Отзывы покупателей о Капусторезка Молния механическая (8670)

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

не виконює свою функцію, просто китайський ширпотреб, щоб повернути цей прибор продавцю, потрібно витратити час, і кошти ( просять надіслати посилку НП запакувати за власний кошт, і ще оплатити доставку )

Достоинства:
    Жодної
    Недостатки:
    Китайський ширпотреб
    • Продавец  SunDay

Вікторія, нам прикро, що у вас виникли труднощі з товаром, ми тестували капусторізку, з нашого досвіду - потрібно її використовувати з невеликими качанами капусти і все виходить.

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

Гроші на вітер, не купуйте цю фігню, буду оформлювати повернення, товар не справляється з поставленими і описаними задачами.
    Безглузда річ.

Достоинства:
    Переваг нема
    Недостатки:
    Не працює за призначенням
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

повна фігня та обман. нічого воно не робе. ножі тупі, конструкція невдала. не шинкує! викинуті гроші. всі позитивні відгуки-обман!!!

Достоинства:
    жодного. купа пластику
    Недостатки:
    не шинкує
    • Продавец  SunDay

Катерина, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару.Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

При першому використанні зламалися штирі для закріплення капусти. При отриманні товару немає шестигранного ключа, хоча у описі товару він вказаний.

Недостатки:
    Кріплення для капусти зламалося при першому використанні.
    • Продавец  SunDay

Тетяна, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару.Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.

• Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

Отлично, при определенном навыке можно быстро нарезать.