- AI аналіз відгуків48 відгуків: 82% позитивних, 10% нейтральних, 8% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Оксана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Спасибо. Содной стороны "Rozetka" очень испортилась, с другой стороны, если покупаешь один-два товара, то можно пользоваться без проблем. У меня была вынужденная покупка. Доставлен был товар сразу. Пила отличная. Как раз то, что я хотела. Спасибо.
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дякую за обслуговування і швидку доставку. Пилка зручна і якісна. Подарунок батьку сподобався)
- Достоинства:
- Легка у користуванні
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пилка дуже сподобалась - легенька для пиляння дерев. Не треба прикладати зусиль і можна робити все однією рукою. Оптимальний варіант для жінки. Прийшла в повній комплектації. Постачальник дуже швидко спрацював, за це окрема подяка))
Наголосив, що треба ланцюг треба змащувати мастилом частіше для запобігання перегріву.- Достоинства:
- Легенька, компактна
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Dagaz-shop
- Тарас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Працює добре.
Пиляє як дрібні так і середні гілки (D=10-15см)- Продавец Dagaz-shop
- Ткаченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
продавць дуже швидко зв'язався та пообіцяв вирішити питання.
- Продавец Dagaz-shop
Томара , дякуємо за розуміння.
Так як двигун новий , щітки ще не притерлися і тому може бути при роботі пилки дим .
- Ткаченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Через неділю використання пилка задиміла.
- Достоинства:
- Недостатки:
- 30 днів гарантії дуже замало.
- Продавец Dagaz-shop
Вітаємо . Наталія , мабуть були нарушені умови експлуатації .
Ми з вами звʼяжемося для вирішення Вашого питання .
- Лесюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все ок
- Продавец Dagaz-shop
Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже класний товар, відправили одразу, надіслали номер накладної одразу. Продавець супер. Якість гарна. Комплектація повна.
- Достоинства:
- Товар супер, дуже потужна пилка.
- Продавец Dagaz-shop
Алла, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Поліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дякую, що швидко відправили. Добре що Пила легка, гарно пилить, доволі тиха і одразу є запасні запчастини. Погано що не можна зробити онлайн оплату і немає перекладу в інструкції.
- Продавец Dagaz-shop
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Товар відповідає описаній комплектації.Пилка легка в користуванні.Батьки задоволенні.Відправили швидко.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Продавець відправив зразу, комплектація відповідає опису.
Зібрали легко, з своєю задачею справляється добре, ріже гілки, дочки не великого діаметру, акумулятора хватає десь на пів години роботи. Для дачі, де треба час від часу щось відрізати саме то, рекомендую.- Достоинства:
- Легка в експлуатації
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Dagaz-shop
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все супер! Гарна пилка
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Товар приїхав!!. Дякую. Ланцюг крутився невтой бік. Переробили, тепер супер!!. Пиляє класно. Дякую!!.
- Достоинства:
- Пиляє супер!!.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Dagaz-shop
Олена , Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Отличная пилка, для обрезки не сильно толстых веток очень хорошая .
Быстрая доставка,после заказа быстро связались,хороший и ответственный продавец.Спасибо..,- Достоинства:
- Мощная
- Недостатки:
- Не заметил
- Продавец Dagaz-shop
Андрій, Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Спасибо, все пришло вовремя и быстро. Товар в хорошем состоянии.
- Продавец Dagaz-shop
Лілія, Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Мощная, хорошая пила. Быстро срезает. В комплекте две цепи и два аккумулятора что очень удобно. Быстро продавец связался и отправил товар.
- Достоинства:
- Мощьная
- Недостатки:
- Нет перевода инструкции на Украинском, только английский
- Продавец Dagaz-shop
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Спочатку замовляв дану пилку на іншому сайті у іншого продавця. Зі мною більше ніж за пів дня так ніхто і не зв'язався щоб підтвердити замовлення. А купляв для подарунку тому треба було щоб відправили швидко і тому я відмінив заявку. Знайшов дану модель вже тут на розетці в цього продавця. Зробив замовлення. Не встиг зробити каву як зі мною зв' язується продавець за що і Велике Дякую!
