Отзывы покупателей о Сахарна їстівна картинка музика, Стрей Кидс, Стей Кідс музична група Stray Kids Ø20см на торт (SNP - 01885)
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
- Достоинства:
- Швидко та якісно
- Недостатки:
- Продавец SmartNikolaevPicture
Світлана, дякуємо Вам за чудовий відгук.
Бажаємо Вам мирного неба, звертайтесь обов'язково
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Заказик пришел в срок
Картинка четкая и красивая,бумага толстая,картинка ляжет на торт ровненьким слоем
Спасибо большое- Продавец SmartNikolaevPicture
Алиночка, дякуємо Вам за відгук про наш товар
Звертайтесь обов'язково до нас ще.
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Дякую, рекомендую відповідального продавця.
- Достоинства:
- Швидко, якісно
- Продавец SmartNikolaevPicture
Оленочка, дякуємо Вам дуже при дуже за оціночки та відгук про нашу роботу. Завжди будемо раді Вас бачити в нашому магазині.
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Дякую за посилку. Все сподобалося
- Продавец SmartNikolaevPicture
Людмила, наша команда дуже вдячні Вам за оціночки нашому магазину.
Дякуємо
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Відповідальний та чемний продавець, все відповідає своєму опису, швидко відправили замовлення. Передзвонили та уточнили деталі. 100% рекомендую!
- Достоинства:
- Швидкість,чемність, якість
- Недостатки:
- Не знайти
- Продавец SmartNikolaevPicture
Юлічка, дякуємо Вам за чудовий відгук про наш товар та нашу роботу
Дуже старанно працюємо
Розробляємо дуже багато всього для щасливих іменинників.
Звертайтесь
- Альона Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Чудова комунікація, пакування, якість і супровід. Дитина в захваті.
- Достоинства:
- Все на вищому рівні.
- Продавец SmartNikolaevPicture
Альона, дуже вдячні Вам за відгук про наш товар
Ми дуже старанно працюємо, звертайтесь обов'язково
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Чудовий сервіс та швидка доставка . Дуже дякую . Все супер .
- Продавец SmartNikolaevPicture
Оксаночка, чудовий відгук, дякуємо Вам.
Звертайтесь обов'язково, якщо буде потрібно прикрасити Ваше свято
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Дякую за гарні прикраси та швидку доставку. Я не профі торт робила вперше, для донечки.
- Достоинства:
- Гарна якість, швидка доставка.
- Продавец SmartNikolaevPicture
Надія, дуже приємно та такі відгуки ❤️
Наша команда дуже старанно працює кожного дня. Звертайтесь обов'язково до нас ще Ближче до нового року додамо дуже багато макетів та чудових топерів для Ваших тортиків!