- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Серый
Пройшло півтора місяця і мʼяч став спускати. За день з добре накачаного ставав ледве накачаним. Декілька разів заново накачув але через день такий самий результат. Він не пробився бо він не спускає повністю а тримається в напів спущеному стані. Я його повністю намилював але явних місць де пропускає не має. Але він не пригодний до використання!
- Достоинства:
- Недостатки:
- За 1.5 місяці став не пригодний до використання
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Серый
Чудовий м'яч
- Достоинства:
- Колір
- Продавец TONUS
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що вам усе сподобалося.
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Синий
Схоже комплектують м'ячами меншого розміру. Майже накачаний, діаметр 57 см, при заявлених 75 см.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Комплектують м'ячами меншого розміру
- Продавец TONUS
Добрий день! м'ячи для фітнесу комплектуються виробником, їх потрібно підкачувати у 2 етапи, перший раз, на 80%, та через добу можна спокійно докачати на весь об'єм, якщо навіть після цього м'яч йде меншого діаметру ніж замовили, можемо запропонувати обмін.
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Серый
Швидка доставка, гарний товар за приємну ціну
- Продавец TONUS
Доброго дня, раді, що вам сподобалось.
Дякуємо за відгук!
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Серый
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Серый
Дякую, гарний м'ячик. Тільки пом'ятий і складки не випрямляються, вже 2 тижні надутий. Думала розмір буде більший, треба було ще більше вибирати.
- Достоинства:
- Блискучій
- Недостатки:
- Зморшки
- Продавец TONUS
Доброго дня, Євгенія! Дякуємо за Ваш відгук.
Для того, щоб м'яч був повністю гладенький важливо його повністю докачати, тоді і розмір збільшиться і зморшки зникнуть.
Згідно із наданим фото, м'яч ще недокачаний.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Серый
Замовила 2 м'яча одного розміру, приїхали різні:)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Синий
Фітбол супер)
Доставка оперативна)
Малюк задоволений,брали для масажу)- Достоинства:
- Великий,легко надувається
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Зручний і міцний фітбол, добре тримає форму. Ідеальний для вагітних, допомагає зняти напругу.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Утворилася тріщина після користування не більше 2 тижнів. Мʼяч не лопнув, а саме повільно здувся. Не розумію що за якість, накачаний був не максимально, вага на мʼячі була не більше 50-60кг
Не рекомендую, даремна витрата коштів- Олексій Т***
Та сама історія трапилась через 1.5 місяця використання але без візуальних пошкоджень, просто здувся і не тримає повітря
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Можливо, пошкодження сталося під час використання або контакту з гострою поверхнею.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Якість погана. Мʼяч липкий і збирає на себе весь пил і сміття.
- Недостатки:
- Якість і неможливість нормально використовувати
Представник постачальникаДобрий день!
Мʼяч EasyFit EF‑3008-GY може збирати пил через липку поверхню матеріалу. Рекомендуємо протирати його вологою серветкою перед використанням, щоб зменшити налипання сміття.
- Єлизавета Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Хороший фітбол — міцний, зручний, без запаху. Допомагає зняти навантаження зі спини.
- Віктор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
лопнув через місяць під 25кг. дитиною , сміття
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- сміття
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Лопання м’яча могло статися через надмірне перекачування або використання на нерівній чи жорсткій поверхні, що підвищує ризик пошкодження. Рекомендуємо перевіряти тиск у м’ячі відповідно до інструкції та використовувати його на рівній, чистій поверхні.
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Покупкою задоволена
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Від нагрузки 70кг лопнув в характеристиках вказано 120кг витримує. Повернення чи гарантія є?
Представник постачальникаВітаємо!Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже прикро, що м’яч для фітнесу EasyFit EF-3008-V не витримав заявленого навантаження.
Виробник вказує максимальне навантаження до 120 кг, однак важливо враховувати, що м’яч повинен бути правильно накачаний, використовуватись на рівній поверхні без гострих предметів поблизу, а також відповідати зросту користувача.
Гарантія на аксесуари такого типу становить 14 днів із моменту отримання. Якщо випадок стався в межах цього терміну, будь ласка, зверніться до служби підтримки.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Запаковано в бутербродний пакетик. Тобто жодної супровідної інформації (як і чим надувати, яке навантаження витримує тощо). Жодного захисту від пошкодження при транспортуванні. Там ще є запасна затичка. Так її ви теж цілком можливо не отримаєте. Бо пакетик навіть не зав'язаний на вузлик. Естетично виглядає жахливо - шмат зім'ятої резини... В бутербродному пакетику. Тому для подарунку не раджу. Поверхня глянцева, на світлі трохи просвісує. Трохи вайбу дитячої іграшки. Сильно економ-економ варіант за зовсім не економ гроші
- Достоинства:
- За добу не порвалося
- Недостатки:
- Відсутність пакування, а відповідно захисту при транспортуванні.
Товар в такому вигляді не вартий своїх грошей
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за детальний відгук. Нам шкода, що упаковка товару не виправдала ваших очікувань.
- Ірина П***
Доповнюю відгук. Прослужив менше 1,5 місяця, почав спускати повітря. Не рекомендую, марно витрачені гроші.
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
М`яч дуже виручив під час заколисування дитини. Для різних вправ. І просто посидіти на ньому можна замість крісла.
Запах є але це тимчасово, постояв трохи на балконі і все пройшло- Достоинства:
- без дифектів
- Недостатки:
- Запах але це тимчасово
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Дуже багато масла на поверхні. Довелося змивати милом. А запах резини це ужас!!!