Був маленький нюанс, при огляді у відділенні пошти з'ясувалось що мастило трохи пролилось. Що тут сказати, буває, тут винен тільки виробник тієї бутилочки з маслом. Комплектація повна, все відповідає опису. Провіремо в роботі, якщо будуть нюанси доповню відгук.- Достоинства:
- Швидко підтвердили замовлення, товар відповідає опису.
- Недостатки:
- Пролилось мастило
- Продавец Dagaz-shop
Артем, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Поповская О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все отлично , быстро очень пришло, для женщин ,просто идеально , лёгкая пила
- Достоинства:
- Лёгкая ,понятная
- Продавец Dagaz-shop
Оксана, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Швидко звʼязались та відправили замовлення.
- Продавец Dagaz-shop
Олена, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- виталий р***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пришла без гарантии лёгкая очень качество не очень
- Продавец Dagaz-shop
ВІтаємо Віталій. Гарантія на цю пилку 30 днів на заводський брак від дня отримання.
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Товар доставлено швидко. Дякую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Dagaz-shop
Юрій, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Добре справляється зі своїми функціями, навіть перевершила мої очікування, пиляє досить товсті гілки.
- Достоинства:
- 2 акумулятори, зручна у використанні
- Продавец Dagaz-shop
Ганна, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Римма К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Класно і легко пиляє! Дуже якісний товар! Чоловік дуже задоволений
- Продавец Dagaz-shop
Римма, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Виктор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Замовив пилу на сайті Розетки, не розумію попередніх 26 відгуків, чого всі оцінюють швидкий зв’язок та швидку відправку товару. Дійсно зі мною зв’язалися швидко протягом 15-20 хвилин, розмовляли вічливо (а що є такі продавці, які кричать та хамлять Покупцю та зв’язуються із ним через 5 діб?), так що за зв’язок 5 зірочок Київстару, а за швидку доставку 5зірочок Новій Пошті… Стосовно Продавця: Продавець створив замовлення, де вказав вагу посилки 10 кг, по факту виявилося 2,850 кг. Є питання, чому я мушу платити за 10-кг посилку, коли на справді вона важить 2,850 кг.??? Продавець запакував пилу у коробку значно більшого розміру ніж потрібно, це також враховується при складанні ціни на доставку. Фіскальний чек прийшов після оплати на телефон – це добре, але не отримав гарантійний талон взагалі. В кейсі був паспорт на цей товар (фото докладаю). Продавець обманює Продавців тим, що на сайті вказані одні характеристики, а в паспорті інші (фото докладаю). На сайті вказано, що пила має акумулятор 5000мАг, у паспорті 1500мАг – різниця суттєва, на сайті напруга 48 В на акумуляторі вказано 48 В, а в паспорті вказано 24 В, на фото піли на паспорті 24 В, в тех.характеристиках паспорта 24 В. По факту Вольтметр показує 20,7 В. Про потужність: на сайті 1000W, в паспорті та на самому інструменті немає ніяких позначок про потужність, то після цього хочеться спитати, а інші характеристики теж надумані, які є на сайті, а саме: швидкість ланцюга 10 м/сек, швидкість обертання ланцюга 3500 об/хв, ??? Взагалі складається враження, що Продавець вводить в оману Покупця для того, щов продати товар за завищеною ціною, бо на сайті Розетки є пили з подобними характеристиками за ціною 1500-2000 гривень, а не 2899,00 грн. Тому моя оцінка Продавцю ОДНА ЗІРОЧКА, якщо можно би було поставити МІНУС ДВІ ЗІРОЧКИ я би поставив. Після того, як покористуюся пилою, дам відгук про користування цією пилою, якщо її не поверну..
