- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Купила картку. Після другого використання форматнулась з пару тисяч фото
- Еліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Все чудово, все працює. Оригінал)
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Хороша карточка яка працює на всі 100, не підводила, але класним є безкоштовна програма на рік якщо у випадку втрати можна повернути файли
- Достоинства:
- Швидкість
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Гарна карта за свої кошти. Брав для фотокамери виключно на фото.
- Достоинства:
- Швидка доя фото
- Недостатки:
- Повільна жля 4К відео
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Объём памяти: 128 ГБ
Все працює відповідно до опису, швидко виконали замовлення
- Достоинства:
- Швидкість виконання замовлення
- Недостатки:
- Не помітив
- Анастасія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Чудово
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Нажаль мої порти\перехідники не видають достатню швидкість щоб використати цю картку пам'яті на повну, але впевнений що я заплатив як мінімум за надійність
- Олексій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Все соответствует описанию. Уже 2 карты таких купил и очень доволен. Хотя на одно й почти сразу сломалась перегородка между контактами. На работу это никак не повлияло, может сам зацепил. В целом доволен.
- Достоинства:
- Скорость, цена
- Недостатки:
- Хотелось бы еще быстрее)
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Карта дуже повільна швидкість передачі на самому низькому рівні... Скоріш за все це підробка а не справжня карта... Не рекомендую до покупки, скидаю от як раз фотографії на компʼютер швидкість просто дно...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Карта не є оригінальною
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Олександр
Скорее всего или дешёвый картридер или подключили в USB 2.0. Не все картридеры одинаково хороши.
- Иван Н***
Я брав в іншому місці таку ж , швидкість запису відстій (65MB/s читання , 18MB/s запис ) напевно це їх особливість . SanDisk 128GB Ultra видала 90 на 60
- Ксенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Працююча швидка! Хочу придбати ще одну
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Все сподобалось.
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Топ карта, але 200мб тільки на завантаження, на вивантаження 80.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Все супер. Вже 5 флешка. Як завжди все працює чудово
- Валерій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Купив флешку для дружини на подарунок,після другого використання всі знімки(пару тисяч) зникли,вона форматнулась,довелось звертатись до спеціаліста і платити більше ніж ціна картки памʼяті аби відновити хоча б частину знімків
Не рекомендую купувати тут цю картку памʼяті- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Бракована
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Дякую. Все ок:)
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- нема
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
карта фейкова. підозри почалися з пакування. extreme pro ніколи не був в пластиковому блістері! ніколи! завжди в картонній коробці. ладно, я ковтнув це. але купив такуж саму але в офіційному магазині та що я маю? маю картонну коробку. маю мейд ін малазія. МАЮ НОРМАЛЬНУ РОБОТУ! це далеко не перша моя карта. та ВАША карта мало того що не відповідає швидкостям. то я б також ковтнув. ВАША КАРТА ВТРАЧАЄ ФАЙЛИ! просто немає. просто так. рандомно!!!!! це просто ганьба! я ніколи не звернуся до розетки ні ко ли. скамери. люди купують ці картки для роботи! а ви підставляєте! ніякий возврат грошей мені не допоможе! як й вашій репутації скамерів!- Достоинства:
- фейк! я повідомив SanDisk про те що розетка, користуючись там що має статус офіційного реселлера продає ФЕЙК! та обманює як покупців так й SanDisk
- Недостатки:
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Роман А***
Теж підтримую!!!! Флешка дуже повільна і швидкість передачі не відповідає заявленій, скоріше за все це підробка!!!!
- Дмитро Б***
Я купил на Розетке две карты SanDisk Extreme. Обе усыпаны замедленными секторами. И у обоих одинаковый серийный номер. Как так может быть....в смысле серийника?
- Орест Т***Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Объём памяти: 512 ГБ
Картка не відповідає опису, формат не microS.
- Олег Г***
Вона й не мала бути microS.
- Парубочий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Швидка!
- Савко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Доброго дня,купив цю флешку для фото ,через деякий період часу декотрі фото з багатьма битих пікселів ,чи можна відправити по гарантії?
- Юрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Мені попалась трішки товща ніж має бути. Подумав, що дивно, але нічого страшного. Писав матеріал на проф реклрдер sound device mixpre10t, wav 48/24 6channel - дірка в матеріалі довжиною 7 секунд. От і думайте)
Нічого не хочу сказати але палєва багато) може мені не повезло)- Достоинства:
- Все відносно
- Недостатки:
- Все дуже відносно)
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Задоволена
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Вобще не то прислали
- Достоинства:
- ???
- Недостатки:
- Предупреждать што флешка соцелная!
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Якісна картка, без проблем пише 4K з фотокамери. Попередня, де були аналогічні характеристики, через раз видавала помилки.
- Достоинства:
- Характеристики відповідають заявленим
- Недостатки:
- Не зауважив
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Професійна картка пам'яті для фотозйомки на нормальну камеру
- Достоинства:
- Описані вище
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Камера 2017го року Lumix GH5 при запису бітрейду 400мбит\ секунду пише лише 22 секунди, але це мені і не потрібно)
200 mbit all-i 422 10 bit HLG тягне, брав одразу 2 бо пишу в резерв у другий слот, все ок, вже другий комплект таких карток, за свої грощі ок, рекомендую!- Достоинства:
- Ціна на 10.12.2023
- Недостатки:
- Не тягне макс бітрейд старої камери GH5 400mbit, але цього і не заявлено)
- Борканюк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Працює на всі 100%
- Недостатки:
- Не має
- Лида А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Покупкою задоволена. Гарна якість. Швидка. Беру вже другу и все супер
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
Повернув картку в сервіс одразу при покупці (не той формат). Картку забрали - а гроші не повернули.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Використовую даний формат та серію карток більше 8ми років, нічим не відрізняється від інших - стабільно працює. Швидкість відповідає заявленому класу UHS-1.
- Достоинства:
- Обʼєм та ціна
- Вадим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Хороша флешка
Швидкість не така як написано, але для фото 26Мп РАВи штук 15-20 грузить без довгих роздумів- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Швидкість не така як заявлено
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
Сподобалася доставка. Поки що не використовував у роботі нічого конкретного сказати не можу, крім того як влаштовує розмір диска)))
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Записує. Читає.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
SanDisk не розчаровує. Все, як завжди, круто
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Гарна швидкість, надійність
- Недостатки:
- Через деякий (роки 2-3) починає розкриватись корпус і випадає сіра кнопка, що не дає можливості потім працювати з карткою
- Роман П***
Підтверджую, тоже на двоє розкрилась, боюсь вставляти в дорогу камеру.
- Игорь Б***
отакої, а я їх кожен рік оновлюю, а тут 2-3 роки люди користуються)
- Фотограф О***Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Глюченная страшно , количество фото при съемке просто прыгает но не уменьшается , на сколько реально кадров должно быть в отформатированный состоянии показывает как на 64 гБ а карта на 128 Гб
- Достоинства:
- Брак
- Недостатки:
- Глюченная