- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Колір не співпадає із тим що замовляли.
Дякуємо за ваш відгук!
Відтінок може дещо відрізнятися через налаштування екрана або партію тканини. Якщо товар вам не підходить, зверніться до підтримки Розетка для вирішення питання.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
На мої стільці підійшли ідеально, поки що немає на що скаржитись
- Достоинства:
- Дуже добре тягнеться, тканина приємна на дотик
- Недостатки:
- Якщо в сідушки стільця немає вимираючої частини, то напевне буде не дуже добре триматися
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук і фото.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Чохли для стільців,сподобалися,еластичний трикотаж,добре розтягується.
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості.
- Представник бренду
Дякуємо вам за ваш позитивний відгук про наші чохли для стільців Love You з трикотажу. Ми раді, що вони вас задовольнили своєю якістю та еластичністю матеріалу.
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Нормальні чохли
- Достоинства:
- Наліз на стілець як вкопаний
- Представник бренду
Дякємо за Ваш позитивний відгук!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Мне не нравится что резинка тугая не натягивается нормально ,когда с усилием натягиваешь , резинка по шву трескается. Один чехол вообще не смогла натянуть, три с трудом натянула . При том что у меня сидение от и до 41 см , а указано что от 35-48 см . Очень расстроилась что такой товар продают .
- Достоинства:
- Ткань вроде не плохая
- Недостатки:
- Плохо пошито
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за виявлення недоликів. Ми обов'язково перевіремо збіги зазначених на сайті розмірів із заявленими виробником.
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Такі чохли не можуть коштувати 163 грн. Тканина синтетика та всі з дірками по швам. Як можно таке відсилати замовнику?!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тканина та дірки по шву
- Представник бренду
Надіслана претензія виробнику на рахунок дірок. Про якість тканини (склад, щільність) все є в опису та характеристиках товару
- Андрій П***
Дякую за попередження.