- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Синий
Все добре
Дякуємо за відгук!
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Синий
Не лопнув, але якість така, що не пробуватиму. Марно викинув гроші
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що якість фітболу не виправдала ваших сподівань. Хочемо запевнити, що дана модель виготовлена з міцного матеріалу та розрахована на навантаження до 120 кг, що гарантує її надійність під час тренувань.
Будь ласка, можете звернутися до служби підтримки Розетка для оформлення обміну або повернення товару
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Дякую за швидку доставку
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Синий
Недавно писал отзыв за этот фитбол, прослуживший с момента покупки 17 дней. На данный момент я не огорчён, а удивлен от происходящего!!! Получил ответ от компании Rozetka - обратиться в группу поддержки клиентов. Обратился! Получил ответ об оформлении возврата после прошедших 14 дней гарантийного срока. Прибыл в точку выдачи, оператор без лишних вопросов принял товар, оформил возврат средств, которые пришли на карту раньше чем я добрался домой!!! Очень удивлен и благодарен Rozetke за такой подход к делу в такое непростое время для всех!!! Желаю процветания, продвижения, успеха, удачи!!!
Представник постачальникаДоброго дня! Вдячні Вам за зворотний зв'язок!! Раді, що Ви задоволені!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Синий
Данный фитбол после покупки просуществовал ровно 17 дней. Пустая трата средств!!! Лопнул, когда супруга укачивала ребенка! Лопнул прям под ней, упала на пол с ребёнком, ударилась пятой точкой, хорошо, что ребенка удалось удержать. При этом накачен умеренно, даже подспускал немного. Нагрузка тоже в допустимых пределах (в общем и целом около 62кг нагрузки). В общем и целом сделан, чтобы отработать гарантийный срок в 14 дней!!! Не советую. Крайне огарчен!!!
Представник постачальникаВітаємо! Щиро перепрошуємо за цей інцидент. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka для вирішення питання.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Непоганий мʼяч, але не для щоденного використання,. Після 9 місяців користування він тріс, в моменті коли я на ньому сиділа, отримала забій куприка
- Недостатки:
- Тонкий матеріал
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися вашим досвідом, хоча нам дуже прикро читати про цей інцидент. Нам щиро шкода, що використання нашого м'яча призвело до травмування. Зауважимо, що фітболи чутливі до зовнішніх впливів: навіть непомітне механічне пошкодження або контакт із гострою поверхнею під час експлуатації могли порушити цілісність матеріалу, що з часом призвело до його розриву.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Серый
Дуже зручний фітбол, якісний і міцний. Оптимальний розмір 55 см, добре підходить для вправ і занять під час вагітності. Матеріал приємний, не має запаху, добре тримає форму.
Дякуємо за відгук.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Серый
Фітболміцний, стійкий і комфортний у використанні. Підходить для фітнесу, розтяжки й занять для вагітних. Якісний матеріал та приємна поверхня))))))
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за відгук!
- ЛізаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Серый
М'яч чудовий,головне не перекачати.
Дякуємо за відгук!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Серый
Це просто жах. Колисала дитину на мʼячі і він лопнув! Впала я, дякувати Богу що дитина не вдарилась. 4 місяці з дня покупки!!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація.
М’яч має систему Anti-Burst, яка в разі перевищення навантаження або пошкодження матеріалу має поступово спускати повітря, а не вибухати. Різке лопання може свідчити про механічне пошкодження, надмірне накачування або використання на нерівній чи холодній поверхні, що робить матеріал більш крихким.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Серый
РОЗІРВАВСЯ ПІДЧАС УКАЧУВАННЯ ДИТИНИ. Жахливий м'яч. Характеристиках сказано антирозрив, але м'яч розірвався прям підімною. Полетіла на підлогу разом з дитиною на руках. Строк експлуатації всього 3 місяці. Гранична вага була не перевищена, а навіть менша на 45 кілограм. Абсолютно не рекомендую якщо ви переживайте за своє здоров'я.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Розривається підчас експлуатації.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією — це справді неприпустимо, особливо коли йдеться про безпеку під час використання з дитиною.
