- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный
Купив на подарунок на 3-му тренуванні на 14 день після купівлі - порвалася права рукавичка по шву
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Черный
Дякую,посилочку отримали,все чудово
- Достоинства:
- Товар відповідає опису
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 8. Цвет: Черный
Перчатки хороші за свою ціну, з виду прошиті добре, з перфорацією( не будуть задихатися руки). Промахнувся дуже з розміром та в перший раз за 5 років користування розеткою довелося зіткнутися з процедурою повернення) Приніс їх на наступного дня в тому ж виді, з бірками( бо ніразу навіть не одягав) , думав швидко все організують, та помилився. В інформації щодо повернення на розетці зазначено, що співробітник в точці видачі перевірить товар і якщо все ок, то зробить повернення, - такого не буде! Тому що навіть абсолютно нові з усіма бірками, пакуваннями перчатки поїхали на діагностику) Це товар , повернення якого 100% має відбуватися просто і на МІСЦІ!
В черговий раз, коли надумаю замовляти техніку чи комплектуючі до пк, 300 разів подумаю, чи потрібно це робити на розетці! Продати вони продадуть , а от якщо щось не так - через 7 кругів пекла протягнуть.- Недостатки:
- У точці видачі напевно не досить компетентні працівники, якщо не можуть швидко організувати повернення на товар такого плану) І як зазначено в акті, вони поїхали на «Сервісну діагностику» - цирк.
Представник постачальникаЯкщо раптом у вас повториться така ситуація - звертайтесь на пряму до нас як представника даної ТМ - ми вам допоможемо це все швидко організувати)
- Аня Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный
Дуже зручні за рахунок додаткової резинки.Швидко прийшло.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Черный
Дуже задоволений)
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 16. Цвет: Черный
Неплохие перчатки
- Достоинства:
- Плотные, удобные
- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 14. Цвет: Черный
Дуже гарні та якісні перчатки. Гарно фіксують! Чорно- красні просто топчик, син в захваті. Тільки, на жаль, отримала 2 рукавички на праву руку. Зараз чекаю на вирішення цього питання з Розеткою. Але зовсім не нервую з цього приводу, впевнена що все буде замінено.
- Микола К***Продавец: Rozetka. Вес: 14. Цвет: Черный
Все чудово, показали себе добре. До якості притензій немаю)
- Достоинства:
- Зручні та надійні
- Недостатки:
- Не виявив
- АлексейПродавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный
Отличные перчатки
- Достоинства:
- Очень удобные, просто отлично фиксируют кисть, полностью оправдана цена, всем рекомендую
- Катерина Ф***
Подскажите, пожалуйста, 12 унций - это на какой возраст?
Представник постачальникаТут потрібно не за віком, а за вагою спортсмена, ну або ж за рекомендацією тренера - інколи тренера одразу привчають до більших рукавичок
Спортсменам вагою 50-65 кг цілком підійдуть рукавиці вагою 10 унцій
Спортсменам, власна вага яких 65-75 кг, краще використовувати рукавиці 12 унцій
При вазі спортсменів понад 75 кг підійдуть рукавиці 14-16 унцій
- Наталия А***Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Черный
Во время тренировки не расклеиваются и не слетают с руки. На руке сидят хорошо. Пошиты качественно, нитки нигде не торчат. Перчатки довольно жесткие, хорошо держат форму. Сын тренируется 3 раза в неделю, но перчатки выглядят как новые. Если честно, иногда эти перчатки эксплуатирую я. Перчатки по размеру подошли даже мне.
- Достоинства:
- Прочные, качественно пошиты
- Катерина Ф***
На какой возраст Вы покупали 10 унций?
Представник постачальникаРукавички потрібно підбирати по вазі
Спортсменам вагою 50-65 кг цілком підійдуть рукавиці вагою 10 унцій
Спортсменам, власна вага яких 65-75 кг, краще використовувати рукавиці 12 унцій
При вазі спортсменів понад 75 кг підійдуть рукавиці 14-16 унцій
- Настя Н***Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Черный
Во первых, они достаточно удобные, обеспечивают плотную фиксацию кисти, что не даёт травмировать кисть. Особенно очень плотно и хорошо садятся когда одеваешь их с бинтом. Во вторых, сохнут данные перчатки очень быстро, не издают никакого запаха. Тык же данные перчатки очень качественно сделаны, несмотря на свою цену, я очень доволен.
- Достоинства:
- удобство, качество, цена