Отзывы покупателей о Вермикулит спученый фракция ~1 мм 50л
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Дуже якісний вермикуліт. Об'ем відповідає дійсності. Швидка відправка. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Якість та відповідальність
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5
Дякую, все отримали.
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5
Тай об'єм не відповідає заявленій кількості. По факту трохи більше 4 літрів
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брехня по фракції та об'єму
- Продавец Exotic Plants
В телефонній розмові ми проінформували Вас про те, що завод-виробник зазначає, що згідно з ДСТУ, коефіцієнт ущільнення Вермикуліту становить 15%. При пакуванні замовлення, ми враховуємо цей коефіцієнт і пакуємо більше, ніж об'єм який покупець замовляє, щоб компенсувати цю особливість вермикуліту.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5
Фото не відповідає дійсності. По факту фракція пилу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пил по ціні вермікуліту
- Продавец Exotic Plants
В телефонній розмові ми визначились, що фракція ~1мм - це не пил, а Вермикуліт найменшої фракції 0.5-1 мм. Для виключення помилки при замовленні, ми додамо в карточку фото з гранулами вермикуліту цієї фракції на фоні лінійки, щоб видно було, яка фракція продається наглядно.
Вермикуліт такої фракції, повністю зберігає свої якісні характеристики і виконує свою роль. - Павло М***
Так, ми з Вами розмовляли. І Ви казали, що розберетесь, чому фото в описі товару не відповідає дійсності. Але пройшло 10 днів, а фото та опис тіж самі.
Щодо об'єму, то я купляв п'ять літрів і ніде в описі нема, що Ви для економії!? на доставці його ущільнююте.
Про те, для чого я буду використовувати вермикуліт та чи буде він, в моєму випадку, виконувати свої функції ми не обговорювали. На фото і в описі у Вас фракція 1мм, що цілком схоже на звичайний пісок цієї ж фракції. І планував я використати вермікуліт як грунт для пророщування, без додавання нічого іншого. Для моїх потреб, пил не підходить, бо там не буде доступу повітря. Тому, в моєму випадку, вермікуліт не працює.