М’яч EasyFit EF-3006-GY (55 см) оснащений системою Anti-Burst, яка в разі перевантаження або пошкодження повинна поступово здуватися, а не розриватися. Подібна поведінка може свідчити про брак або пошкодження матеріалу, або ж — про використання м’яча не зовсім за призначенням (наприклад, у якості сидіння на твердих поверхнях, поруч з нагрівальними приладами тощо).
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Лопнув мʼяч при надуванні. Якість просто жах. Рветься резина навіть просто руками. Це вже третій фітбол, який я за життя купую: жодного разу не було такого щоб лопнув.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Лопнув при надуванні, рветься в руках
Представник постачальникаДоброго дня! Дуже шкода, що у вас виникли проблеми з м’ячем. Для уникнення пошкоджень рекомендуємо надувати фітбол поступово, без надмірного тиску, дотримуючись інструкції щодо максимально допустимого розміру. Також зверніть увагу на місце надування — уникати гострих предметів і нерівностей.
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Відмінний мʼяч для фітнесу!
Дякуємо за ваш відгук.
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Хороший мяч, цвет приятный) брала укачивать малыша.
Щиро дякуємо за відгук.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SB products. Цвет: Синий
Доставка швидка, товар відповідає дійсності
- УльянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
мячик красивого кольору, розмір оптимальний
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Розетка перенесла термін оплаченої доставки третій раз і мені здається це не фінал. Сервіс розетки впав до дуже низького рівня платна доставка, ще і змушують платити під час замовлення.
Відносно мʼяча сказати нічого, його вже тиждень не можуть привезти- Недостатки:
- Розетка
Представник постачальникаДоброго дня, Аліно. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки, щоб вирішити ваше питання.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Лопнув через 3 місяці.
Вагу не перевищували.
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино. Нам дуже шкода, що м’яч вийшов з ладу. Наші фітболи виготовлені з міцного матеріалу, який витримує значні навантаження, тому лопнути сам по собі він не може. Найчастіше така ситуація трапляється через випадковий прокол або контакт із гострими предметами. Якщо у вас є можливість, будь ласка, перевірте місце розриву – зазвичай проколи мають характерні сліди. Ми завжди готові допомогти з рекомендаціями щодо правильної експлуатації та догляду за м'ячем, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
- Елизавета Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Запах настільки їдкий, що навіть на руках лишається і липне, до того ж зовсім маленький, не такий як на фото
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах, розмір
Представник постачальникаДоброго дня, Єлизавето. Ви можете звернутися в службу підтримки Розетки для обміну чи повернення товару.
Стосовно розміру підкажіть, будь ласка, чи заміряли ви діаметр? 55 см для фітболу це дійсно невеликий компактний м'яч. Важливо повністю його накачати і тільки тоді заміряти.
Липкість і запах фітболу є звичайним явищем, оскільки це новий виріб, виготовлений із ПВХ-матеріалу. Липкість це тимчасовий ефект, який зникає після того, як фітбол буде використовуватися кілька разів або можна його протерти вологою серветкою. Причиною запаху є летючі органічні сполуки, які вивітрюються протягом 1-2 днів.- Елизавета Д***
Я мила з милом, вивітрювала на вулиці, але запах на всю кімнату, купувала для занять з малюком, але дитині з таким запахом не те що займатися, а в одному приміщенні знаходитися не можна
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Синий
Хороший варіант за свої гроші!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
М'яч чудової якості, без токсичного запаху.
- Достоинства:
- М'яч чудової якості, без токсичного запаху.
- Виктор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Якісний м'яч, швидко доставили.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Синий
Купували за рекомендацією фізіотерапевта.
Дружина задоволена.- Достоинства:
- Без сторонніх запахів.
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Серый
м'яч дуже маленький, в мене був до цього 65 см і він був дуже завеликий. Я спеціально замовила меньший, а цей просто ну дуже маленький. В надутому вигляді ледь має 48 см
Представник постачальникаДоброго дня.
