- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Yorswet
Продавець цього мармеладу поклав мені його у подарунок до мого замовлення на топлене масло, який же він смачний! Саме днями купили з чоловіком манговий мармелад іншого виробника, у формі сердечок, просто на ринку, то він не має притаманного манго смаку, і ніхто його не хоче їсти, а цей мармелад - дуууже смачний! Тож я пішла дивитися усі товари продавця і я знайшла його! Та ще й за знижкою), звісно одразу замовила)). Ще до купи замовила інший мармелад - фруктовий мікс, і мої улюблені австрійські різдвяні цукерки)), щороку купую їх на новорічні свята, та цього разу думала вже не купувати, бо ціни космос, а тут на них зараз знижка!)) Тож звісно я їх теж замовила)), очікую)) Щиро дякую продавцю за якісний товар та можливість купувати його за приємними цінами
- Достоинства:
- Дійсно смачний, приємна ціна
- Недостатки:
- Знижка не вічна...
- Продавец Yorswet
Щиро вдячні за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобалося.
- Инна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Yorswet
Просто бомба. Можно съесть всё за раз, вкус интересный.
- Продавец Yorswet
Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що мармелад вам сподобався. Чекаємо на ваші нові замовлення!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Yorswet
Швидка доставка, цукерки чудові, буду замовляти ще))
- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Yorswet
Отримала солодощі. Дуже швидко. Відповідальний продавець. Гарного запаковано. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Дуже смачні.
- Недостатки:
- Немає доставки на Розетку.
- Георгіца О***Отзыв от покупателя. Продавец: Yorswet
Смачно, на мармелад, у звичному його вигляді і смаку, не схоже, на смак, як просто шматочки манго, помірно солодкий. буду купувати ще.
- Продавец Yorswet
Доброго дня, Оксано!
Дякуємо вам за чудовий відгук
та високу оцінку наших
мармеладних цукерок!
Ми дуже раді, що вони вам сподобались.
З найкращими побажаннями,
Yorswet