- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
Все добре дуже хароша мийка
- Достоинства:
- Коштує своїх коштів
- Продавец PS.tools
Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку! Раді, що ви вважаєте цю модель гідною своєї ціни — це найкраща похвала для нашої команди. Бажаємо легкої та тривалої експлуатації!
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
Отримав мийку, на коробці була наліпка перевірено. При розпаковці з'ясувалося що шланг високого тиску був перегнутий і з'явився бриж, не впевнений що при роботі витримає тиск. Від продавця відповіді немає.
- Недостатки:
- Необережно упаковано.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
Гарна мийка! Пробував її як від шланги під тиском, так і щоб сама забирала воду з потустороньої ємності, тільки треба заповнити шлангу перед включанням. Так мойкою задоволений та насадка що йде в комлекті її достатньо вона якщо в компакті то і краску знімає. Беріть кому додому для миття машини чи то плитки достатньо
- Достоинства:
- Ціна качество
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
В першу чергу хочу подякувати продавцю,який через п'ять хвилин після замовлення мені зателефонував. На другий день я вже отримала мийку, яку замовляла наложкой, приємно була вражена,що доставка Н/П була безкоштовна, та і переказ коштів продавцю також, одним словом заплатила тільки ціну мийки і все.Все досить просто та швидко. Щиро дякую Вам за Вашу працю, за порядність та людяність . Що стосується мийки, то чоловік мив машину і сказав що мийка супер, йому сподобалася. Щиро Дякую Вам, Бажаю Мирного Неба, Успіхів та Процвітання
- Продавец PS.tools
Добрий день, Олено! Дуже дякуємо за відгук. Ваша рекомендація – це справжнє задоволення для нас. Ми дуже раді, що покупка принесла вам лише позитивні емоції. Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів – ми завжди до ваших послуг!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
зірок з неба не хватаєале свої гроші відпрацьовує на відмінно
- Достоинства:
- співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- не працює механізм фіксації клавіші пуску на пістолеті
- Продавец PS.tools
Добрий день! Дякуємо за придбання данної мийки та ваш відгук!
Зазначимо, що в данній моделі не мередбачен механізм фіксації клавіші пуску на пістолеті.
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Ця "мала" перевершила мої сподівання. Забезпечує реально високий тиск з баклажки. Перевірив тиск струменя води пальчиком - боляче )). Взяв її суто для миття машини з самовсмоктуванням з ємності. Єдине, що раджу перед використанням подбати, щоб вода заповнила вхідний шланг. Стосується любої подібної мийки. Це можна легко зробити, встановивши ємність вище мийки, наприклад на стілець, тощо.
- Достоинства:
- Потужна, компактна, має функцію самовсмоктування
- Недостатки:
- Наразі не помітив
- Продавец TechnoCraft
Дякуємо за відгук та корисний лайфхак! Раді, що потужність та функція самовсмоктування MPW-1655 M виправдали ваші очікування на всі 100%. Користуйтеся із задоволенням і бережіть пальці!
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Обычная китайская мойка. За такую цену ждать от нее чего-то сверх нечего. Со своими функциями справляется, удобно стирать ковры и мыть машину. Плохо только что на пеннике нет регулировки подачи средства, на покрытие пеной машины еле хватает одной заправки.
- Продавец TechnoCraft
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Дуже гарна мийка,для домашнього використання саме те що потрібно.
- Достоинства:
- Ціна,Компактність
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Все працює якість на 4 і тиск не великий але з своїми задачами справляється.
- Достоинства:
- Компактний
- Продавец TechnoCraft
- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Швидко доставили, уже тестимо, тільки приємні емоції
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Хороша мийка .
- Достоинства:
- Забір води з ємності.
- Недостатки:
- Не має!!!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
На свої кошти відповідає але не високого тиску , як на мене слабенький.
- Продавец TechnoCraft
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Дякую продавцю. Доставка зайняла добу (безкоштовно). Користуюсь перший раз. Всім задоволений.
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Компактна та зручна у використанні.
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Классная штука за свои деньги.