- AI аналіз відгуків105 відгуків: 70% позитивних, 10% нейтральних, 20% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший пресс .все ок.давит хорошо .моется ок.все ок продавец ок.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарна якість, легко миється
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарний прес, швидка доставка, гарний продавець
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все працює. Ще не звикла до використання. Але виглядає надійно зробленим.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Позитивні коментарі переконали взяти. Не розумію зручність цієї штуковини
- Достоинства:
- Вона є і не зламалась
- Недостатки:
- Не зручно
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Він виконує свої функції. В описі також зазначені його параметри (ширина, висота), можливо, саме вам він не підійшов через антропометричні особливості.
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все норм. Працює
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісний прес, легко давити, легко мити
- Достоинства:
- Міцний (бо купувала схожий в іншому місці, той швидко зламався, а цей класний, давно працює)
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже зручно, міцний.Подрібнюю часник,та горішки.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец Lemeshop
- Игорь У***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Очень хорошая чеснокодавка
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Качество товара отличное все соответствует описанию , продавец выходит на контакт в моем случае были проблемы с сервисом розетка!!!Позвонив продавцу без вопросов продлили время хранения,Рекомендую
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарний прес, зі своєю функцією справляється
- Продавец Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все добре!
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Єрмоліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Прес для часнику дуже якісний! Гарний товар!
- Достоинства:
- Зі своєю роботою справляється.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Очень понравился пресс, очень довольна, рекомендую))
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Отлично и магазину и товару
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Я задоволений покупкою. Друже зручний. Раджу.
- Достоинства:
- Дуже зручно
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісний товар. Швидка доставка. Все добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец Lemeshop
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Не использую!Оказалась не нужной покупкой!отверстия не острые,ничего не раздавливает,а просто застряёт в них!Расчитывала,что одним катком и чеснок в кашицу,а нет… барахло,как всё дешевое китайское!
- Продавец Lemeshop
Шановна Людмила нам прикро що вам несподобався наш товар, у вас є гарантія на повернення 14 днів зверніться в сервісну підтримку або в питання про замовлення
- Людмила У***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
В принципі зі своєю функцією справляється, давить гарно, це робити комфортно. Чомусь думала, що буде менший розмір.
- Достоинства:
- Добре давить часник, швидко миється, комфортно держати
- Недостатки:
- розмір
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
выглядит отлично, хорошо моется, но чтоб ей давить надо приложить не мало усилий,
- Достоинства:
- хорошо выглядит
- Недостатки:
- нужно приложить немало усилий
- Продавец Lemeshop
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Замовив такий прес, бо ручної часникодавки вдома не виявилось. Товаром задоволений повністю. Відповідає вимогам ціна/якість. Дозволяє подрібнювати майже без зусиль (поки подрібнював лише часник).
- Достоинства:
- Простота використання; якісна консистенція після подрібнення.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Lemeshop
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Повністю задоволена пресом, дуже зручний у використанні
- Ксенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудовий міцний прес, зручний і ефективний у користуванні, легко миється (точно простіше за старі часникодавилки з малюсінькім пресом з дрібною сіточкою, з якої потім неможливо нічого відколупати), бонусом трохи качає руку
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
На жаль не дуже добре давить. Прийшлося нарізати ножем кожного разу
- Продавец Lemeshop
Добрий день, шановний Олег дякуємо за ваш відгук
- Цимбалюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Повністю відповідає опису та зі своєю задачею справляється добре.
- Продавец Lemeshop
Шановний Андрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купляла таку часнкодавку на подарунок подрузі)
Прийшло не пошкоджено в коробці.
Зручно тримати, як в користуванні не знаю.- Продавец Lemeshop
Шановна Яна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хорошая чеснокодавка, отходов практически нет, легко очищать и мыть. А ещё послужила выручалочкой (не было ступки для специй) - перец горошком отлично измельчила.
- Достоинства:
- Проста в использовании, легко мыть и чистить
- Недостатки:
- не обнаружила
- Продавец Lemeshop
Шановний Наталя, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Очікував кращого
- Продавец Lemeshop
Олександр. Нам прикро що вам не сподобався наш товар але на жаль прес за вас часник не натре.
- Завертаная И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Добре те, що не купила дешевшу, а вони тут є на розетці
Тобто, виглядає нормально.
Відносно роботи. Часник повинен бути свіжим, не прив‘ялим, бо частково волокна лишаються на дошці.- Продавец Lemeshop
Шановна Инна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже зручна, швидко миється
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Якщо часник не дуже твердий, може буде важкувато його розчавити
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Людмила, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Продавец опреативно связался со мной и заменил бракованный товар за свой счёт. Спасибо за внимательность к клиенту и добросовестность!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Тетяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Мало того, что этот пресс для чеснока я ждала неделю, хотя продавец обещает доставку втечение 2-4 дней. Так ещё и товар пришёл бракованный! Ручка с одной стороны плохо приклеена и вообще сделан неаккуратно. Учитывая восторженные отзывы других покупателей напрашивается вывод, что мне продавец подсунул пресс другой фирмы! Кстати на коробке от пресса я не нашла названия заявленной фирмы! Полное разочарование!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас на товар гарантія 3 місяці та повернення протягом 14 днів з моменту отримання, з вами звяжуться найближчім часом для вирішення вашого питання, гарного дня)
- Юрий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
дружина хотіла спробувати прес для часнику, знайшов і замовив, їй сподобалося, тепер користується, дуже добре миється, рекомендую
- Достоинства:
- ціна ,якість
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Юрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хорошая штука
- Достоинства:
- Легко мыть, можно быстро продавить много чеснока
- Недостатки:
- Нужно прикладывать больше усилий чем кажется
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Богдан, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Іван Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Досить міцний матеріал виробу, метал товщини як треба
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Іван, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Не сама необхідна річ.
- Достоинства:
- Красива
- Недостатки:
- Не треба
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Вадим, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку Приємного користування))