruitatta
Дуже і дуже смачно!!!!
- Достоинства:
- Тоненькі.
- Недостатки:
- Продавец Fruitatta
Валентино, щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що вам сподобались апельсинові чипси — ми справді стараємось зробити їх тоненькими, хрумкими й ароматними. Приходьте ще за смачною натуральною радістю
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fruitatta
Супер . Довольно ароматные такие аккуратные. Довольна все 100%
- Продавец Fruitatta
Світлано, щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що апельсинові чипси вам сподобались — аромат, вигляд, якість! Нехай радують вас і надалі. Будемо раді бачити вас знову!
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Fruitatta
Дуже гарні та ароматні апельсинові чіпси, всі прийшли неушкоджені. Замовляла для декору, але і смакують вони непогано)
- Продавец Fruitatta
Дякуємо, Катерино, за ваш відгук. Дуже приємно, що апельсинові чіпси вам підійшли і для декору, і на смак. Нам важливо, щоб продукт радував в усьому — від вигляду до аромату. Будемо раді вашим новим замовленням.
- Єлизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fruitatta
Замовляла для декору, але не можу зупинитися їх їстигосподи,це найсмачніші чіпси,які я коли небудь брала!
Зараз йду замовляти ще,бо на декор майже нічого не лишилось- Достоинства:
- Неймовірно смачні!
- Продавец Fruitatta
Єлизавето, дякуємо за такий емоційний і щирий відгук. Дуже тішить, що апельсинові чипси підкорили вас не лише як декор, а й як справжній смаколик. Ми готуємо їх саме так — щоб важко було втриматись. Дякуємо, що повертаєтесь до нас знову.