- Достоинства:
- Два акумулятори, дві шини, два ланцюги
- Недостатки:
- Недостовірні технічні характеристики на сайті
- Продавец Dagaz-shop
Віктор , дякуємо за зворотній звʼязок . Нам дуже шкода , що Нова пошта вказала не коректну вагу та ще й додатково запакувала товар у коробку , що призвело до передплати за доставку . Ми з Вами вже звʼязалися та компенсуємо Вам цю передплату .
Дякуємо , що повідомили про помилки у характеристиці.
Завод виробник самостійно змінив характеристик не повідомивши нас . Ми виправили дані в характеристиках.
Дякуємо !!! - Виктор Я***
Хочу прокоментувати свій попередній відгук: Після мого відгуку зі мною зв'язався Продавець, який вибачився за неправдиву інформацію і оперативно відредагував технічні характеристики цієї пилки, які зараз вже відображаються корректно, також Продавець запропонував повернути кошти, чим я і скористався. Тому на даний час я задоволений вирішенням мого питання, та бажаю відредагувати свою оцінку та поставити 5 зірочок
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Причудовий інструмент! Зібрала без допомоги і навіть з інструкціюєю англійською мовою, але..... з першого разу не тією стороною поставила шину, прийшлось знов розбирати та переставляти. Вже пройшла випробування на гілках горіха та шовковиці. Пиляє без зусиль, чудовий жіночий інструмент!
- Достоинства:
- Розмір, маленька вага
- Недостатки:
- Інструкція тільки англійськоюю мовою
- Продавец Dagaz-shop
Катерина, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Купив батькам для користування у сільську місцевість. Користуються уже другий місяць, задоволені, скарг не мають.
- Достоинства:
- Швидкість, ввічливість та оперативність обслуговування продавця, запасні запчастини до інструменту.
- Недостатки:
- Не зауважили
- Продавец Dagaz-shop
Володимир , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Доставка швидка, все як в описі товару.
- Достоинства:
- Два акумулятора, легка.
- Недостатки:
- Поки нема
- Продавец Dagaz-shop
Сергій, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Евгения Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Замовляла на подарунок . Менеджери магазину шводко регують на замовлення , навідь пізно ввечорі.
- Достоинства:
- Корисна річ . Замовляла на подарунок.
- Недостатки:
- Ще невідомо.
- Продавец Dagaz-shop
Євгенія , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Микола Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже високий, відповідальний рівень обслуговування. Замовлення виконано за 12год. Ланцюгова пила Kraftline cyпер.
- Недостатки:
- Пока не відомо
- Продавец Dagaz-shop
Микола, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Забрал с почты 07.05. Пила со своими прямыми обязанностями справляется по полной программе. Ветки диаметром 4-5 см срезает очень шустро. Радует также и комплектация: две шины, две цепи, два аккумулятора (что большая редкость), зарядное устройство и минимальный набор инструментов для обслуживания самой пилы, и всё это в удобном пластиковом кейсе.
Поглядим сколько прослужит.- Достоинства:
- Цена/качество и достаточно мощная.
- Недостатки:
- Пока не выявили.
- Продавец Dagaz-shop
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Хороший товар,потрібний
- Продавец Dagaz-shop
Валентина , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Игорь Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Отримав товар вчасно.Працює добре.
Пила легка в використанні,потужна. Зараз перевіряю її в роботі- Достоинства:
- Потужна ,легка
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Dagaz-shop
Ігор, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Супер пилка для саду
- Достоинства:
- Звісно це акумулятори на 48v
- Недостатки:
- Поки що не має
- Продавец Dagaz-shop
Петро , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дякую
- Продавец Dagaz-shop
Сергій , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Віра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дякую продавцеві!
Оперативна консультація, швидка відправка!
Пилкою задоволені- Продавец Dagaz-shop
Віра, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Олеся А***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дякую продавцю, дуже швидко звʼязались та відправили замовлення. Пилку перевірили,все працює.
- Продавец Dagaz-shop
Олеся , дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.
Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.