- Ігорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Мені сподобалась. Дуже зручна. Гарна якість ланцюга.
- Достоинства:
- Ціна, якість. На дві години роботи вистачило однієї зарядки акумулятора.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Join Point
Добрий день, Ігорь ! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Вера Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Задоволена
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
аккум не проработал и 2 дня, гарантия мизерная, быстро кончилась. Теперь не вернуть это барахло.
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- аккумулятор не работает
- Продавец Join Point
Добрий день! Товар гарної якості за бюджетною ціною. Звертаємо увагу, що для коректної роботи акумулятори потрібно повністю зарядити та у процесі роботи ні в якому разі не розряжати їх повністю. Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.
- Александр Б***
Продавец, а че ты прячешься? Как тебе ответить про гарную якисть? А? По самой пилке вопросов пока нет, и один аккумулятор работает нормально. Второй показывает заряжен-зеленым горит зарядное, подключаешь в пилу-ноль. Про гарное качество сам подумай, исполнитель.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
З пилкою все добре. Допоміг майстер налагодити.
- Достоинства:
- Легка та добре лежить в руці
- Недостатки:
- Немає інформації по настройці
- Продавец Join Point
Добрий день, Алла! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Після 10 хв. роботи пішов не великий дим з двигуна, буду повертати.
- Достоинства:
- Невелика, проста в експлуатації.
- Недостатки:
- Проробила 10 хв.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Володимир! Менеджер вже зв'язався з Вами для уточнення деталей та оформлення відправки на сервісний центр для безкоштовного гарантійного ремонту.
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Спочатку щось не різали але потім нормально ноту все чікі пукі траляля. Кожен день банани нею ріжу.
- Достоинства:
- ріже банани
- Недостатки:
- банан повсюди кусками розлітаєтся
- Продавец Join Point
Доброго дня, Данило! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
немає гарантії
- Достоинства:
- пока не хрозумів
- Недостатки:
- не знаю
- Продавец Join Point
Доброго дня, Віталій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Протягом 14 днів діє безкоштовний гарантійний ремонт, з менеджером можете зв'язатись за номером вказаним у товарному чеку. З повагою команда JOIN POINT.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
попиляв трохи гілок, працює нормально, акум хороший, загалом задоволений.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец Join Point
Доброго дня, Дмиторо! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Быстро доставили, полный комплект. Режет легко и быстро.
- Достоинства:
- Лёгкая, быстро зарядились аккумуляторы, режет без усилий ветки.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Марія! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Коля З***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Ціна якість. Дружина щаслива. Легеньний, маленький, ріже легко гілки до 10см в діаметрі. 2-х акамуляторів вистачає на цілий день. Продавейь швидко длставив.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Микола! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Пилка непогана, зі своєю роботою справляється.
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Погано різати сухі гілки
- Продавец Join Point
Доброго дня, Оксана! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда JOIN POINT.
- Олена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Все сподобалось. Дякуємо!
- Продавец Join Point
Доброго дня, Олена! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Максим Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Прийшов з одним акумулятором, в описі два, обпиляв два дерева, працює начебто не погано, зарядка йде п'ять годин.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один акумулятор
- Продавец Join Point
Доброго дня, Максим! Просимо вибачень за спричинені незручності. Нажаль на складі сталась помилка з моделями пилок та замість моделі з двома аккумуляторами, відправили з одним. Менеджер вже спілкувався з Вами та уточнив всі деталі для довідправки акумулятора за наш рахунок. З повагою команда JOIN POINT.
- Максим Є***
Так, дякую, приємно що все оперативно вирішили
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Не погана пилка,валить вєтки нормально,мені сподобалась
- Достоинства:
- Акум тримає норм
- Недостатки:
- Тяжка і кнопка не зручно включати (туга)
- Продавец Join Point
Доброго дня! Дякуємо за оцінку та відгук. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Рекомендую
- Достоинства:
- 2 акумулятора
Приблизно 0.5 м° на два акумулятора
Легка та зручна - Недостатки:
- Боїться навантаження
Боїться сухих гілок
Пластик
Нема індикатора заряду акумулятора
- Продавец Join Point
Доброго дня, Михайло! Дякуємо за оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Нормальний варіант для садоводів -любителів,не для промислової порізки дров
- Достоинства:
- Моя перша акумулятора пила, порівняти нема чим, але в роботі по обрізці саду на протязі 2 годин проявила себе нормально, хоч і думав, що акумулятор здохне на морозі швидко.
- Недостатки:
- Ручне змащення цепа.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.