Отзывы покупателей о Овощерезка ручная с контейнером и насадками 14в1 измельчитель для овощей и фруктов многофункциональный Vetta Grey

Код:  412096710
Оценка пользователей 4.56/5
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

По акції взяти можна. Нарізали олів'є, вінігрет. Для тих, хто любить з цим погратись. Не обов'язковий елемент на кухні

• Ганна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже зручна дякую вам за вашу працю

Достоинства:
    Зручно

• Хрусталева Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже гарна овочерізка, універсальна, багато подрібнювачів. Мені сподобалась
    Дякую магазину за швидку доставку

• БІЛОВУС Р***

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Фігня повна, крім яєць різати нічого не може, вск застряє, площа різання замала, краще вже купіть нормальний ніж

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Прислали не ту яку замовляв.

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Перевірили інформацію щодо даного товару - комплектація та модель повністю відповідають фото, опису та характеристикам, зазначеним у картці товару на "Rozetka".

Також звертаємо увагу, що звернень до нас щодо невідповідності товару або потреби в обміні не надходило. Ми завжди готові допомогти у вирішенні будь-яких питань щодо замовлення.

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарем овощерізка) мене все влаштовує, брала собі таку і потім на подарунок, в цієї великий плюс, що може сама очищатися

• Дарья Б***

Все супер

Достоинства:
    Якість, гострі ножі, відповідає опису майже повністю
    Недостатки:
    Немає однієї насадки для нарізки на слайси
    • Продавец  StarLight

• Наталия Х***

Не всі насадки гострі

• Наталя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Класна річ!!! Ще і за таку ціну.

Достоинства:
    Багатофункціональна .
    Недостатки:
    Пока не знайшла
    • Продавец  StarLight

• Тетяна Б***

За таку ціну чудово

• Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Очень качественный товар! Комплектация полная. Спасибо большое продавцу.

• Илья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отлично выполняет свои функции .
    Спасибо , товар за свою цену очень даже хороший

Достоинства:
    Товар соответствует описанию
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  StarLight

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Опис не відповідає дійсності, якісь насадок залишає бажати кращого, немає слайсера 2мм та 1 мм той що на 1,5 мм неможе нічого порізати бо деформований при виготовленні і немає прорізі на фото видно , товаром максимально не задоволений, не розумію звідки такий рейтинг і позитивні відгуки, буду пробувати повторювати гроші.

Достоинства:
    Недостатки:
    Забагато
    • Сергій Д***

Хоча товаром я не задоволений, спілкування з продавцем було досить приємним, після обґрунтування моїх притензій до замовлення я без проблем повернув їм товар а вони мені гроші. Також можу відмітити роботу працівників Розетки що одразу після мого відгуку звʼязались зі мною і запропонували допомогу у вирішенні проблеми.

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Сергій, та ще раз приносимо Вам вибачення за незручності через ситуацію, що склалася. Були раді допомогти Вам та вирішити дане питання! Обов'язково повертайтесь - завжди будемо Вам раді!

• Светлана К***

Гарна за такі гроші

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    На картинці були кубики одного розміру, прийшли інші-більші
    • Продавец  StarLight

• Андрій Т***

Комплектація не відповідає опису. В придбаному комплекті відсутня насадка 6x6mm

Недостатки:
    Комплектація не відповідає опису.
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та хочемо зазначити, що актуальна комплектація, яку Ви замовляли зазначена в картоці товару.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудова річ, все прийшло швидко і цілим. Але не зрозуміло скільки має бути насадок слайсер. Є насадка слайсер 1.5 мм. А у вкладиші в описі вказано дві насадки слайсер 1.5 мм і 1 мм

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дякую за оперативність, я встигла зробити смачні деруни на наступний день після замовлення

Достоинства:
    Тепер все швидко готую :)
    Недостатки:
    Немає за таку ціну
    • Продавец  StarLight

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарний товар за свої гроші, відправили швидко.

• Назарій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нормальна терка за ці гроші

• Анастасія Д***

Розбитий пластик! :(
    Я хочу повернути неякісний товар для заміни

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Наш сервісний менеджер надав Вам інформацію та ми в свою чергу очікуємо на інформацію від Вас у листуванні задля відправки заміни.

• Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

цена норм для ее качеств и свойств) доставка была быстрая))

Достоинства:
    удобная, не хлипкая

• Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Як чудово, як для своїх коштів.

Достоинства:
    Ціна.

• Татьяна С***

Много насадок, удобная.

• Юрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якісний товар та чудова ціна, всім рекомендую

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Тетяна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якісний товар. Відповідає усім заявленим параметрам.

• Ігор Я***

Заявленим параметрам відповідає. Чудове співвідношення ціна - якість

• Марта В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хороша річ на кухні. Якість відмінна. Я задоволена.