- Сапрыкина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою задоволені, дрова коле швидко, навіть з сучками
- Швець І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, перерубує все. Ніяких проблем не виникло, вже куба 3 перебив. У друга такий же вже другий рік, переробив 2 зіла дров,все гуд
- Достоинства:
- Якість, українське виробництво
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я замовив 23.05 кожен день обіцяють що завтра відправимо а по факту ...
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Онуфрійчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: AgroMist
Дровокол прийшов в справному стані, працює добре, раджу купувати, зєкономить ваш час і здоров'я. Дякую!!!
- Достоинства:
- Все в нормі
- Володимир Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дровокол 4/5. Працює поки, рейка і зуби цілі. При першому запуску помітив «виляння» маховика з шківом. Підтирав об захист і вібрація. Без захисту працює нормально. Переколов приблизно 1,5 куба. Політ нормальний. Не вистачає столика за ножем заводського. Надіюсь виробник доведе якість пристрою.
- Достоинства:
- Дешевше на 50% за аналоги без дитячих хвороб і з столиками. Бомбезний ефект після колуна, чому раніше не придбав!!! ;)
- Недостатки:
- Поганий заводський ВТК, начебто не перевіряють перед відправкою.
- Клименко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня купили ми це чудо( як уже писали непотріб) пропрацював пів години на рейці мінус 3 зуба, на валу два. Звернувся на завод прислали новий комплект рейка і вал. Все замінили і знову 3 чурки і все 2 зубів нема. І це товару нема навіть 14 днів . Повертати розетка не хоче. Тільки після відповіді сервісного центру. Вообщем не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Весь товар це недолік
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки грався з пружиною замітив,що основна шестерня(вал) який дає рух рейкі без зуба, виламало, віддавати по гарантії це займе час, дуже , за такі гроші купляти конструктор -це марна трата коштів, нажаль магазин продає дурницю і цим показує себе тільки з поганої сторони. На майбутня не рекомендую цей товар для купівлі. Чи можете вислати нову пружину та та вал?
- Недостатки:
- Якість погана
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пружина на першій годині просіла, немає ніяких позначень , єдині докази що він на 12т приблизні характеристики з інстркуції. Є колеса для транспортування але немає ручки.
- Недостатки:
- Пружина
- Константин К***
до всього щей зуб відламався на валу який рухає рейку, 2години роботи-вал, пружина…
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене дроворуб на 12Т повна лажа, продужини жахливі, пів години роботи і вони просідають та розтягуються
- Достоинства:
- Недостатки:
- Весь цей пристрій недолік
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поламався не минуло і 2 місяці
- Андрей Р***
Ахах, я порубав 8 метрів дров поміняв вже кучу пружин
- Олександр К***Продавец: Rozetka
Пружини яка тримає рейку вистачає на 5 хвилин. Рейка і вал розколола дві машини дров і померла. Після покупки обпилював вал бо маховики не затягувались. Можливо цей відгук допоможе комусь не зробити мою помилку.
- Достоинства:
- Їх нема
- Недостатки:
- Гроші на вітер.
- СтасПродавец: Rozetka
Подивився обзори на ютубі і вибрав.
- Достоинства:
- Переколов 10 кубів все добре.
- Недостатки:
- Якість норм, ціна норм,
- Igor S***Продавец: Rozetka
супер
- Достоинства:
- дешеве якісне
- Недостатки:
- довго відправлядли
- Виктор В***Продавец: Rozetka
Купив цей відвертий непотріб не тут. Він зламався на другий день. Посипались підшипники і полетіла рейка. Якість виробу просто жахлива! Пружини і рейка дуже слабі. Відправив ім на ремонт. Після ремонту він пропрацював пів години.! Все що я зміг наколоти ним це дві тачки дров.! Не рекомендую. Викинуті на вітер гроші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість деталей. Цей виріб сплошний брак.