- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Брала на подарунок. Дуже зручна, доступна в користуванні. Спеції смачні. Все чудово…
- Достоинства:
- Гарна комплектація
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Гарна штука, робить попкорн швидко і розкриваються майже всі бубояки, з однієї закладки виходить досить навіть гарна порція попкорну. Сподобалась
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Вже користуюсь певний час і однозначно можу рекомендувати. Все зручно, смачно і просто. Незабаром буду замовляти ще й більша зерна, бо малі іноді надто сильно вискакують, але то дрібниці. Все працює як треба. Дякую
- Достоинства:
- Зручно і смачно
- Недостатки:
- Потрібно одразу замовляти більші зерна
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Смачний та швидкий попкорн на вечір, рекомендую
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Купил ее у вас, готовит не плохо но есть один жирный минус, в процессе готовки выплевывает половину, а может и больше зерен, засыпаю по мерной ложке, в чем может быть причина или так и должно быть?
- Достоинства:
- Вкус
- Недостатки:
- Плюется
- Продавец Delicious Life
Вітаю. А ви відписували нам на вайбер з цією проблемою? Не бачу такого звернення
- Владислав
Где найти ваш вайбер?
- Продавец Delicious Life
Ми вам відписували з нього з підтвердженням замовлення)
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Чудово виконує свою функцію. Треба одразу мати при собі масло з розпилювачем (найкраще - кокосове), бо готування в такій попкорниці без масла, і без нього приправи не пристануть до готового попкорну.
- Достоинства:
- Швидко, смачно
- Недостатки:
- Не працює без світла, потрібно окремо купувати масло з розпилюванням
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
10/10
Найкраще рішення в моєму житті - Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Діти дуже задоволенні.
Замовляла 2 шт.
Ще би, вигадати якийсь спосіб, що б чіплялись спеції.
Але загалом, супер- Достоинства:
- Подобається дітям. Швидко робить попкорн.
- Недостатки:
- Немає інструкції, як приклеїти спеції по попкорну.
- Продавец Delicious Life
Дуже дякую вам за відгук! Щоб чіплялися спеції потрібно перед їх додаванням трошки змастити попкорн оліїєю, так як в попкорниці він готуеться без неї)
- Ульяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Все чудово
- Надежда М***Отзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Чудова попкорниця
Класна ідея для подарунку
Купувала своїм дітям на подарунок, за їх відгуками забезпечили всіх друзів таким приємним девайсом. Задоволені придбанням. Продавець дуже оперативно відправив, вдячна- Достоинства:
- Круто, прикольно, готує швидко і корисно
- Недостатки:
- Не виявлені
- Продавец Delicious Life
Дуже дякуемо вам за відгук! Раді що усе сподобалося) Смачного!
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Delicious Life
Попкорн приготовился за 2 минуты. Раскрылись почти все зерна. Раньше готовила на сковороде. Сейчас гораздо больше довольна результатом. Не ожидала, что получится так много. Надо брать или очень большую миску, или насыпать не полную мерную ложку. И как ни стараюсь, все равно немного попкорна разлетается мимо миски, чему очень рада моя собака.)) Еще мне не хватило инструкции по использованию приправ. Первый раз вся приправа оказалась на дне миски и не хотела держаться на хлопьях. Потом попробовала смешать хлопья с небольшим количеством растительного масла. После этого приправа держалась гораздо лучше, получился вкус очень похожий на тот самый киношный.
- Достоинства:
- Быстрое приготовление, удобней чем на сковороде
- Недостатки:
- Существенных не обнаружено
- Продавец Delicious Life
Дуже дякуемо вам за відгук! Раді що усе сподобалося) Смачного!