- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Best PARA. Цвет: Черный. Размер: 43
Бурки дуже сподобались, користуюсь майже місяць.
Легенькі та теплі- Достоинства:
- Легенькі, теплі та домашні
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец Best PARA
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам спдобалося взуття від нашого магазину. Бажаємо ще більше вдалих покупок у майбутньому!
- шаповалов м***Отзыв от покупателя. Продавец: Best PARA. Цвет: Черный. Размер: 43
На свою ціну норм
- Недостатки:
- Змійка бракована. Безкоштовно замінили пару. Прийшли нові.
Але на 2 раз використання теж саме, відірвався бігунок змійки. Понесли в ремонт за свої гроші
- Продавец Best PARA
Доброго дня. Дана модель від українського виробника користується неабиякою популярністю серед покупців. Масових скарг на якість блискавки ми не отримували. Можемо припустити, що модель затісна Вам у підйомі, тому на блискавку іде додаткове навантаження. Сподіваємося, що Ви зможете знайти модель, яка Вам підійде. На жаль вдруге замінити пару ми не можемо. Приносимо вибачення за незручності.
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Best PARA. Цвет: Черный. Размер: 41
Непогані треба допрацювати
- Достоинства:
- Теплі
- Недостатки:
- Змійка бракована на правій буркі стельки не приклеєні , як знімаєш так вилазять завжди.
- Продавец Best PARA
Доброго дня. Дана модель бурок проста та зручна, гарно підходить для побутових потреб на холодну пору року. Іноді можуть бути проблеми із молнією-застібкою, ми вже проінформували виробника. Приносимо вибачення за незручності.
- Кащенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Best PARA. Цвет: Черный. Размер: 41
Чудове взуття.
Тепле.
Легке.
Недороге
Гарне.
В середині взуття відсутній неприємний
запах.
Єдиний нюанс, перевіряйте замок-блискавку, можуть бути трабли.