- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
не виконює свою функцію, просто китайський ширпотреб, щоб повернути цей прибор продавцю, потрібно витратити час, і кошти ( просять надіслати посилку НП запакувати за власний кошт, і ще оплатити доставку )
- Достоинства:
- Жодної
- Недостатки:
- Китайський ширпотреб
- Продавец SunDay
Вікторія, нам прикро, що у вас виникли труднощі з товаром, ми тестували капусторізку, з нашого досвіду - потрібно її використовувати з невеликими качанами капусти і все виходить.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Гроші на вітер, не купуйте цю фігню, буду оформлювати повернення, товар не справляється з поставленими і описаними задачами.
Безглузда річ.- Достоинства:
- Переваг нема
- Недостатки:
- Не працює за призначенням
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
повна фігня та обман. нічого воно не робе. ножі тупі, конструкція невдала. не шинкує! викинуті гроші. всі позитивні відгуки-обман!!!
- Достоинства:
- жодного. купа пластику
- Недостатки:
- не шинкує
- Продавец SunDay
Катерина, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару.Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
При першому використанні зламалися штирі для закріплення капусти. При отриманні товару немає шестигранного ключа, хоча у описі товару він вказаний.
- Недостатки:
- Кріплення для капусти зламалося при першому використанні.
- Продавец SunDay
Тетяна, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару.Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Отлично, при определенном навыке можно быстро нарезать.