Отзывы покупателей о Упоры для отжиманий тренажеры для рук стойки для отжиманий упоры для силовых тренировок пластиковые черно-красные 12х23 см 2 шт в наборе
- Валентин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SportLoveLife
Товар жахливої якості. В описі пишеться навантаження 200 кг. Моя вага 86 кг. На 12й раз віджиманні при першому ж використанні один з упорів просто розколовся на 2 частини. Не рекомендую
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Жахлива якість
- Продавец SportLoveLife
Вітаємо! Нам прикро, що перший досвід був невдалим, проте ми раді, що змогли оперативно виправити ситуацію. Питання із заміною на іншу модель було вирішене в індивідуальному порядку за наш рахунок. Дякуємо за зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!
- Валентин Д***
Після мого першого невдалого замовлення зі мною зв'язалась менеджер Анастасія, яка надіслала мені на вибір декілька інших видів упорів та запропонувала вислати нові упори безкоштовно. Прийшли швидко - вже більше тижня користуюсь і все окей. Дякую за швидку реакцію та гарне вирішення проблеми.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SportLoveLife
Упори міцні, витримують велику вагу. Рекомендую всім, хто тренується вдома
- Достоинства:
- Супер якість
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: SportLoveLife
Дуже зручні та легкі, що головне ручки нековзкі. За таку ціну 2шт просто топ, ще і відправили швидко.
- Достоинства:
- Зручні та комфортні
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SportLoveLife
Зручні та надійні, недорогий та ефективний тренаже
- Достоинства:
- Простий, недорогий, класичний
- Ілона К***Отзыв от покупателя. Продавец: SportLoveLife
Нормальні упори. Пластик тут дійсно міцний, не прогинається під вагою, відчувається надійно. Зручні ручки, не тиснуть, і руки тепер не болять. Стійки компактні, займають мало місця.
- Достоинства:
- Компакті та якісні
- Недостатки: