- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Користуюсь некілька місяців.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Працює-якщо щось буде не так- є гарант.талон
- Продавец comfortno.vdoma
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Сушить добре, гріє
Поки проблем не було)- Продавец comfortno.vdoma
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Нагрівається ледь може до 40 (не 50-60 навіть не приблизно).
Так що, якщо вам для сушки промокрого дитячого зимового взуття - шукайте щось інше. Ця - за ніч чоботи не висушила((- Олексій
Два рази довго сушила взуття.
На третій раз навіть не ввімкнулась.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Сушарка нагрівається до температури,яка не пересушить і не зіпсує взуття.Продавець подзвонив миттєво для обговорення всіх деталей мого замовлення,швидко відправив товар.Магазин і продавця рекомендую.
- Достоинства:
- На вигляд якісний товар,швидка доставка
- Недостатки:
- Продавец comfortno.vdoma
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашою роботою. Приємного користування!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Все ок але температура ну десь до 40 нагрівається (не до 60)
- Продавец comfortno.vdoma
Доброго дня! Електросушарка спеціально налаштована таким чином, щоб навіть при максимальному нагріві не перегрітися при тривалому використанні і не зіпсувати взуття, тому вона гріє помірно щоб зробити процес сушки вашого взуття максимально дбайлово.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
все добре