- Любов Х***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 1000
Бажаючим придбати цей товар пропоную звернути на брак виробника; товар має короткий поршень преса - при загальній висоті френча 17 см поршень не досягає дна на 6 см (скільки то треба заварки закласти у френч).
За якість обслуговування поставила ТАК СОБІ, бо якби то мені запропонував звернути на це увагу менеджер з видачі товару, я би відразу відмовилась від нього (а на це вказав мені син, коли я принесла френч додому).- Недостатки:
- товар має короткий поршень преса - при загальній висоті френча 17 см поршень не досягає дна на 6 см (скільки то треба заварки закласти у френч)
- Продавец INTER OFFICIAL
Дякуємо за відгук! Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Довжина поршня відповідає конструкції моделі - він не доходить до дна навмисно, щоб не пошкоджувати колбу. Це не є виробничим браком.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 1000
Користуюся 3місяці майже. Сітка вже заломаласі та подвоїлася. Я такий жах бачу перший раз. Всі френч пресс до цього в нас працювали роками.
- Достоинства:
- Воду не проліває
- Недостатки:
- Погана сітка на фільтрі
- Продавец INTER OFFICIAL
Доброго дня!
Дякую,
що повідомили нам про це.З такою ситуацією зіткнулися вперше.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 350
За такую цену, хороший.
- Достоинства:
- Годный
- Недостатки:
- Немного кривоватенький подстаканник.
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 1000
Все чудово.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 1000
Дуже гарний прес для чаю!
- Продавец INTER OFFICIAL
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Дуже приємно що вам сподобався наш прес. Користуйтесь із задоволенням.
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 350
Все добре.
- Продавец INTER OFFICIAL
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням .
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 600
Прекрасний зовнішній вигляд. Функціональні.
- Достоинства:
- Крошка гарно прилягає. Митцем з правом щильно прилягає до скла
- Недостатки:
- Стакан слабо тримається в підставі тому варто підтримувати.
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 1000
Все отлично.Рекомендую
- Достоинства:
- Быстрота в обслуживании.Рекомендую.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Борисова И***Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Объем: 600
Не добросоветный продавец.Заказывала колбу для заварки чая.Пришла лопнутая
- Карбовська Л*** ОлексндрівнаПродавец: INTER OFFICIAL. Объем: 800
Я замовляла 2 френч-преси: 1- на 0,35 мл за ціною 73 грн, а другий - 0,8 мл за ціною 116 грн., а мені вислали 2 однакових по 0,35 мл, але ціна в одного - 73 грн., а в другого 116 грн. Продавець вирішив, що можна обдурити. Тому я відмовилася від товару.
- INTER O***
Добрый день. приносим свои извинения по сложившийся ситуации, действительно был пересорт товара, свою ошибку исправим, отправим ваш заказ за свой счет. Спасибо за ваш отзыв
- АнастасияПродавец: INTER OFFICIAL. Объем: 1000
Каков диаметр и высота колбы?