- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
- Продавец opsale
Дякуємо за високу оцінку нашого дерев’яного млина для спецій та за вибір цього товару. Раді, що покупка виправдала очікування. Нехай млинок зручно слугує на кухні, а страви завжди виходять смачними та ароматними. Завжди відкриті до ваших подальших відгуків.
- Гайдай В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Гарний млинок. Відповідає заявленим характеристикам.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого млинка для спецій. Раді, що товар відповідає заявленим характеристикам і виправдав очікування. Ваша довіра дуже цінна. Хай млинок служить довго та робить приготування страв зручнішим і приємнішим.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Замовила млинок. Мені подобається, якісний. Доставили дуже швидко.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що млинок вам сподобався за якістю, а доставка була швидкою та зручною. Нехай оновлення кухонних аксесуарів приносить задоволення, а млинок довго та надійно служить у щоденному користуванні.
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Дуже задоволена млинком! Купувала чоловіку - він по приготуванню м'яса просто майстер! Дякую продавцю та бажаю вдячних клієнтів! Ідеально вписався млинок до полички спецій!
- Достоинства:
- Дизайн, зручність, якість виконання, приємна ціна, швидка відправка!
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за такий теплий відгук і за те, що обрали саме цей млинок. Раді, що він сподобався вашому чоловікові й чудово доповнив поличку зі спеціями. Нехай млинок служить довго, а кожне приготування м’яса приносить задоволення та смачний результат!
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
чудовий сервіс, відмінна швидкість, гарна комунікація
- Продавец opsale
Дякуємо за високу оцінку та приємні слова про сервіс і комунікацію. Раді, що замовлення було оброблено швидко та без зайвих клопотів. Дякуємо, що обрали саме цей млин для спецій. Нехай користування приносить задоволення та смакує кожна страва!
- Євгеній З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
- Продавец opsale
Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Євген М***
Зручний та необхідний домашній інвентар
- Петро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Я повністю задоволений!
- Продавец opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Все добре
- Продавец opsale
Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Свою функцію виконує добре . А там час покаже наскільки хватить.
- Достоинства:
- Зручна
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Дуже корисно...
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Хороший млинок, подрібнення регулюється. Відповідає опису
- Достоинства:
- Подрібнює
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
хороший млин, дрібний помол перцю супер.
- Достоинства:
- дизайн, якість
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Все добре працює, дружині подобається.
- Достоинства:
- Все просте і надійне.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Чудовий млинок
- Достоинства:
- Дерев'яний
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Все відповідає опису. Швидка доставка
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Хороший млинок
- Достоинства:
- Є регулювання помолу
- Продавец opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Все добре, працює.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Працює
- валентин к***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Свои функции выполняет
- Достоинства:
- Свои функции выполняет
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Борис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Норм
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Замовила млинок, на перший погляд все добре. Зручний, приємно тримати в руках, гарно меле. Сподіваюсь буде працювати і на далі
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Софія У***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Суперський млинок. Дуже класно перемелювати перецю прямо в свою страву. Дякую.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Всем рекомендую
- Достоинства:
- Хорошая вещь, Понравилось, что есть плавная регулировка степени помола. А еще красивый внешний вид.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Чудовий млинок
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Рекомендую. Купив два: для солі та перцю
- Достоинства:
- Працює довго без втрати якості у роботі
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Супер млинок. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Можливість регулювати товщину помолу
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- УлянаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Дуже гарний млинок! Купувала і в світлому, і в темному кольорах. Зручний, якісний, естетично виглядає, гарно меле.
- Достоинства:
- Якість, зручність, зовнішній вигляд
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Олеся Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Суперський млинок! Я задоволена покупкою , чудово вписався в дизайн кухні. Гарно мелить спеції я використовую для солі. Рекомендую )
- Продавец opsale
Дуже гарний млинок, все працює ідеально
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Дуже гарний млинок, чудової якості
- Юшкова О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Мельница как мельница мелет нормально
- Достоинства:
- Недорого красиво
- Недостатки:
- Пока нет
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
відмінний млинок!
- Достоинства:
- гарно меле і є скло через яке видно коли дозаправити)
- Недостатки:
- недоліки відсутні
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Отличная мельница
- Надія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Просто супер за свою ціну. Користуюсь вже місцяць, ніяких проблем за час користування не було. Перемелює перець добре, нічого не застрягає. На вигляд красивий, подобається що є скло через яке видно скільки перцю залишилось. Якість чудова. Рекомендую!
- Достоинства:
- Чудовий великий і якісний млинок, дуже задоволена
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево
Не варта цих грошей, зламалася через 2 дні, треба було розбирати і власноруч перевіряти де деталька змістилася трошки і вже не працювало. Сам розмір, якість і власне виріб мають коштувати 100 грн., не більше, з усіма ПДВ тощо.
- Достоинства:
- Недостатки:
- ціна і якість
- Продавец opsale
Доброго дня, нам прикро, що сталася така ситуація. З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення даного питання.
- Елена И***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево
Очень красивая, прекрасно выполняет свою функцию. Надеюсь, что хватит надолго)))
Отдельное спасибо продавцу за быструю доставку.- Достоинства:
- Отлично выглядит, выполняет свою функцию.
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.