- Виктория И***Отзыв от покупателя. Продавец: SALEasy. Общий вес: 900
Смачний ,міцний, ароматний кофе. Неперасмажений
- Продавец SALEasy
Дякуємо, що обрали саме нас і поділилися своїми враженнями. Це дуже цінно для нас!
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Общий вес: 1000
Дуже сподобалась кава, міцний смак, як я люблю
- Достоинства:
- Чудовий міцна кава, як я люблю
- Недостатки:
- нема
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Общий вес: 1000
ВСЕ'Ок
- Достоинства:
- ВСЕ'Ок
Гармоничный
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Нармально на свою ціну
- Достоинства:
- Відчувається стійкий смак
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.
- Хлебникова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава смачна, міцна. Все сподобалось, кислинки не має
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Те,що треба.Клас!
- Достоинства:
- Усе.
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Простой хороший крепкий кофе, не пережареный, вкус более интенсивный, чем аромат - всё как и ожидалось.
Гармоничный
Не выражена
- Представник п***
Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Отличный кофе
- Достоинства:
- Вкусный кофе
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава дуже смачна, для любителів міцної гіркої кави. Не має кислинки взагалі.
- Олександра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Общий вес: 1000
Жахлива
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Це мій обов'язковий компонент у суміші з іншими. Смак простий з вираженою гірчинкою.
- Достоинства:
- Міцна.
- Недостатки:
- Раніше була значно дешевша.
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дуже подобається кава. Завжди купую.
- Достоинства:
- Смачна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Сміття, а не кава. Горіле зерно. На упаковці не вказано звідки зерно, який відсоток робусти та чи взагалі є там арабіка. Нікому не раджу витрачати гроші на таке сміття.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все починаючи з інформації на пакуванні та закінчуючи смаком
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися.
Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
Співвідношення бленду є нашою комерційною таємницею.
Якщо вам не подобається бленд, рекомендуємо звернути увагу на лінійку Ambassador Premium, за смаком буде більш фруктовим та мати кислинку.
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
На 4 бали
- Женя Б***
чому не на 5?
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
має насичений смак, з гірчинкою, чудово смакує з вершками.
- Достоинства:
- насичений смак
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Порожняк повний, нерееомендую
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.
Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
Якщо у вас не задовольнила кава Ambassador Nero за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo. Общий вес: 1000
Кофе на свою цену, точно лучше растворимого.
- Достоинства:
- Кофе
- Продавец Diompo
Доброго дня. Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Нормальна кава
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
мне это кофе нравиться,
- Достоинства:
- цена
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Очень вкусный и ароматный кофе.
- Достоинства:
- Вкусный и ароматный.
- Недостатки:
- Нет.
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Простой горький кофе
- Достоинства:
- Пить можно
- Недостатки:
- Невкусный
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Доставили быстро.
Цена адекватна.- Достоинства:
- Хороший вкус при заваривании.
Дешевле, чем во многих магазинах.
- Сніжана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Завжди брала каву на розетці і було все гаразд, поки в одній із упаковок не попався такий кусочок металу, який попав в кавову машинку і не давав молоти
- Достоинства:
- Раніше була краща
- Недостатки:
- Попався кусочок металу
- Представник п***
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Продукція Strauss проходить контроль на усіх етапах виробництва і наша – мета це збереження якості та смакових властивостей продукту від партії до партії. Будемо вдячні, якщо ви звернетесь до нас за контактним номером який вказано на упаковці та надасте необхідну інформацію для перевірки продукту.
З повагою,
- Щербина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Вперше взяла спробувати, кава реально смачна і ароматна. Раджу
- Достоинства:
- дуже смачна і ароматна
- Недостатки:
- відсутні
Богатый
Интенсивная
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Смачна кава. Зерна цілі,не пересмажені. Мені норм
- Достоинства:
- Швидко доставили,смак,акція
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Зерна 2 вида(стандартні і маленькі з якимось підозріло дивним чорним окрасом). Надіюсь без небезпечної хімії
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
За свою ціну, як нічого кращого нема, то підійде. А загалом так собі
- Достоинства:
- Дешева
- Недостатки:
- Гірчить, слабкий смак і міцність. Дуже мале зерно
Простой
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дуже не сподобалась ця кава. Має дивний аромат, смачною її точно не назвеш, буде яка розчинна кава буде смачнішою
- Олег Д***
Кожна зернина має різний колір і розмір, таке відчуття, що просто засипали залишки.
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Якщо у вас є нарікання до Ambassador Nero, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium.
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Не кофе, а пережаренное не пойми что за зерно. Сгоревшая соя. Как вернуть еë обратно ? Деньги на ветер выброшены.
- Достоинства:
- Какие достоинства??????? Ужас!!!!!!!!
- Недостатки:
- Мусор
Несбалансированный
Не выражена
- Ярослава Ф***
По закону - ніяк
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Зверніть увагу, що кава Ambassador Nero вирізняється темною ступінню обсмажування та має смакову характеристику - з гіркотою.
Нажаль, повернуть відкриту пачку кави неможливо.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Такое себе кофе, средней паршивости. Раньше бы не купил. Но пока были в оккупации, то и такому был рад. Спасибо Розетке - цена приемлемая, бесплатная доставка, что существенно в моём положении. Город в зоне боевых действий, работы нет как и денег. Так что Розетка выручает.
- Достоинства:
- Цена, бесплатная доставка.
Простой
- Фендик С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Хорошая за свои деньги!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Nice
- Клим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Сміття, маленькі згорівші і пусті зерна!!!
- Достоинства:
- Немає! Навіть ціна по акції не виправдовує такого сміття!
- Недостатки:
- Ні в якому разі не беріть!
- Представник п***
- Валентин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Міцна кава, як на мене то для тих хто смакую з гірчинкою.
- ДенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Нормальна кава! Зерна дуже дрібні, 100% робуста. Кава міцна, темного обсмаження. Приємний смак з гірчинкою, але не вау, трохи плоско та не глибоко.
- Достоинства:
- Міцна кава.
- Недостатки:
- Буває і смачніша кава.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Ну так собі смак...