- Євгенія А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Не смачно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не смачна ікра
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Євгенія! Шкода, що наш товар не виправдав Ваших очікувань.
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Товар прийшов
Але замовлення було 10 банок
Прийшло 5???- Продавец KayDzen
Вітаємо, Марія! Дякуємо, що повідомили нам про це. Уточнюємо інформацію по Вашому замовленню.
- Макс Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Смачна ікра, баночки зручні
- Продавец KayDzen
Віт, Максим! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Дуже смачна імітована ікра. Купувала дегустаційний набір, все гарно упаковано.
Чудово підійде для новорічних страв.- Достоинства:
- Приємний смак. Чудова ціна.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Яна! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені. Завжди Вам раді!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Дуже смачна ікорка. Великий плюс це такая упаковка. 5 видів по 50г можна спробувати різну і замовити потім яка більше сподобалась. мені вся сподобалась, а ви вже обирайте яка вам до смаку.
- Недостатки:
- Смачна, ціна якість, де якість вища за ціну
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Андрій! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Вероника М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Прикольний набір, ікра смачна
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Вероніка! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- ЕгорОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Прикольна тема, одразу спробував усі види ікри, буду замовляти ще
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Єгор! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Взяв набір батькам на спробу, бо не могли вибрати. З імітованой ікри, це сама краща ікра, яку ми пробували! Дякую
- Достоинства:
- Зв'язались швидко.Вічливий менеджер! Швидка доставка. Смак. Ціна
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Вдячні Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас знову!
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Взяли на пробу, всі види сподобалися, гарний смак і текстура. Дякую!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Володимир! Дякуємо за відгук. Тішимося тим, що Ви залишилися задоволені придбанням. Завжди Вам раді!
- Свет Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Як для "імітації" - супер!
Найсмачніша та найбільш близька до справжньої - штучна ікра.- Достоинства:
- Плюс 1 набір у подарунок.
Досить смачна штучна ікорка (особливо сама світла з "червоних").
Продавець при оформленні замовлення сам уточнив, що це імітація - вони правду кажуть відразу! Дякую за все! - Недостатки:
- Чорна солонкувата, а біла навпаки.
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук!
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Это не икра. Сплошная химия.
- Недостатки:
- Вкус отвратитилен
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
На фото горбуша
- Продавец KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Не знаю чи то мені пощастило, прийшло все добре запаковано, нічого не потекло. На смак дуже схожа на натуральну, мені сподобалась, справжню купувати зараз по 6000 за кіло немає змоги, тому непогана заміна. Ікринки лопаються як у справжньої, навіть глазок є.
- Достоинства:
- смачна ікорка
- Продавец KayDzen
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Взял на пробу, думал икра. Икорный продукт одним словом. Рыбий жир и бульон. Искусственная икра.
Доброго дня, Сергій!
В назві вказано, що це ікорний продукт. І в описі товару також є вся інформація. Дякуємо за відгук!
- Тимохина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Такого дорогого желатина я еще в жизни не пробовала.
Я люблю икру и часто ее покупаю.,
Тут расчет на людей которые ее едят раз в году.
Элементарной проверки с кипятком она не прошла.
Упаковка обычные соусники.
Причем закрыты не герметично.
Люди которые заказывают берите на новую почту термос или ложку.
Вкус икры отсутствует.- Достоинства:
- Их нет
Доброго дня, Надія!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Ну повна фігня. Шкода що на момент замовлення небуло відгуків Ксені Маранни. Гидота страшна. Просто викинули в смітник.
- Достоинства:
- Не купуйте це л***о. Гроші на вітер.
- Недостатки:
- Гидота
- Продавец KayDzen
Доброго дня, Андрій!
- Ксенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Ох, аби бачити відгук Маріанни раніше, то подумала б... А так тільки позитивні відгуки були. Підозрюю, що по схемі продавали спочатку гарну ікру, на неї люди і лишили відгуки. А далі вже можна під новий рік парити гидоту, під акцію все розкуплять!
Спершу як відкрила, дуже здивували баночки, які закриті не герметично. Жир, а краще сказати невідома рідина, витікла навіть у коробку. Дата виготовлення на всіх баночках своя, але це кінець жовтня. На баночці зазначено, що після відкриття вжити впродовж 14 днів. Але ж вони відкриті!!! Немає ніякої пломби, або характерного "чпоку"!
Далі приступили до дегустації....(((
Майже однаковий смак, з дуже неприємним солодкуватим післясмаком. І тут вже стало все зрозуміло!!! Ікринка при попаданні між зубами розчавлюється з третього, четвертого разу, і з неї витікає густа, неприємна рідина!
