Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Ручной проводной садовый пылесос для уборки листьев Bass Polska 8462

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Класна штука

• Мірющенко С***
    Продавец: RozetkaEU

Доставка жах. Написано 5-7 днів, на це і розраховували. Пройшло сім днів додали до доставки ще 5, без попередження. Мене це не влаштовує зовсім. Мабуть буду відмовлятися.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не знаю

• Назар Ш***
    Продавец: RozetkaEU

Вибачте, залишу своє фі. Брав батькам китайця, ще дешевшого, то там нічого не застряне, а тут через кожні 10 сек треба його добре стряхнути шо би листя проглотнув, а то й знімати мішок і виколупувати бо у конструкції турбіни вузькі канали, і там забивається все. Короче, люди, не пошкодуйте лишньої 1000грн додати, і купіть собі шось краще, або любого дешевого китайця. Польські інженери ше на стадії вагітності їхніх мам шось не дорозвинулись.

Достоинства:
    На видув трохи дує, але 600ватні дуйчики у 2 рази сильніше дують чим це одоробло.
    Недостатки:
    Листя горіха не смокче. Не смокче в принципі ніяке листя на землі. Але горіх точно ні. Конструкція турбіни розроблялась неуками, не очікував від польських інженерів таку підставу.
  • Николай П***
    Продавец: RozetkaEU

То що шукаємо,електричний,легкий,та справний в мощності.

Достоинства:
    Електричний
    Недостатки:
    Невиявлені