Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Умывальник Litolan 10л с мыльницей и латунным краном

Оценка пользователей 4.5/5
  • Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут

Встановили на дачі. Я так скажу, металевий кран він класний, але для бачка з пластика, думаю, не на довго! Пластик для такого крану не підходить. А ще скажу за ціну. Приїхавши на дачу, ми побачили такий же бачок у господарчих товарах , правда з пластиковим краном, всього за 200грн.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Висока ціна
  • Инна Ш***
  • Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут

1 минус в том ,что при пользовании краном ,когда открываешь или закрываешь ходит пластик , но это я смотрю у всех, есть еще рукомойник у меня даже если кран меньше , ходит тоже пластик но не так , наверно из-за длины крана такое, за то работает, ,думал поломаю с 1 - го раза , не че нормально , работает , пользоваться без силы и норма будет

Достоинства:
    Работает
  • Жанна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут

Щиро дякую, що рукомийники прийшли швидко і добре упаковані, із вставленими кранами, бо я не була впевнена, що впораюсь з цим самостійно.
    Замовляла відразу дві одиниці - собі та для сестри. Всі задоволені.

Достоинства:
    Зручний та компактний
    Недостатки:
    Поки не помітила. Сподіваюсь - їх і в майбутньому не буде.
  • Світлана Т***

Дякую,що вкрутили кран

Достоинства:
    Компактний
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут

Дуже тонкий пластик, прогинається коли підняти наповнений, єдине шо , то це кран. В загальному- не вартує цих коштів

Дякуємо за ваш відгук.

Шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.

Хочемо звернути увагу, що товщина пластику сама по собі не впливає на експлуатаційні властивості рукомийника. Виріб зберігає свою форму, має захист від ультрафіолетового випромінювання, що позитивно впливає на його довговічність, та повністю виконує своє призначення.

Також даний рукомийник не призначений для перенесення в наповненому стані, оскільки конструкцією не передбачені ручки для транспортування. Він розрахований на стаціонарне використання після встановлення.

• Алла Я***

Все добре.

Достоинства:
    Стильний

Дякуємо за відгук

• Людмила Н***

Гарний товар

Добрий день, Людмило! Щиро дякуємо за відгук
      Раді, що рукомийник Litolan 10 л вам сподобався. Нехай служить довго та зручно в користуванні!

• Чубков О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут

Длинный носик крана, удобно мыть руки

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Не нашёл
    • Продавец  Ваш добробут

Здравствуйте, Олег! Большое спасибо за отзыв
      Рады, что вам удобно пользоваться рукомойником и что отметили длинный носик крана — действительно, с ним мыть руки комфортнее. Спасибо за высокую оценку качества!

• Інна

Добрий

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут

А я перший замовляла , то сама зіпсувала випадково, хоча рукомийник класний. Замовила другий і знов спасає. І центр міста, але з водою не все гаразд. Зараз замовлю ще один, буде і в ванній і в кухні. Дуже допомагає. Раджу...

Достоинства:
    Плотний пластік, металева частина теж надійна. Місткий
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Ваш добробут

Дякуємо за ваш відгук. Нам важливий ваша думка про товар.

• Елена Ш***

Все ок.

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут

Якісний рукомийник за невеликі гроші

• Володимир Ф***

Все якісно