- AI аналіз відгуків203 відгуки: позитивний 75%, нейтральний 10%, негативний 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Гарний електричний млин, який завдяки підсвічуванню дозволяє чітко бачити кількість доданих спецій. Якість відмінна.
- Достоинства:
- Можна керувати процесом однією рукою, дозволяє налаштовувати фракцію помелу
- Недостатки:
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Сподобалось, брала для соли. Працює гарно. Спочатку купила мамі, потім докупила собі.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Рекомендую. Ціна відповідає якості.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Отримали мельницю для спецій!Крута штука,яка без зусиль допомагає додавати спеції до будь-якої страви!Рекомендую спробувати усім!
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
- Достоинства:
- зручно, якісно
- Недостатки:
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Чудовий млин, брали на подарунок, іменинику дуже сподобалося. Чудове спідвідношення ціни та якості.
- Достоинства:
- Регулювання, підсвітка, великий контенер
- Недостатки:
- Наталя З***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Млинок гарний,без подряпин,працює справно.Замовлення опрацювали і відправили дуже швидко.
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Дуже добре
- Достоинства:
- Зручність
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Все работает хорошо.Товаром довольна.
- Достоинства:
- Работает от батареек
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Петро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Гарний млинок. Доставлений швидко і в хорошому стані. Гарно подрібнює перець та інші спеції. Є можливість регулювання помелу.
- Достоинства:
- Можливість регулювання помелу
- Продавец GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Мар'яна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Швидка доставка. Гарно працює.
- Достоинства:
- Добре справляється зі своєю функцією!
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец GQbox
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Дякую, млин працює добре, є ліхтарик ))
- Продавец GQbox
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Чудовий млин, свої функції виконує відмінно, великий бонус підсвітка та регулювання помолу, продавець вислав в той день що замовили, рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец GQbox
- Анастасия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Супер річ. Якість гарна,обслуговування також. Замовлення доставили швидко.
- Продавец GQbox
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Дуже погано шестерня поламалася відразу Не рекомендую.Гроші на вітер
- Недостатки:
- Зламався
- Продавец GQbox
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Купувала на подарунок. Сподобався. Швидко доставлено
- Продавец GQbox
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Товар отримали швидко, все працює
- Достоинства:
- Є різні фракції помолу
- Продавец GQbox
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Замовляла електричний млин для спецій, солі та перцю Grant Salt and Pepper Mills — покупкою дуже задоволена. Млин зручний у користуванні, працює автоматично, добре та рівномірно подрібнює спеції. Підсвічування — приємний і корисний бонус, добре видно кількість приправи.
- Достоинства:
- Об’єм 50 мл оптимальний, дизайн стильний. Якість відповідає опису, доставка швидка. Рекомендую до покупки!
- Продавец GQbox
Дуже зручна, сподобалась , перець перемелює добре, 3 режими .Відправили швидко Дякую
- Продавец GQbox
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Товар соответствует описанию, быстрая доставка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Автоматическая.
- Продавец GQbox
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Швидко надіслали. Підсвітка працює. Все добре працює.
- Продавец GQbox
- Яков М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Вот столько перца получилось смолоть и сели 4 батарейки. Баночка 110 грамм. Как будто маловато
- Достоинства:
- Дешевый легкий в использовании
- Недостатки:
- Критически малый срок и объем до замены батареек
- Продавец GQbox
Добрий день! Можливо, Ваші батарейки були сівші, через це вони швидко розрядились або недостатньо потужні. Спробуйте у користуванні потужні нові батарейки і це повинно виправити проблему.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Не раджу ці млинки. Користуємося ними 2,5 місяці, дуже швидко розряджаються. Треба міняти 4 штуки батарейки АА в КОЖНОМУ млинку раз на 2-3 тижні.
Краще витратися на якісніші і дорожчі, але не міняти так часто батарейки.- Недостатки:
- Дуже швидко сідають батарейки
- Продавец GQbox
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Млинок дуже сподобався. Підсвітка працює, є можливість регулювання помелу.
- Продавец GQbox
- Циганкова О***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Гарний млин, є підсвітка, зручно солити, можна регулювати помол солі. Дякую
- Достоинства:
- Легко розбирається
- Продавец GQbox
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
- Достоинства:
- Хороший млинок
- Продавец GQbox
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Швидко надіслали.Все добре працює, досить потужний млин.
- Достоинства:
- Швидко відправили, компактний і потужний.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец GQbox
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Сподобався, тестую)
- Достоинства:
- Зручний, стильний, легкий
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец GQbox
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Зручний девайс, економить час
Свою функцію виконує, питань немає
Свіжозмелені спеції значно ароматніші- Продавец GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 14 днів" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Все супер рекомендую!
- Достоинства:
- Простой в использовании
- Продавец GQbox
- Ледок Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Сильно розчарована як якістю, так і сервісом. Купувала на подарунок мамі, як знак уваги. Привезла, поставила батарейки, спробувала молоти перець. Млинок працював, але підсвітка не працювала. Звернулась до продавця, щоб замінив, або повернув. Відповідь смішна: пришліть на розгляд ТЕХСЕРВІСУ відео , де буде видно, що не працює підсвітка. Тобто, вони будуть і хочуть УВАЖНО дивитись відео, де НЕ ГОРИТЬ маленька лампочка! Це якийсь сюр! Технічний сервіс буде проводити експертну оцінку несправній лампочці. Дуже шкода, що раніше моя любима «Розетка» дає свою платформу для таких продавців, які знецінюють покупців і платформу. Звичайно, що не буду висилати відео для експертної оцінки , бо там такі ж експерти і працюють, раз вони можуть давати заключення несправній лампочці і на основі цього вирішувати моє право повернути товар( Просто жах, аж бридко. Залиште собі кошти за цей млинок.
- Продавец GQbox
Добрий день! Шановний клієнт, Вам не відмовляли в заміні товару, Вас попросили надати інформацію для фіксування факту браку товару. Очікуємо від Вас на зворотній зв'язок для вирішення даного питання, після надання нам інформації підтвердження несправності Вам нададуть усі подальші інструкції.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Крута річ. Можна налаштувати крупний чи мілкий помол. Легкий в користуванні. Гімалайську рожеву сіль меле легко. Потребує 4 пальчикові батарейки.
- Достоинства:
- Легко користуватись, чудово подрібнює
- Продавец GQbox
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Ціна якість відповідають дійсності.
- Недостатки:
- Невиявив
- Продавец GQbox
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Чудова річ, мені сподобалась.
- Достоинства:
- Якісне і ціна
- Продавец GQbox
- Анна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный
Дуже якісна, користуюсь поки пару днів - все ок, класно що можна обирати розмір помолу
- Достоинства:
- Все подобається
- Продавец GQbox
Млинок чудовий, дуже сподобався!
Дякую Розетці за швидку доставку.- Недостатки: