Отзывы покупателей о Эспандеры для фитнеса универсальный набор 5 шт фитнес эспандеров Matrix, трубчатых резиновых жгутов Бубновского, многофункциональных, с усиленным карабином в чехле

Оценка пользователей 4.61/5
  • AI аналіз відгуків
    109 відгуків:  позитивний 65%, нейтральний 18%, негативний 17%
    Загалом користувачі залишили переважно позитивні враження про еспандер. Більшість покупців задоволені співвідношенням ціни та якості, швидкою доставкою, зручною комплектацією і функціональністю. Клієнти відзначають легкість використання, можливість регулювання навантаження та придатність для домашніх тренувань, особливо для новачків. Разом з тим трапляються нарікання на якість матеріалів (тонка чи коротка гума, не завжди різні навантаження), неякісну або пошкоджену інструкцію, а також випадки, коли еспандер швидко ламається. Деякі покупці сумніваються у відповідності заявлених характеристик і відзначають невисоку довговічність виробу при інтенсивних навантаженнях.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

недорогий набір еспандерів хорошої якості. все що на картинці - входить в набір. якраз саме те що треба для занять коли немає часу чи можливості ходити в зал

Достоинства:
    вартість, відповідність заявленому
  • Ірина Б***

Ціна/якість

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Товар ещё не проверял, но на картинке он - в продаже в коробке (упаковке), а доставили - в мешочке.

Достоинства:
    Наличие товара и ассортимента
    Недостатки:
    При покупке указан в коробке, а доставка - в мешочке, который может быстро порваться (был опыт).
  • Наталия Г*** Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Спасибо большое, очень важная вещь! Для упражнений самое то!!!

Достоинства:
    Лёгкое по весу!
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

подобається можливість комбінувати навантаження для різних груп м'язів та зручність транспортування. Можливість збільшення або зменшення навантаження.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Сподобались еспандери, різне навантаження, є ручки, карабіни, принесла до тренера, він схвалив

Достоинства:
    Є різні кріплення, зручно
    Тобто можна кріпити за двері, а вправ купа в ютюбі
    Недостатки:
    Не побачила
  • Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

через полтора месяца одна резинка порвалась, продавец на счет обмана в описании так и не связался

Достоинства:
    быстро приехали
    Недостатки:
    обман в описании
    • Продавец  GQbox

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам несправний еспандер.

• Юлія

Гарні

Достоинства:
    Зручно користуватися
    Недостатки:
    Інструкція замала, важко розібрати вправи
  • Сергій Ч***

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Еспандери мені сподобались, але як для початківця , як я, дуже дрібненька інструкція з вправами, важко зрозуміти що робити)

Достоинства:
    Різне навантаження на кожному еспандері, можна комбінувати
    Недостатки:
    Інструкція з вправами
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Досить якісний товар за цю ціну. Накачати м'язи не вийде, а от форму підтримувати можна. Особливо для не молодих людей. Сподобалась швидка і адекватна реакція виробника на косяки які виявлені користувачами.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не помітив
  • Никита К***

Комплектакция соответствует описанию.

• Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Непогані еспандери. Спочатку здалося що заслабкі але якщо з'єднати декілька паралельно, то уже зусилля треба прикладати добрі.

Достоинства:
    Зручний
  • Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

в инструкции указано что черная резинка по нагрузке 13,6 кг ( как и есть по факту) а в описании на сайте 26,3, ради этого я и брал, по факту детский набор

Достоинства:
    быстро приехали
    Недостатки:
    обман в описании
    • Продавец  GQbox

Добрий день! Перевіримо інформацію, дякуємо за зауваження.

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Еспандери подобаються. Все пройшло добре.займаюся.

Достоинства:
    Кількість інструкція з вправами
    Недостатки:
    Не має
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Доволі хороший еспандер. Зручні ручки. Також є в наявності зручний мішечок для зберігання.

Достоинства:
    Зручно займатися вдома.
  • Андрій К***

Дуже гарний товар.

• сергей м***

Качество хорошее

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Доповню свій попередній відгук.
    Кріплення виявилось, як показала практика, не самим недолугими місцем. Резина прорвалась сама по собі, хоча чорна мала витримувати максимальне навантаження з усіх.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість 0
    • Продавец  GQbox

Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер для врегулювання питання, готові замінити Вам несправні еспандери, очікуємо на зворотній зв'язок у чат.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Замовив набір еспандерів Matrix і залишився задоволений. У комплекті 5 жгутів з різним навантаженням, зручно комбінувати для різних вправ. Якість гуми хороша, все акуратно складається в чохол. Чудовий варіант для домашніх тренувань.

Достоинства:
    Все супер
  • Євген Г***

Усе добре. Дякую.

Достоинства:
    Працює, не рвется.
  • Євгеній С***

Товар є небезпечним!!!
    Відверто погана фіксація резинки до карабіну, основна резинка зігнута та зафіксована шматочком іншої резинки.
    На 3 день таке кріплення розірвалось...

Недостатки:
    Низька якість. Небезпечний товар.
    • Продавец  GQbox

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний.

• Продавец  GQbox

Замінили Вам несправні еспандери.

• Лілія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Брала для вправ для зміцнення м'язів спини в домашніх умовах. Все подобається. Комплектація зручна.Покупкою задоволена.Дякую.

Достоинства:
    Товар такий, як заявлено в описі.
    Недостатки:
    Нема.
  • Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Все ок, товар відповідає фото, продавець зв'язався, все доставлено вчасно.

Достоинства:
    Все ок
  • Андрій С***

Ціна/якістьу відповідальності

Достоинства:
    Функції виконує, для невибагливих занять саме те
  • Мария И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Більш неякісного товару я не бачила навіть у «все по 3 грн», мало того, що сама посилка була у якомусь сіні, так ще і за 15 хв тренування лопнуло 3 резинки. 0/10

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Брудна посилка, неякісний товар
    • Продавец  GQbox

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний. Ми відправляємо товар у чистому та непошкодженому пакуванні на склади Розетки, воно могло дістати сліди використання або при транспортуванні, або при огляді попереднім клієнтом, перепрошуємо за незручності.

• Наталия Ч***

Для домашних занятий подходит

• Продавец  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Іван

Все ок.

Достоинства:
    Дуже швидко відправили

• Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Товар прийшов швидко та відповідає характеристикам.

Достоинства:
    Гарна знахідка для заняття спортом вдома
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  GQbox

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Товар гарної якості, вже використовую при тренуваннях. Швидка відправка товару. Покупкою задоволена!

• Алёна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Эспандер хорошие качественно сделан. Советую.

Достоинства:
    Хорошие резинки
    Недостатки:
    Пока не заметила
    • Продавец  GQbox

• Геннадій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Товар чудовий. Займаюсь ним кожного дня. Залишився задоволений.

Достоинства:
    Надійний. Простий у використанні .
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  GQbox

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Хороший товар, відповідає опису. Продавець відправив дуже швидко.

Достоинства:
    Добра якість
    Недостатки:
    Не виявлені
    • Продавец  GQbox

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Другий раз замовляю, все відповідає опису

• Лариса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Дякую дуже задоволена якістю і швидкістю!!!!!купувала на подарунок сину,тренується з задоволенням!!!!

Достоинства:
    Дуже швидка відправка,гарна якість

• Іван У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Прийшов товар швидко Еспандер хороший резинки тягнучи й хороші я задоволений

Достоинства:
    Тягнучи резинки з хороший резини