Отзывы покупателей о Шланг Karcher PriмoFlex 1/2 - 20 м

Оценка пользователей 4.52/5
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Длина: 20. Диаметр: 1/2"

На вигляд надійний, але Cellfast 1/2 трішки більшого діаметру.

• Представник бренду

Вітаю, дякуємо за відгук.

• Андрійович С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Длина: 50. Диаметр: 1/2"

Шланг приїхав браковий, як можна найскоріше виправити цю проблему?
    Дощу немає треба поливати сад город, а шланг підвів

Достоинства:
    Файна фірма
    Недостатки:
    Недодивилися

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки

• Денис Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Длина: 25. Диаметр: 1/2"

Хороший шланг,покупал уже второй раз. Первый раз года 2-3 назад,до сих пор служит без проблем. В этот раз купил для продления зоны полива.

Достоинства:
    Хороший
    Недостатки:
    Пока нет
    • Представник бренду

Дякуємо, що поділились досвідом

• Александр К***

Добрый день. Пользуюсь уже 2 года шлангом очень хорошего качества. Советую приобретать товар.

• Представник бренду

Вітаю, дякуємо вам за відгук.

• Григорий Г***

Еще повторю заказ потому что поменял огород

Достоинства:
    Отличный шланг. Не перекручивается.
    Недостатки:
    Немае
    • Представник бренду

Вітаю,дякуємо за позитивний відгук.

• Віталій К***

Відмінна якість

• Гринь Я***

Через несколько месяцев использования , вздулся шланг в метре от одного края, вздулся метровый кусок, походу лопнул внутренний слой, я очень недовольный, дешевые шланги просто трескались , а у это того появились гули.

• Представник бренду

Дякую за ваш відгук і детальний опис ситуації.
      Розумію ваше розчарування, адже ви очікували надійності від бренду Karcher. Ваш випадок із вздуттям шланга PrimoFlex після кількох місяців використання справді не є типовим.

• Гринь Я***

Решил дополнить отзыв. Через пару дней гуля сильно надулась, и лопнула, после осмотра пришел к выводу что нижний слой шланга целый, а вода попала именно под верхний слой. После дательного осмотра пришел к выводу, дело было в латунном быстросьеме, в месте зажима шланг продавился, и вода попала под верхний слой. К шлангу претензий нет.

• Представник бренду

Вітаю, дякуємо, що знайшли час на відгук та детально розібрались у проблемі.

• Андрій П***

Дуже добра якість. Використовую другий сезон, а на шланзі лише маленькі подряпини. В мене асфальтоване подвір'я

Достоинства:
    Міцність, не заламує
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Дякуємо, що знайшли час на відгук.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Длина: 30. Диаметр: 1/2"

Якість на рівні, нарікань немає, покупкою задоволений.

• Представник бренду

Вдячні вам за відгук.Дякуємо,що обрали нас.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Длина: 50. Диаметр: 3/4"

Все добре.

Дякуємо за Ваш відгук.

• Олександр Т***

Поки що працює добре.

• Представник бренду

Вітаю,дякуємо за ваш відгук.

• Дмитро

Користуюсь сьомий рік!!! Товар якісний...

Достоинства:
    Якість
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Длина: 25. Диаметр: 3/4"

Все нормально

• Всеволод Ч***

Якісна шланга, але трошки дорога.

Достоинства:
    Якість

Доброго дня!
      Дякуємо, що обрали саме наш бренд.

• Всеволод Ч***

Це як Мерседес серед шлангів. Якісна шланга, але трошки ціна кусається.

Достоинства:
    Якість

Доброго дня.
      Дякуємо, що обрали нас. Дякуємо за позитивний відгук на наш продукт, нам важливо знати Вашу думку!

• Юра Б***

Хороша якість

Достоинства:
    Якість
  • Сергій

Використовую для мийки високого тиску, не дується, не розтягується, не гнеться

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Андрій Л***

Користуємось місяць, як раз стояв на спеці цілий серпень, в інструкції вказано до +30 витримує сам шланг, накривали рушником ))) проте слугує ідеально, гнучкий, думаю і на морози без проблем

• Марина

Подобається, якісний шланг.

