- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Основной цвет: Серебристый. Объем: 350
чудова кружка, зверху металева, розмішує, якщо і кришкою накрити, тепло буде довше зберігатись
- Достоинства:
- ціна, зручність
- Продавец Лоукостер
Дякуємо Вам за оцінку нашого товару, приємного користування!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Основной цвет: Серебристый. Объем: 350
Доброго дня. Дякую за своєчасну доставку. Прийшла ціла. Купляла чашку дитині, бо він дуже її хотів. Але сама її випробувала, так цікаво розмішує воду. Напевно ця чашка хто не любить ложкою розмішувати.)) Просто цікава річ.
- Достоинства:
- Цікава чашка
- Недостатки:
- Слабкій вентилятор на дні чашки
- Продавец Лоукостер
Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Прикольна чашка на "погратися". Розмішує добре, тут нарікань нема. Але швидко виходить з ладу. Нижня кришка не герметична(видно щилину навіть, фото прикріпив), тому волога легко потрапляє у середину чашки, що виводить її з ладу. Вистачило на тиждень користування.
- Достоинства:
- Стильний дизайн, сподобається дітям
- Недостатки:
- Не герметична кришка, виходь з ладу механізм
- Тихомир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Красный. Объем: 350
швидко перемішує напій і охолоджує його вентилятором. Компактна та легка у використанні.
Бажаємо приємного користування!
- КузьминаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350
унікальний аксесуар, який поєднує функції чашки для напоїв і міксера
Бажаємо приємного користування!
- Уляна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Оригінальна чашка з вбудованим вентилятором, що мішатиме ваші напої, додаючи комфорт і зручність у використанні. Ідеальна для офісу чи дому.
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350
батарейки треба одразу дозамовляти
кілька днів користуємось, працює - Дарья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Красный. Объем: 350
Прикольна чашка, користуюсь кожен день, коли вдома.
Бажаємо приємного користування!
- Артур Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Дякую за батарейки але в мене не було кришки у комплекті та в перше використання в мене видпала пластиковамішалка
Представник постачальникаДобридень, Артуре! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо чашку на абсолютно нову.
Напишіть, будь ласка, у службу підтримки, з посиланням на цей коментар.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350
Витримала десь 5-7 циклів миття і після цього мотор перестав крутитися
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Недовговічна
Представник постачальникаДобридень, Ігоре! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником.
- Єлена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Основной цвет: Синий. Объем: 350
Дуже цікава річ. Купляла на подарунок дитині, задоволена.
- Продавец Catchgoods
Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!
- Єлена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Основной цвет: Серебристый. Объем: 350
Дуже прикольна річ, купляла дітям, дуже задоволені.
Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!
- МихайлаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350
Купляв в 2018, ще працює.
- Недостатки:
- Тільки ручна мийка
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350
Через 2 дня перестало робить.
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Чоловіку сподобалася.
Представник постачальникаДякуємо за те, що поділились своїм враженням. Бажаємо приємного користування
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Чашка прийшла без кришки, писав у тех.підтримку розетки,але нічого мені так і не відправили
Представник постачальникаДобридень, вже передали кришку на пошту, скоро прийде.
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: SANTARAY. Основной цвет: Черный. Объем: 350
заказали 2 кружки, 1 работала отлично хорошо крутилась вторая вообще ели как работает, поменяли батарейки ничего не изменилось, батарейки новые из магазина. Кружку забрали минут 15 назад.
- Достоинства:
- Первая кружка хорошо крутит появляется пенка.
- Недостатки:
- Вторая вообще ели как работает,продавец не знает дадут ли мне новую кружку взамен на брак.
- Продавец SANTARAY
Відправили ще одну кружку.
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Основной цвет: Черный. Объем: 400
Хорошая чашка китайщиной не пахнет да и вообще никак не пахнет и это хорошо нигде не протекает довольно герметична мыть можно не вытаскивая батарейки по крайней мере пока с ней ничего не случилось. Моторчик довольно мощный так что сахара на дне не остаётся
- Достоинства:
- Прочная, герметичная с мощными моторчиком
- Недостатки:
- Пока не нашёл
- Руслана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Пропеллер крутиться поки тримаєш кнопку.
Якщо наливаєте менше ніж пів чашки води, то краще накривати кришкою, бо може розплюхати, з повною чашкою такої проблеми не помітила
Бажаємо приємного користування!
