- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
По акції взяти можна. Нарізали олів'є, вінігрет. Для тих, хто любить з цим погратись. Не обов'язковий елемент на кухні
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже зручна дякую вам за вашу працю
- Достоинства:
- Зручно
- Хрусталева Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже гарна овочерізка, універсальна, багато подрібнювачів. Мені сподобалась
Дякую магазину за швидку доставку- Продавец StarLight
- БІЛОВУС Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Фігня повна, крім яєць різати нічого не може, вск застряє, площа різання замала, краще вже купіть нормальний ніж
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Прислали не ту яку замовляв.
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Перевірили інформацію щодо даного товару - комплектація та модель повністю відповідають фото, опису та характеристикам, зазначеним у картці товару на "Rozetka".
Також звертаємо увагу, що звернень до нас щодо невідповідності товару або потреби в обміні не надходило. Ми завжди готові допомогти у вирішенні будь-яких питань щодо замовлення.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарем овощерізка) мене все влаштовує, брала собі таку і потім на подарунок, в цієї великий плюс, що може сама очищатися
- Дарья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все супер
- Достоинства:
- Якість, гострі ножі, відповідає опису майже повністю
- Недостатки:
- Немає однієї насадки для нарізки на слайси
- Продавец StarLight
- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не всі насадки гострі
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Класна річ!!! Ще і за таку ціну.
- Достоинства:
- Багатофункціональна .
- Недостатки:
- Пока не знайшла
- Продавец StarLight
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
За таку ціну чудово
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Очень качественный товар! Комплектация полная. Спасибо большое продавцу.
- Илья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отлично выполняет свои функции .
Спасибо , товар за свою цену очень даже хороший- Достоинства:
- Товар соответствует описанию
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Опис не відповідає дійсності, якісь насадок залишає бажати кращого, немає слайсера 2мм та 1 мм той що на 1,5 мм неможе нічого порізати бо деформований при виготовленні і немає прорізі на фото видно , товаром максимально не задоволений, не розумію звідки такий рейтинг і позитивні відгуки, буду пробувати повторювати гроші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Забагато
- Сергій Д***
Хоча товаром я не задоволений, спілкування з продавцем було досить приємним, після обґрунтування моїх притензій до замовлення я без проблем повернув їм товар а вони мені гроші. Також можу відмітити роботу працівників Розетки що одразу після мого відгуку звʼязались зі мною і запропонували допомогу у вирішенні проблеми.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Сергій, та ще раз приносимо Вам вибачення за незручності через ситуацію, що склалася. Були раді допомогти Вам та вирішити дане питання! Обов'язково повертайтесь - завжди будемо Вам раді!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарна за такі гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- На картинці були кубики одного розміру, прийшли інші-більші
- Продавец StarLight
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Комплектація не відповідає опису. В придбаному комплекті відсутня насадка 6x6mm
- Недостатки:
- Комплектація не відповідає опису.
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та хочемо зазначити, що актуальна комплектація, яку Ви замовляли зазначена в картоці товару.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудова річ, все прийшло швидко і цілим. Але не зрозуміло скільки має бути насадок слайсер. Є насадка слайсер 1.5 мм. А у вкладиші в описі вказано дві насадки слайсер 1.5 мм і 1 мм
- Продавец StarLight
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую за оперативність, я встигла зробити смачні деруни на наступний день після замовлення
- Достоинства:
- Тепер все швидко готую :)
- Недостатки:
- Немає за таку ціну
- Продавец StarLight
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний товар за свої гроші, відправили швидко.
- Назарій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормальна терка за ці гроші
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Розбитий пластик! :(
Я хочу повернути неякісний товар для заміни- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Наш сервісний менеджер надав Вам інформацію та ми в свою чергу очікуємо на інформацію від Вас у листуванні задля відправки заміни.
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
цена норм для ее качеств и свойств) доставка была быстрая))
- Достоинства:
- удобная, не хлипкая
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Як чудово, як для своїх коштів.
- Достоинства:
- Ціна.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Много насадок, удобная.
- Юрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний товар та чудова ціна, всім рекомендую
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний товар. Відповідає усім заявленим параметрам.
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Заявленим параметрам відповідає. Чудове співвідношення ціна - якість
- Марта В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороша річ на кухні. Якість відмінна. Я задоволена.