Отзывы покупателей о Кашпо гипсовое "Женственность" со стабилизированным мхом NEROLI 20 см черное

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Доповнить будь-який Інтерʼєр, стильно і свіжо) дуже гарно!

• Продавец  AromaCrafters

Іван, дякуємо за ваш відгук! Кашпо зі стабілізованим мохом — це справжня частинка природи, яка додає особливого стилю та свіжості будь-якому простору. Дуже раді, що цей декор тепер прикрашає ваш дім. Нехай він дарує вам естетичне задоволення щодня!

• Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Товаром задоволена, всім раджу! Сподіваюсь буде служити довго!

Достоинства:
    Гарно виглядає
    • Продавец  AromaCrafters

Валерія, Дуже вдячні за високу оцінку та рекомендацію!
      Ми впевнені, що це кашпо буде радувати Вас дуже довго! Наш стабілізований мох — це краса, яка не потребує поливу, ідеально для довгострокового декору.
      Насолоджуйтесь!

• НВ
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Чудовий якісний товар! Відповідає заявленим характеристикам і прекрасно виглядає)

• Продавец  AromaCrafters

Ніна, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару і його відповідністю характеристикам. Раді, що він Вам сподобався! Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Анна П***

Замовленням залишилась задоволена на всі 100%
    Рекомендую всім саме тут замовляти собі гарні вироби до інтер'єру

• Продавец  AromaCrafters

Анна, дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені замовленням. Рекомендації наших клієнтів — це найкраща нагорода для нас. Завжди раді допомогти Вам створити затишок у вашому інтер'єрі!

• Яна К***

Гарна якість, швидка доставка

• Продавец  AromaCrafters

Яна, дякуємо вам за вибір наших товарів та за ваш відгук. Бажаємо вам приємних моментів з нашими продуктами та чекаємо на ваше повернення.