Ну а далі, пішли експерименти. Спочатку гаряча вода, потім перекис водню. Результати на фото.
Я не можу сказати, що купила за ЦЕ останні кошти, але реально ці кошти були виділені з сімейного бюджету. Маючи троє діток, мені є куди їх витратити.
Тому, пропоную продавцю, скуштувати свою продукцію, зробити вигляд, що його обманули, і він нічого не знав. Повернути кошти, вибачитись, і далі працювати.
Або ловити промінчики "найкращих побажань" він всіх обманутих клієнтів....- Достоинства:
- Не купуйте це!!!!!!!
- Недостатки:
- Не хочу лаятись....)
- Продавец KayDzen
Доброго дня, Ксенія!
- МарианнаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Наполегливо раджу не купувати у цього продавця підробку начебто ікри. Уся червона «ікра» - підробка. Перевірила стандартним способом - окріп на «ікру», ікра це білок, повинен був згорнутися та стати білими пластівцями. На фото бачите, що вся «ікра» залишилася в незмінному вигляді та ще й жир на поверхню піднявся.
Ця «ікра» кети, горбуші та лосося - щось желейне пофарбоване. На смак - жахливо солона з присмаком старого риб’ячого жиру, запах у «горбуші» застарілого масла.
Знаючи справжній смак справжньої ікри впевнено кажу, що це 100% підробка. Їсти це не тільки неможливо, але ще й небезпечно, бо невідомо що це. Викинула на смітник. Замовляла два набори, щоб почастувати батьків.
Питання навіть не в грошах. Цілковите розчарування, що сьогодні, попри війну, такі «розумники» наживаються. Мінус 1000 вам в карму, продавець та «виробник». Нехай вам повернеться все те, що ви віддаєте- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Підробка та жахливий смак
- Продавец KayDzen
Дякуємо вам за детальний відгук, що поділилися своїми враженнями. Вибачте за негативний досвід, який ви зазнали з нашим продуктом. Ми дуже серйозно ставимося до якості наших товарів і розслідуємо цей випадок. Ми визнаємо проблему та вибачаємося за будь-які незручності. Наша команда проведе ретельну перевірку і вживе заходів, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому. Ми готові повернути вам кошти за замовлення, або запропонувати інший продукт, щоб компенсувати цю ситуацію. Важливо для нас, щоб ви залишалися задоволені, і ми робимо все можливе, щоб виправити це негативне враження. Дякуємо!
- Марианна
Доповнюю свій відгук: 2 дні знадобилося продавцю для визнання своєї провини. І пішов 4 день, як вони мовчать і ніхто не зв’язався і не повернув кошти і мовчить у переписці.
Розетка, зробіть щось! Ви на чиєму боці? - Марианна
Доповнюю свій відгук: після того, як я звернулася до Розетки через телеграм канал підтримки покупців, то продавець відписався і почав торгуватися за своє шахрайство та безвідповідальність перед покупцями.
Відповідь 1: "Доброго дня! Ми не відповідали, що можемо повернути кошти. В описі товару вказано, що це вид ікри: штучна". KayDzen. 16:36 11.12.2023.
Це при тому, що в першій своїй відповіді (ви можете самі прочитати, поки вони не видалили), що вони готові повернути кошти.
Відповідь 2: "Ні, всім подобається ікра. Повернення коштів і ікри ми не можемо виконати. В картці товару є інформація". KayDzen. 19:46 11.12.2023. з цією відповіддю вони прислали скриншот, де у вкладці "Усе про товар" вказано, що цей товар не підлягає поверненню
Це після того, як я знову написала, що вимагаю повернення коштів за їхнє лай@но.
я не знаю, як ще убезпечити тих людей, котрі ведуться на цього "продавця-виробника". НЕ купуйте, розчарування та викинуті кошти гарантовано, на жаль
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
гарно придумали на рахунок пробників всіх видів ікри. вдалося скоштувати всі види, мій фаворит кета, але хочу відмітити ще чорну, теж класна, а загалом вся смачна. але на смак і колір як кажуть треба обирати для себе самому. чоловіку сподобалась також кета та щука.
- Достоинства:
- дуже смачна!
- Продавец KayDzen
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Вся ікра смачна, але хочется виділити ікру кети та щучу, вона найсмачніша як для мене.
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування ✨
- АльбінаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Смачно, всі 5 видів сподобались всій сім'ї)
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
мені дуже сподобалась, причому всі 5 видів. найсмачніший фаворит це кети та веслоноса. буду замовляти на новий рік тепер більше баночки. дякую магазину за смачну ікру та швидку доставку.
- Достоинства:
- смачна ікра, сподобалась усій родині
- Продавец KayDzen
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування ✨