- Недостатки:
- Масляна поверхня. Запах
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що м’яч мав неприємний запах і масляну поверхню. Іноді при виробництві на поверхню можуть потрапляти технологічні масла, які легко змиваються мильною водою. Рекомендуємо після розпакування протерти м’яч вологою тканиною та провітрити в добре провітрюваному приміщенні — запах швидко зникає.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Фітбол надійний і універсальний: міцний матеріал, приємна поверхня,рекомендую!Дякую За швидку доставку.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Значних мінусів немає, але запах дуже сильний, до головокружіння. Можливо з часом він пройде.
- Недостатки:
- Стійкий запах гуми
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
Запах нових виробів із ПВХ — не рідкість, і справді, з часом він має зникнути. Рекомендуємо провітрити м’яч у добре вентильованому приміщенні або на балконі протягом кількох днів.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
М'яч повністю відповідає опису. Розмір, колір, все ок. Дуже задоволена!
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок!
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Продаючи товар продавець не звернув уваги на подряпину біля отвору на м'ячі. Поки що м'яч не луснув...
- Достоинства:
- Поки що не луснув
- Недостатки:
- Подряпина
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук!
Шкода, що товар прийшов із пошкодженням – навіть незначна подряпина на фітболі може викликати занепокоєння, і ми вас повністю розуміємо.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka через розділ «Мої замовлення» у вашому особистому кабінеті. Ви зможете додати фото подряпини та залишити звернення – команда платформи допоможе вам вирішити це питання.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Якісний і міцний фітбол, ідеальний для вагітних. Добре тримає форму, має приємний матовий колір. Розмір 75 см підходить для комфортних занять вдома. Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за чесний та детальний відгук — це допомагає вдосконалювати продукцію.
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
качественный материл.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за ваше замовлення і зворотний зв'язок!
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Не соответствует заявленому размеру. Слева на фото мяч 75 см, этот 45. Буду оформлять возврат.
Представник постачальникаДоброго дня, Анно. Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та фото. Звертаємо увагу, що м’яч на знімку виглядає недокачаним — саме тому він має заломи та здається меншим за вказаний розмір.
Рекомендуємо повністю накачати м’яч до потрібного діаметра (75 см), як зазначено в описі, і тоді повторно перевірити розмір. Після правильного надування форма стане рівною, а м’яч відповідатиме заявленим характеристикам.
Якщо після цього залишаться питання — обов’язково звертайтесь, ми допоможемо!
- Христина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Прийшов не у тому розміру який вказаний
- Недостатки:
- Не відповідає зазначеному розміру
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук, Христино!
Нам шкода, що вам надійшов м’яч, який не відповідає заявленому розміру. Це може статися через такі причини:
Можливі причини різниці в розмірі:
Недостатнє накачування: Щоб досягти повного розміру 75 см, м’яч потрібно накачати до рекомендованого тиску, часто поступово — у два етапи (спочатку на 80%, а через 24 години — до максимуму).
Деформація після транспортування: М’яч міг тимчасово стиснутись у пакуванні, і йому потрібен час, щоб «розійтись».
- АнжелаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Мʼяч доволі не поганий, якість норм. Займатись з ним подобається.Якість і розмір влаштовує.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук — це дуже важливо для нас!
Ваша думка допомагає нам ставати кращими.
Гарного дня та вдалих покупок!
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Прийшов м'яч 45 см, замість 75 см. Не рекомендую. Дуже надіюсь, що обміняють безкоштовно
- Достоинства:
- Запаху немає, колір як на фото, якість нормальна
- Недостатки:
- Не той розмір прийшов. Втрачаю багато часу.
Представник постачальникаДоброго дня, Марино! Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже прикро, що ви отримали товар не того розміру. Ймовірно, сталася помилка під час комплектації замовлення. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka через особистий кабінет або за телефоном гарячої лінії. Вони зможуть швидко оформити обмін або повернення товару.
Ми щиро сподіваємось, що ситуацію буде оперативно вирішено, і ви залишитеся задоволені
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Синий
Швидко та якісно
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо, що залишили відгук — це допомагає нам ставати кращими.
- Яна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Синий
Не вірний розмір,возврат бажаю зробити
- Недостатки:
- Не вірний розмір
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаДоброго дня, Яно. Щиро шкода, що товар не відповідає вказаній характеристиці, служба підтримки Розетки обов'язково перевірить або надасть нам м'яч для діагностики.
На жаль, замір на фото не можна вважати коректним. Стрічку потрібно повністю прикласти до м'яча та виміряти окружність.
Дякуємо, що повідомили та вже чекаємо звернення!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Обман. Не той розмір
- Достоинства:
- Недостатки:
- Обман
Представник постачальникаДобрий день! Судячи по фото, м'яч виглядає недокачаним та присутні заломи, що є характерною ознакою недокачаного м'яча. Тому, потрібно надути його до повністю гладкої поверхні та тільки після цього зробити замір.
- Юрій
Зробили повернення через магазин Розетка. Гроші вже повернули. Дякую розетці за гарний сервіс.
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Синий
Нормальний м'яч
- Продавец 0spring
Дякуємо за відгук!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Змовлялв для вагітної жінки, розмір на зріст 165 підійшов, хоч і хвилювалися, що маленький
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Мяч оправдал ожидания, размер и цвет подошли..
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Сумнівалась перед покупкою , але м' яч суперський!.
Запах непомітний був , розмір наче норм
Рекомендую- Достоинства:
- Класний м'яч, задоволені діти
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Серый
Все чудово. Розмір, з вигляду, наче такий, як треба. Запаху сильного немає.