Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Триммер садовый электрический Mächtz MEB-0732, мотокоса для сада 750Вт

Оценка пользователей 4.2/5
  • Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Мочна гарно косить за такі гроші просто супер не очікувала що така буде мені сподобалась

Достоинства:
    Косить даже велику траву тільки може перегрітись тре по трохи
    Недостатки:
    Якби якийсь ремінь був для підтримки бо трохи вашковата
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Працює добре важковата так як мотор з низу переживала за ліску але затягується коли щось товстіше попаде а так все добре

Достоинства:
    Косить добре
    Недостатки:
    Поки не ма
    • Продавец  PS.tools

Добрий день. Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Тример працює, але , яку ліску ви не поставите в той непродуманий барабан, любої форми-товщини, ліска самозатягуєця і рветься! Перепробував декілька варіантів ліски ( трикутна,квадрат,круг) від великих обертів вона самозатягуєця і рвеця, залишився один варіант це металевий тросик .

Достоинства:
    Навіть не знаю, як двигун до човна то норм напевно
    Недостатки:
    Непродумана конструкція барабану
    Не можна встановити лезо чи інчу фурнітуру
    Я не задоволений!
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Для данного тримера рекомендована товщина жилки 1.65мм, доступна в нашому асортименті.
      Описана вами проблема досить не типова, тому радимо вам звернутися до авторизованого сервісного центру контакти вказані на офіційному сайті бренду, вам нададуть рекомендації щодо вирішення данної проблеми.

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Корустуюсь перший раз в цілому потужна косарка аое є проблема з подачею ліски

Достоинства:
    Потужна ,компактна
    Недостатки:
    Поки не зроумів як автоматично подаєця ліска, приходиться розбирати котушку і перенатягувати ліску
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Даний тример має напівавтоматичний механізм поддачі ліски. Механізм подовження злегка витягає жилку при кожному легкому ударі котушки об землю.
      Постійне постукування різальною котушкою об землю під час стрижки трави необхідне для підтримки потрібної довжини жилки.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Якість відмінна ! Потужність дуже класна ! Потрібно просто трішки під нахилом косити і як по маслу навіть пирій високий дуже коротко покосила ! Я сама мілкої комплекції , то для мене вона впринципі не важка , десь до 3кг ! Продавець також суперовий ! Звʼязався зі мною одразу ж за декілька хвилин ! Через день все отримала . Дуже дякую Ціна / якість товару супер !

Достоинства:
    Класна потужність ! Справиться навіть дівчина ! Косить коротенько і як по маслу будь-які бурʼяни та траву. Мега швидка відправка ! Приємний продавець !
    Недостатки:
    Покищо не виявила .
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!

• Андрей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Мощность норм для невысокой травы. Но, зажим штанги при закручивании треснул сразу ибо он пластиковый.

Достоинства:
    Мощность как для триммера хорошая
    Недостатки:
    Хлипкость материалов
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Дякуємо за вашу оцінку.