Можливо Ви не повністю накачали фітбол. М'ячі перевірялись на складі і вони відповідають характеристикам. Надішліть, будь ласка, фото м'яча у накачаному вигляді із вимірами.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Повністю накачала до розміру 55 см.
Круглий, колір відповідає)
Ніяких питань щодо якості або функціональності не маю.- Достоинства:
- Зручний, дешевий фітбол
- Недостатки:
- Ні
- ЛікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Брала 3 розміри 55 см, 75 см і 85 см для дитини, чоловіка і сестри. Всі задоволені якістю, всі м'ячі відповідають розміру, прийшли без пошкоджень і накачуються без проблем. Мабуть найближчим часом буду замовляти ще, бо подруга вагітна і шукає собі варіант без різкого запаху. М'ячі - супер, доставка від розетки - швидка і без питань. Звертайте увагу, що м'яч без насосу. Бо для декого це проблема.
- Достоинства:
- Якісні, без запаху, приємні на дотик.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Брала декілька розмірів м'ячів для порівняння і підбору зручного під кожну потребу. Цей виявився підходящим для дитини. Невеликий, яскравий, вона майже не злазить з нього вдома. Накачувала насосом для матрасу. Задоволена)
- Достоинства:
- Розмір, колір, якісний
- Недостатки:
- Ні
- лилияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Синий
М'яч багатофункціональний: і для спини, і для вагітних, і для немовлят, і для діток постарше.
- Достоинства:
- Гнучкий, міцний, багатофункціональний
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Синий
Заказала 2 мяча одинаковых по размеру, но прислали разные по размеру мячи!!! Качество ещё не знаю, время покажет.
- Недостатки:
- Пришли разные по размеру, а заказывала одного размера.
Представник постачальникаДоброго дня. Якщо Ви однаково накачали обидва м'ячі і також перевірили і докачали їх за добу, а вони не вирівнялись за розмірами, то Ви можете звернутись у технічну підтримку. Теоретично можливо, що було переплутано розміри.
Дякуємо за Ваш відгук.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Гарний мʼяч! Діти займаються, їм подобається
- Валерія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Хочу повернути м’яч, він жахливий, накачали його до діаметру 45 см і він кривий, не круглий, якийсь овальний чи що. Дитині неможливо на ньому займатися
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Дуже гарний колір, пружний матеріал, користуюся кожного дня. Дитина заколисується за 5 хвилин на цьому мʼячі. Що ще треба для щастя)
- Достоинства:
- Нормальна якість, доступна ціна, чудова річ для занять з дитиною та для заколисування.
- Недостатки:
- Зінаїда Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
М'яч після надування став овальний а не круглий, резина поганої якості, на стільки тонка, що аж просвічується та в середині м'яча видно розводи від фарби. Він нагадує мені великий надувний шар, а не м'яч для фітнесу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не м'яч для фітнесу а великий шарик.
Представник постачальникаДоброго дня. Підкажіть, будь ласка, до якого діаметру накачано м'яч? За фото він більший за 55 см.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
М‘яч приплюснутої форми. Він не круглий.
Представник постачальникаДоброго дня. Вперше маємо подібний відгук. Перевіримо. Просимо звернутись до Техпідтримки для обміну товару.
- Алина И***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Синий
Забрала м’яч, але це не ті розміри.
Прошу замінити його.
Я такий не замовляла, та писати що він не докаченмй також не треба.
Дякую- Достоинства:
- Недостатки:
- Не співпадає з розмірами. Дуже маленький
- Продавец 0spring
Доброго дня!
М'ячі перед відправкою перевіряються. При повноцінному накачуванні м'яча складок на фітболі не повинно бути.
Судячи по фото м'яч не докачаний.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Фиолетовый
Все відповідає опису
- Недостатки:
- Запах
- Продавец 0spring
Дякуємо за Ваш відгук!
Запах вивітриться протягом декількох днів.
Бажаємо продуктивних тренувань!