Отзывы покупателей о Кава в зернах Ambassador Premium 500 г

Оценка пользователей 4.2/5
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
    • Общее впечатление

• Аромат

Кава як кава масмаркету кому сподобається смак. Це не спешалті, але і не повний жах . Є невеликий відсоток бракованих зерен, хоча не сказав би що їх відсіювання дуже вплине на смак. Якщо сподобається, то по ціні\якість по акції дуже добре.

• Вкус

• Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• Олександр Ч***

Рекомендую

• Денис Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500

Перепалена кава без жодного аромату

• Представник п***

Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо обсмаження зерен не відповідає Вашим очікуванням, щодо профілю смаку кави, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Almond. Общий вес: 1000

Смачна кава, ціна та якість

• Олександр Ч***

Мені подобається.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
    • Общее впечатление

• Аромат

Проста

• Представник п***

Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Almond. Общий вес: 1000
    • Общее впечатление

• Аромат

Кава смачна, покупкою задоволений.

• Александр Е***

Неплохой за свою цену!

• Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
    • Общее впечатление

• Аромат

Дуже приємний смак, дякую за швидку доставку!

Достоинства:
    Запашна
    • Вкус

Гармоничный

Не выражена

• Леонід Ш***

купую другий рік

• Аліна К***

Смачно

Достоинства:
    Середня обсмажка

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
    • Общее впечатление

• Аромат

Непогана кава, краща, ніж blue lable

• Представник п***

• Владислав В***

Кайф

Достоинства:
    Смак і ціна

• Андрей Б***

Ок

• Геннадий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
    • Общее впечатление

• Аромат

Гарна кава. Сподобалася.

Богатый

Не выражена

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
    • Общее впечатление

• Аромат

Кава не багата на смак.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000

Це просто жах , а не кава.
    Багато зерен, які схожі на відходи.
    Сама кава не якісна, зерна кришаться.
    На каву не схоже.
    Страшно пити.

Достоинства:
    Недостатки:
    Замовила на Розетка
    • Представник п***

Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо смак та аромат кави не відповідають Вашим очікуванням, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!

• Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000

Влаштовує і смак, і ціна

• Василь З***

Смачна кава.

• Айдер А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500

Смак кави саме це! Справжня якісна кава. Навіть не відкриваючи упаковку вже відчувається запах

Достоинства:
    Якісь, смак.
    • Представник п***

• Екатерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000

зерна одного розміру і рівно засмажені, смачна кава

Достоинства:
    зерна одного розміру і рівно засмажені
    Недостатки:
    Не має
    • Представник п***

• Лилия Я***

Дуууууже смачна кава

Достоинства:
    Запах, смак

• Максим М***

Смачно просто любитель кави

Достоинства:
    Ціна якість
    • Представник п***

• Лілу К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500

Дуже смачна кава, я в захваті!!!!!! Запах неймовірний!!!

Достоинства:
    Запах і смак

• Василь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500

Смачна кава, мені сподобалась.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Не має.
    • Представник п***

• Валентина В***

Кава смачна, супер

Достоинства:
    Швидко прийшло замовлення

• Оксана В***

Отлично

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000

Купую таку каву не перший раз. Вона має насичений смак з кіслинкою без гіркоти. Гарно перемелюється. Аромат перемелених зерен розноситься по всій кухні

Достоинства:
    Ціна прийнятна, упаковка завжди була цілою неушкодженою
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Представник п***

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beans&Tips. Общий вес: 500

Кава прострочена!Це суміш арабіки з робустою,хоча мене запевняли,що чиста арабікп.Зерна різної обжарки.

• Николай В***

• Елена

Гарна кава

• Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Almond. Общий вес: 1000
    • Общее впечатление

• Аромат

Все супер,продавець порядний

• Алла И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500

Зерно мелкое, разной категории, обжарка от светлой до темной, неоднородное, вкус посредственный. Цена могла быть и ниже

Достоинства:
    Недостатки:
    Указала
    • Представник п***

Доброго дня! Нам прикро, що кава Ambassador не виправдала ваших очікувань. Ми прагнемо створювати якісні продукти для різних смакових вподобань. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Анна Л***

Смачна кава.

• Владислав Р***