- Віра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Картинка чудова! Я не професіонал, але прекрасно впоралася із нею! На торті виглядає чудово! Дякую за консультацію і швидку доставку!
- Продавец SmartNikolaevPicture
Добрий вечір, Вірочка! Наша команда дуже вдячні Вам за чудовий відгук, та приємні слова!
Не дивлячись на всі труднощі, ми працюємо. Дякуємо Вам!
Мирного неба
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Дуже крута штука, гарні насичені кольори.
- Продавец SmartNikolaevPicture
Юлічка, наш магазин дуже цінує зворотній зв'язок, дякуємо Вам за чудовий відгук.
Мирного неба
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Все супер
Наталія, дякуємо Вам.
Мирного неба
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Дякую !!! Все сподобалось !
- Продавец SmartNikolaevPicture
Іван, дякуємо Вам за відгук. Дуже цінуємо зворотній зв'язок, наша команда дуже старанно працюємо, дякуємо за довіру.
Мирного неба.
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Все сподобалось.Дитина була в захваті.Дякую.
- Достоинства:
- Можна маневрувати
- Продавец SmartNikolaevPicture
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук про наш товар
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Щиро дякую за Ваш товар, Ви допомогли створити свято сину.
- Достоинства:
- Якість, обслуговування, перевершує очікування
- Продавец SmartNikolaevPicture
Мариночка, дякуємо Вам за оціночки нашій команді
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Щиро дякую за Ваш товар, Ви допомогли створити свято сину, навіть у такі скрутні часи, як зараз. Щодо товару- просто супер. Навіть на торт вагою 5кг малюнку достатньо, він чіткий і якісний. Все просто суууупер. Ще раз дякую!!!
- Достоинства:
- Якість, обслуговування, перевершує очікування
- Недостатки:
- Взагалі не має
- Продавец SmartNikolaevPicture
Дякуємо
Мирного неба
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Гарно та смачно
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец SmartNikolaevPicture
Тетяна, ми дякуємо Вам за відгук про наш товар та нашу роботу.
Дуже старанно працюємо
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Картинка супер доставка швидка!
- Продавец SmartNikolaevPicture
Анна, дякуємо за відгук про наш товар та нашу роботу
- Екатерина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Велике дякую за таку красу. Я задоволена, як і дитина, на всі 100%. Все дуже швидко, якісно і гарно. Рекомендую
- Продавец SmartNikolaevPicture
Екатерина, наша команда дуже вдячні Вам за відгук про наш товар
Звертайтесь обов'язково до нас ще
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Картинки великі, хороші. Виявилися більшими, ніж уявляла :-) а оскільки я довго думала над замовленням,то картинку отримала у День народження і тому на тортик, який у нас був, усі не помістилися.
Цуцики залишилися і чекають іншого свята. Доречі, зберігаю їх у файлику і вони геть не розтанули за два місяці.- Достоинства:
- Яскраві, їстівні, улюблені герої
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец SmartNikolaevPicture
Надія, вдячні Вам дуже за відгук про наш товар та роботу Звертайтесь обов'язково до нас ще
- Катя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Дякую вам за чудові картинки все дуже якісно
- Достоинства:
- Вийшли чудові топери,все добре виконано .
- Продавец SmartNikolaevPicture
Катя, наша команда дуже цінує зворотній зв'язок! Ми дуже вдячні Вам за чудовий відгук
Звертайтесь обов'язково до нас ще
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Дякую,топери вийшли чудові)
- Продавец SmartNikolaevPicture
Катерина, дякуємо Вам безмежно за відгук
Дуже вдячні за зворотній зв'язок