Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кофе в капсулах Dolce Aroma Elite Lavazza Blue 50 шт.

Оценка пользователей 3.58/5
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл

Смачна кава за доступну ціну, купую вже не перший рік

• Наталия К***

Супер!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смайл
    • Общее впечатление

• Аромат

браковані походу. гуща порошку що знизу що зверху. лилось дивно. не рекомендую брати dolce aroma

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cup of Coffee

Кава прийшла в не пошкодженій упаковці, але в середині упаковки капсули або зімʼяті, або прорвані що кава висипається. Дуже погана якість.
    Про такий дефект товару треба вказувати в опису так як це виявити при огляді неможливо, картонна коробка взагалі без пошкоджень!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Пошкоджені капсули
    • Продавец  Cup of Coffee

Доброго дня, Володимир.

Дякуємо за Ваш відгук на наш товар. Ми приносимо свої вибачення за будь-які незручності, які Ви зазнали з нашою продукцією. Упаковка капсул, яку Ви отримали, вірогідно, була заводським браком. Хочемо зазначити, що упаковка і вміст капсул надходить до нас згідно зі стандартами, встановленими виробником. Ми ніколи не вскриваємо упаковки капсул перед відправкою, тому не можемо ніяк перевірити їх вміст.

Для вирішення цього питання ми просимо Вас надіслати нам фото пошкоджених капсул, щоб ми могли передати цю інформацію нашому постачальнику та обміняти пошкоджені капсули на цілу упаковку.

Ще раз приносимо вибачення за створені Вам незручності і сподіваємося на швидке вирішення цього питання.

• Тетяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cup of Coffee

Нічого особливого, але за таку ціну цілком пристойна кава. Обіцяна шоколадна нотка майже не відчувається. Але смак приємний, м'який. Треба спробувати інші варіанти цієї прозиції в капсулах лавацца. Дякую продавцю.

Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Cup of Coffee

Дякуємо за Ваш відгук! З радістю чекатимемо на Вас знову)

• Просто А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50

Небагато є місьц, де можга придбати капсули цієї системи, дякую за можливість придбати бажаний товар

Добрий день. Дякуємо, що обрали продукцію бренду Dolce Aroma та знайшли час поділитись своїми враженнями.

• Євгенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50
    • Общее впечатление

• Аромат

надпис "100% арабіка, еліт" - це дуже сміливо. Або це не арабіка, або зерна безбожно пересмажені. Аромат перепалений, смак - такий же самий. Пити це складно. Дуже незручно, що пачка - аж на 50 капсул. Тобто ти купуєш, вже з першої чашки розумієш, що тобі не подобається, а потім "їжачки кололись, плакали, але продовжували жерти кактус".

Достоинства:
    не бачу
    Недостатки:
    дуже гіркий
    • Вкус

Простой

• Степень кислотности

Не выражена

Доброго дня, Євгенія.
      Щиро вдячні Вам за відгук , та довіру ТМ Dolce Aroma, нам дуже важливий зворотній зв'язок, та думка про наш товар. Шкода що Вам не до вподоби "Капсула Dolce Aroma Elite для системы Lavazza Blue 8 г х 50 шт", можливо Вам більше сподобаються інші пропозиції від ТМ Dolce Aroma.

• Кирило К***

Дуже довга доставка

• Александра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50

Не плохое кофе, с капсулами проблем не было, использую в машине Lavazza Blue. Если 1 капсула на 150 мл - то для меня сильно горькое, а если на 200 мл - то уже нормально.

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Сильно горькое
  • Алиса

Очень горький кофе

• Константин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50

Использую в вендинговом автомате постоянно. Очень доволен. Проблем никаких . Вкусный

Достоинства:
    Вкус, цена
  • Наталья Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50

Неплохой кофе, за свои деньги) на мой вкус горьковато. Капсулы были все целые, использовали на работе в кофемашине лаваза блу, подошли идеально!

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Enjoyment
    • Общее впечатление

• Аромат

Только получил свой кофе, отлично выполнили заказ, быстро и качественно. Порекомендую вас своим друзьям.

Достоинства:
    Хороший для меня вариант, спасибо за качество и хорошую цену
    • Вкус

Гармоничный

• Степень кислотности

Интенсивная

• Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50

КАПСУЛЫ не герметично запакованы,через одну капсулу не хватает давления,перестаёт лить кофе в кружку и машинка выдаёт ошибку(Ранее такого не было) Заказывал вместе с Dolce aroma crema ,c crema всё хорошо,по каплулам видно что не герметично запакованы!

Достоинства:
    Вкусовые качества
    Недостатки:
    Брак,не герметично запакованы!
  • Евгений Щ***
    Продавец: Rozetka. Фасовка: 50

Очень достойный кофе и цена как по скидке не завышена как у других производителей.Приятный аромат после заваривания и очень вкусный кофе.Рекомендую к покупке

Достоинства:
    Их много
    Недостатки:
    Не обнаружено