• Андрей Б***

Рекомендую

• Роман П***

Шланг покупался родителям на дачу. Они весьма довольны.

• Валерий Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Длина: 25. Диаметр: 5/8"

Шланг отличного качества ,после залома восстанавливает свою форму в меру эластичен. Надеюсь прослужит долго. Спасибо.

Достоинства:
    Цена,качество.
  • Дар'я Н***

Через 3 місяці користування лопнув, тиск був не більше 4Бар. Сервісний центр Керхер через 2 тижні відповів що дуже схоже на поріз і не став нічого робити. Сказавши що це не гарантійний випадок. Ніхто не став перевіряти чи не заводський це брак. А яким чином можна порізати шланг вздовж ідеальною тонкою лінією не ясно.

Недостатки:
    12 років гарантії просто красива фраза.
  • Олександр Ч***

Покупкою задоволений

Достоинства:
    Еластичний і практично не приламується. Не заплутується. Ціна доступна. Довжина.
    Недостатки:
    Недоліків немає
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук!

• Валерий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bayraktar. Цвет: Желто-черный. Длина: 30. Диаметр: 1/2"

Всё быстро доставлено. Рекомендую продавца.

• Віктор Ш***

Файний шланг. До цього був зелений, тришаровий, не кархер. Пишуть що перегинається і форму не тримає. Неправда це. Без тиску води в шланзі хіба стальна труба не перегнеться. Просто пильнуйте і прослужить довгі роки.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Представник бренду

дякуємо Вам за відгук!

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AK&UA. Цвет: Желто-черный

Шланг хорошего качества

Достоинства:
    Нет перегибов, упругий
  • Денис Б***

Отличный шланг всем советую

Достоинства:
    Прочность качество

Дякуємо Вам за відгук!

• Євген

Хороший, крепкий, пилотный шланг
    Больше не знаю что можно ещё написать о нём

Достоинства:
    Длина
  • Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: D`n`D Group. Цвет: Желто-черный. Диаметр: 1/2"

Буду советовать соседям. В хозяйстве незаменимая вещь.

Достоинства:
    очень надежный шланг
    Недостатки:
    не обнаружены
    • Продавец  D`n`D Group

Сергію, дякуємо за ваш відгук!

• Лев

Постійно переламлюється, кожного разу все гірше, через, що зривається на під'єднанні водопостачання. Всі рази повністю розмотую, але якось шланг умудряється сам закручуватись, що на початку, що в кінці. Матеріал жорсткий, після перелому форму вже не відновлює, стає тільки гірше.

Достоинства:
    Довгий
  • Роман Б***

Користуюсь шлангой цієї фірми вже більше п'яти років,ціле літо лежить на сонці і нічого тріщин не видно і ніде не пропускає.

Достоинства:
    Якість
  • Сергій В***

Шланг Karcher PrimoFlex 20м 1/2'' купував для матері для використання в саду.
    Шланг прийшов в упаковці, щільно ще змотаний плівкою додатково. Шланг візуально состоїть в перерізі з двох шарів. При перетягуванні шлангу з місця на місце при заворотах між деревами - заламується, не часто, але все одно є, але добра новина - одразу ж після розпрямлення руками - він вирівнюється, стає в свою форму, приобритає свій первинний вигляд!
    Так що за свої гроші - нормальний. Якщо бюджет позволяє, можна купувати більш стійкі до заломів та дорожчі типу італійських, які також є в асортименті в Розетці.
    Дякую Розетці за своєчасну доставку та добротну запаковку.

Достоинства:
    на шлангу є маркування та найменування бренду це вже добре
    Недостатки:
    шланг все одно заламлюється
  • Віктор

Хороший шланг. Відправили швидко.

Достоинства:
    Бренд, якість.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Сергей Б***

Надеюсь на годы службы .
    Рекомендую бренд ,а особенно -магазин РОЗЕТКА !!!

Достоинства:
    Эластичный,добротный,внушает доверие благодаря имени брэнда.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
  • Леся Р***

#моєрозпакування
    Якісний шланг. Дуже зручний у користуванні.

Достоинства:
    Хороша якість
    • Олександр С***

Вітаю.
      На погружний насос в колодязь підійде

Дякуємо за ваш відгук.