Отзывы покупателей о Ковш без крышки Kela Flavoria 0,8 л 10180

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 0.8

В опису написано що виробник Німеччина, не правда, Китай, заводить розетка в оману

Недостатки:
    Не вірний опис

Вітаємо, Михайле! В описі характеристики вірні. Країна-виробник товару - Китай та Країна реєстрації бренда - Німеччина.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 0.6

Супер. Идеально на два чая или три яйца. Ручка остается холодной.

Достоинства:
    Сделано прямыми руками
    Недостатки:
    Я бы крышку купил, если бы была
    • Представник бренду

• Костянтин І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 0.8

Прикольний ківш. Мені подобається. Дизайн ківша є стильним і сучасним. Доставили на наступний день, без пошкоджень.

Достоинства:
    Зручний у використанні
    • Представник бренду

Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.

• Ева Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.3

Все супер, очень полезная вещь на кухне. Удобно выливать из него, жидкость не проливается. Товар хорошего качества.

Достоинства:
    Красивый
    Недостатки:
    Нету

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 0.6

Хороша якість. Не ржавіє. Миється легко. Гарно виглядає. Підходить для всіх видів плит, а також можна мити в посудомийній машині.

Достоинства:
    Сталь

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.6

Матеріали хороші, зручно наливати через носик. Готую в ньому соуси для основних страв. Не пригорає.

Достоинства:
    Зручно користуватись
    Недостатки:
    Шкода не йде кришка в комплекті

Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.

• Юлия Х***

Інна, Вам чесно-чесно зручно наливати через носик у цьому ковші? Я аж сама відгук написала, як Ваш прочитала, не втрималася...) Цей носик реально такий, що краще б нього не було. Все стікає по стінці на стіл... Хоча молоко не пригоряє, це правда. Але налити його нормально неможливо... чи може я підробку купила, але у мене декілька каструль Кела. лейби та наліпки однакові...

• Наталия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.3

Шикарный ковш! Цена соответствует качеству. Удобный. Ручка не нагревается.

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Нету

Ваш відгук цінний для нас. Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями.

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.3

Ківш чудової якості, гарний дизайн, дуже зручний. Дякую за швидке відправлення.

Достоинства:
    Завдяки носику зручно наливати

• Дмитрий К***

гарний ковш, питань нема

• Александр А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.3

Додаткові фото. Нажаль не можу додати в попередній відгук.

Вітаємо, Олександре! Вдячні за фото, з приводу ручки, за сплавом вона теж 18/10, як і ківш. Але вона лита, можливо тому й виникають питання з дотиком. На рахунок мірної шкали, все повинно бути в нормі. Перепровірте, будь ласка, з вагою або мірною склянкою.

• Александр А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.3

Гарний ківш, але відмітка кількості рідини всього одна на 0.5 л. Навіть на 1 літр не зробили, сам здогадайся. І навіть ці 0.5 не реальні. Наливаю повну, майже з верхом, банку 0.5 л і до риски ще доходить. Ручка, схоже не нержавійка, якийсь сплав. Сподіваюсь не поржавіє та не відпаде. Гарна річ, але ж такі дрібниці не дають комфортно користуватись. Тим більше за такі гроші. Якби перед покупкою бачив вживу не взяв би.

Достоинства:
    Час покаже.
    Недостатки:
    Неправильна та недостатня розмітка, ручка з невідомого металу, відсутність кришки, ціна завищена.
    • Ганна А***

Це ж не Kela!

Вітаємо, Олександре! Доповніть фото, будь ласка. Також ручку сфотографуйте. З цієї фото не зрозуміло що це за ківш. Дякуємо

Ганно, це Kela! Але ківш, інший за розміром. Він не належить до даного товару. Дякуємо за коментар.