- Аніка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
жертва тік тока, побачила цю чашку і одразу замовила, тепер сиджу і думаю щоб такого в ній заварити, бо чай/каву з цукром не п'ю)))
цікаво спробувати розмішати какао з молоком
Бажаємо приємного користування!
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
гарна чашка, вентилятор робить. досить товстий пластик, і ззовні залізна оболонка, доставили швидко
- Достоинства:
- вигляд, швидко доставили
Бажаємо приємного користування!
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
В офісі вічна біда з чайними ложками, в цьому плані чашка дійсно прикольне рішення, але я брав більше по фану, подобається як воно в чашці робить воронку
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Бажаємо приємного користування!
- Сватуха Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
все працює, купила одразу прозапас батарейочок, щоб міняти
Бажаємо приємного користування!- Незалежний
Вигідніше акумулятори, до 1000 циклів заряд-розряд, фірма варта беріть. Ще до них зарядний пристрій
- Анатолий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Основной цвет: Синий. Объем: 350
Купил на подарок работает
- Достоинства:
- Недорого
- Продавец Catchgoods
Дякуємо Вам за відгук! Будемо намагатись і надалі радувати Вас хорошим товаром та сервісом!
- Лесенкин Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Моторчик и лопасти, крышка сломались сразу. Надпись стирается.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сама кружка.
Представник постачальникаДобридень, Юрію, в гарантійному талоні є контактний номер виробника, зв'яжіться з нами і ми поміняємо вам чашку.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SANTARAY. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Кухоль чудово перемішує каву, навіть невеличка пінка утворюється якщо додати молоко чи вершки. Є зручна кришка, яка дозволяє пити напій для прикладу в дорозі чи на природі. Батарейки не входять в комплектацію, тому їх потрібно купляти. Але щось густіше кави, чаю чи соку навряд чи вийде повноцінно перемішати. Пробувала збити кілька перепелиних яєць. Змішувало ледь-ледь, більшість жовтків так й залишилися цілими.
- Достоинства:
- Добре перемішує напій, можливість автономної роботи, можна брати в дорогу
- Недостатки:
- Не перемішує будь-що густіше напоїв
- Павел С***
Здравствуйте. А сейчас после время она у вас отлично работает?
- Олена Б***
На сьогодні кухоль не працює, міняла батарейки й не допомогло. Використовую як звичайну чашку.
- Єгор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350
на старих бракує "тяги", погано мішає, краще одразу ставити нові батарейки, або заряджені акуми, тоді маслає дай боже.
якщо налити мало води то може трохи розбрискувати, якщо більше половини то норм
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Елена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
взяли на подарунок і не прогадали, вражень повний вагон
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Чашка з кришкою,яка прогумована збоку, якщо потрібно, добре зберігає тепло. Залізний корпус зверху, прикольний вигляд, все працює
- Достоинства:
- Вигляд, обʼєм, кришка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Поставив акумуляторні батарейки, все працює
Бажаємо приємного користування!
- epimethriusОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
Протягом того часу, поки все працювало - дуже задоволений. На жаль, десь на третьому тижні використання рідина таки пробралася до моторчика, і половину свого функціоналу чашка втратила.
- Достоинства:
- Чудова ідея і непоганий вигляд
- Недостатки:
- Реалізація конструкції досить непрактична
- Станіслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
С задачею розмішати цукор справляється, можна пакетик з чаєм кинути, швидко заварюється, що б ложкою не тарабанити у другій годині ночі, коли родичи сплять
Дякую!
Бажаємо приємного користування!
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 350
це просто мрія, мене особисто дуже дратує коли хтось голосно калатає ложкою цукор.
таку чашку можна подарувати друзям і різним, щоб не дратували)
Бажаємо приємного користування!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350
Гарний товар рекомендую. Розібрали швидко я хотів ще одну на подарунок взяти
Представник постачальникаДобридень, приємно чути!
На сайті ви можете знайти чашки нашого бренду в іншому кольорі.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350
Прикольна чашка. Дуже зручна. Вдома супер класна. В автівці ще більш в нагоді буде. Не знаю тримає теплою рідину чи ні. Миється швидко. Без проблем.
- Достоинства:
- Цікавий дизайн
Бажаємо приємного користування!
- Каріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Основной цвет: Серебристый. Объем: 350
Прийшло таке яке на картинці.Все чудово,усе працює.Дуже рада замовленню.Колір головне такий який хотіла,рекомендую всім.
- Продавец Catchgoods
Дякуємо, що обрали саме наш товар на платформі Розетка, приємного користування!