Отзывы покупателей о Кофеварка гейзерная Ardesto Gemini Piemonte AR-0806-AI 300 мл

Оценка пользователей 3.29/5
  • Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем: 450

Хорошая кофеварка, удобна в использовании, кофе получается вкусный

Достоинства:
    Цена - качество

Дякуємо за Ваш відгук!

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Стальной

Кофеварка понравилась.Кофе варит вкусный.Лучше чем металл.

Недостатки:
    Пока новая туго закручивается
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем: 450

Якість так собі. Ручка відпала через місяць користування. Носік взагалі не зручний, все просто проливається по кофеварці а не в чашку. Корочше не рекомендую її купувати.

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    погана якість

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, які виникли під час користування товаром. Нам шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Ваші зауваження обов’язково будуть враховані для покращення якості продукції в майбутньому.

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем: 300

Жахлива якість лиття, прорахунки в об'ємах(виходить більше пару чим рідини, незручний та неадекватний отвір), неякісно нарізана різьба.

Достоинства:
    Недостатки:
    низька якість лиття металу, неякісна різьба

Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін в разі виробничого браку - 1 місяць, просимо звернутись до служби підтримки.

• Губар В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем: 300

Купив близько 2 місяців. Трохи жалкую за витрачені кошти. Підходить до індукційної плити. Завіз на дачу. Як би міг то поміняв би на більш зручну.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Незручний носік. Завжди як не наливаю, кофе стікає по корпусу.
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем: 450

Через неделю отпала ручка. Очень неудобный носик, кофе разливается.

• Константин З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем: 300

Якість металу не дуже гарна. З першого вигляду симпатична, в роботі ще не перевірив.

Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук!

• Владимир Р***

У вас підтримує індукційні плити , купив Ardesto Gemini Trento (AR0806AIB) не підтримує на кроробці введення в оману 2 плити спробував не бачать цей витвір, шкода хоть трохи сталі було добавити один AL хоча на вид класна

• Дмитро С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем: 450

Нажаль моя індукційна плита не бачить цю кавоварку, хоча на коробці є значок індукції і в описі написано, що підходить до такої плити.

Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки

• Сергій О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем: 450

Придбав пару тижнів тому таку кавоварку. Бо свою, безіменну, яка слугувала близько 7 років, перегрів - трохи видулось дно і тепер вона підходить лише для газових плит. А у мене дома електрична із сколкерамічною поверхнею.
    Кавоварка достойна. Варить каву не гіршу, аніж Bialetti (є у дочки).
    З "+": при заявленій ємності 450 мл, якщо наливати до середини клапана, то входить рівно 500 мл. На смак кава "як треба", верхня ємність набігає повна вщенть. Ручка зручна, значно зручніше, ніж у моїй старій.
    З "-": треба дуже туго закручувати, буквально "зі всієї сили". Якщо цього не зробити із з'єднання виходить пара => не створюється достатній тиск => верхня ємність наповнюється лише наполовину.
    Тим хто пише, що відламується ручка - при закручуванні/відкручуванні за ручку брати не можна! Крутити лише за корпус. Ще "мінусик" - було кілька заусенців по краю різьби нижньої частини. Могли б порвати прокладку - зашліфував наждачним папером.
    З приводу того, що при наливанні звареної кави вона розливається (збігає мимо носика по корпусу) - треба наливати дуже повільно. Тоді нічого не розливається. Варю каву кожен день, по 2-3 рази на день і знаю про що пишу.
    З повагою...

Достоинства:
    Недорога, якісна.
    Недостатки:
    Треба дуже туго закручувати.

Дякуємо за Ваш відгук та вибір нашого товару!