Отзывы покупателей о Чеснокодавка из нержавеющей стали с пластиковой ручкой - 3DTOYSLAMP - Пресс для чеснока

Оценка пользователей 4.42/5
  • Отзывы про товар продавца ILLUSIONEE
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

На вигляд гарна та якісна, не тонка.

Достоинства:
    Нержавіюча сталь
    Недостатки:
    Необхідно тиснути з великою силою, і шкірка всеодно залишається
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Тетяно, давити зверху на прес для часнику не потрібно. Даний вид часникодавки необхідно при використанні перекочувати з боку на бік. Інформація про це спеціально розміщена в описі товару.

• Юлія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Чудова річ! Міцна, якісна. Тепер руки часником зовсім не пахнуть. Й миється легко)

Достоинства:
    Чудова річ

• Юлія Ч***

Все якісно

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Це не часникодавка, а просто шмат мусору. Прикладав вагу всього тіла, щоб розчавити хоч один зуб часнику. В результаті вдалось лише приплюснути .

Достоинства:
    Ніяких
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Андрію, чеснокодавка з дуже гарного металу та якісно виконана. Якщо Ви уважно на неї подивитесь, то побачите, що вона має овальну форму. Це зроблено для того, щоб давити часник за допомогою перекочування з боку на бік. У такому разі Ви прикладаєте мінімум зусиль та отримуєте необхідний результат.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже класна, зручна часникодавка! Добре давить часник, не залишаючи відходів, легко очищається, а головне руки потім не пахнуть часником(бо до цього його терла на терці).Дуже задоволена покупкою! Розетці дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Зручна, добре виконує свою функцію

• Ганна К***

Не рекомедую

• Ліна Х***

Мені сподобалась, зручно, швидко

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Гарно давить. Легко мити.

Достоинства:
    Ціна, якість, зручність у використанні
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже зручно користуватись, зроблено якісно,товаром повністю задоволена

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Руслана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Часникодавка доситьміцна, не скрипить, не шатається, зручна, мити, порівняно зі звичаюною дуже легко.

Достоинства:
    Ціна, непогана якість
    Недостатки:
    Великі зубці часнику треба перерізати навпіл, бо погано давляться
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Руслано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• владимир л***

Удобно, легко моется.

Достоинства:
    красиво выглядит
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже зручна, легко користуватись і легко мити, на відміну від класичних. Також чавить весь часник - на дошці не залишається майже нічого (у класичних часто до кінця не дочавити).

Користуватись краще стоячі - для того, щодо розчавити треба докласти зусиль, якщо часник великий.

Достоинства:
    Зручна, легко користуватись, легко мити
    Недостатки:
    Треба докласти зусиль, щоб розчавити
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Норм такая чеснокодавка. Крепкая и надёжная

Достоинства:
    Крепкая и удобная
    Недостатки:
    Пока не заметил
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Тарас П***

Зручно і легко миється

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тарасе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Іван Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Чудова, зручно бистра доставка.

Достоинства:
    Зручна
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Іване! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Біда Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Швидка доставка, хороша якість, нормальна ціна, досить зручно. Рекомендую.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ирина К***

Сподобалась, дуже зручно

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Тамара Б***

Желает лучшего.

Достоинства:
    Недостатки:
    Тяжело выдавливается чеснок. Очень жаль. Я не пользую, а так мечтала купить. Деньги не малые для меня.
    Перешла на обыкновенную чесночницу.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Тамаро, часник легко видавлюється. Самі перевіряли. Вам необхідно тиснути не рівно зверху внизу, а робити перекат з боку на бік. Такий принцип використання цієї часнодавці. Зверніть увагу на конструкцію – вона спеціально для цього має вигнуту форму.

• Ольга Б***

Чудовий прес.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore

Дякую дуже

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший пресс .все ок.давит хорошо .моется ок.все ок продавец ок.

• Татьяна Л***

Гарна якість, легко миється

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарний прес, швидка доставка, гарний продавець

• Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все працює. Ще не звикла до використання. Але виглядає надійно зробленим.

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Позитивні коментарі переконали взяти. Не розумію зручність цієї штуковини

Достоинства:
    Вона є і не зламалась
    Недостатки:
    Не зручно
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Він виконує свої функції. В описі також зазначені його параметри (ширина, висота), можливо, саме вам він не підійшов через антропометричні особливості.

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome

Придбав виявилась гарна і проста в використанні річ, лишився задоволений

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: h-retail

Товар жахливої якості , зламався при першому використанні , не видавивши жодного зубчику часника

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Товар суцільний недолік
  • Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Найкраща чеснокодавка!

Достоинства:
    Зручна
  • Валентина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop

Норм

• Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Татьяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot

Зручно

• Продавец  Trend Shop Lot

Дякуємо Вам за відгук

• Валерій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Товаром остался крайне не доволен, пластик весь в каких-то сколах, царапинах, будто его пинали ногами или играли в футбол. Метал тонкий, нужно очень аккуратно использовать. В общем не рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ужасный внешний вид
    • Продавец  Комфортні оселі

Доброго дня, Валерію! Нам прикро, що ви залишилися незадоволені якістю преса для часнику та його зовнішнім виглядом. Ми намагаємося ретельно перевіряти товари, тому ситуація зі сколами та подряпинами на пластику, про які ви зазначили у відгуку, є для нас неприпустимою. Щодо зауваження про товщину металу — дана модель розрахована на стандартне побутове використання, проте ми обов'язково врахуємо ваш коментар. Оскільки ви не звернулися до нас одразу після отримання замовлення, ми не мали змоги вчасно запропонувати вам заміну. Будь ласка, зв’яжіться з нами в особистих повідомленнях для розв’язання цього питання.

• Ростовская М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice

Після першого використання викинула у смітник. Метал дуже мʼякий і хліпкий пластик. Воно не давить часник, а сгинається сам прес.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виконує свою функцію
  • Марина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice

Зручно користуватись

• Сергій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basket

Не рекомендую, якість жахлива, часник не давить, прогинається і в перший ж день поломався

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: 7k shop

Неякісний пластик. При натисканні на зубчик часнику пластина металу прогинається, пластик відійшов та тріснув з одного боку,поки що..

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Все відповідає опису,часник давить нормально