Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Деревянная мельница для специй приправ измельчитель перцемолка ручная для соли и перца деревянная перечница ручная солонка для измельчения универсальная компактная для дома OnePro Светлый бежевый 70147

Есть в наличии

4.9/5
Оценка пользователей 4.9/5
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Светлое дерево

Покупались для разноцветные, для черного и белого перца. Очень удобные. Функции выпоняют. Регулировка помола. Жаль, что дополнительно не продается деревянная подставка. Заказывать пришлось у другого продавца. Среди небольших минусов это сложность чистки, надо разбирать полностью, откручивая два маленьких шурупа. Т.к. корпус сделан из дерева, то в случае мойки придётся полностью высушивать, дабы материал не рассохся. В целом очень доволен. За эти деньги (чуть менее 8 долларов) сейчас что-то приличное купить тяжело.

Достоинства:
    Стильная
    Недостатки:
    Не уверен касательно долговечности
    • Продавец  opsale

Дякуємо за докладний відгук і вибір цього млина для спецій. Раді, що дизайн і функціональність вам сподобалися, а регулювання помолу виявилося зручним. Візьмемо до уваги зауваження щодо чищення та підставки. Бажаємо приємного та тривалого користування.

• Георгий К***

Відмінний млинок

• Продавец  opsale

Дякуємо за високий відгук про дерев’яний млин для спецій. Раді, що виріб виправдав очікування та вам сподобався. Нехай млинок довго та надійно служить на кухні, робить страви смачнішими, а користування ним буде тільки приємним.

• Олег М***

Супер. Швидка доставка. Гарна якість.

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашого дерев'яного млина для спецій. Раді, що вам сподобалися швидка доставка та якість товару. Ваша довіра для нас дуже важлива. Нехай млинок служить довго й робить страви ще смачнішими!

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Темное дерево

Товар якісний. Відповідає опису

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що млин для спецій виявився якісним і повністю відповідає опису. Це важливо для нас, адже стараємося надавати саме те, що очікують покупці. Бажаємо приємного користування та смачних страв!

• Дімітрій

Добротний млин, працює без нарікань

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку млина для спецій. Раді, що виріб працює без нарікань і виправдав очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай млин довго та надійно служить і робить приготування страв ще зручнішим і приємнішим.

• Андрей Р***
    • Продавец  opsale

Дякуємо за високу оцінку нашого дерев’яного млина для спецій та за вибір цього товару. Раді, що покупка виправдала очікування. Нехай млинок зручно слугує на кухні, а страви завжди виходять смачними та ароматними. Завжди відкриті до ваших подальших відгуків.

• Гайдай В***

Гарний млинок. Відповідає заявленим характеристикам.

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого млинка для спецій. Раді, що товар відповідає заявленим характеристикам і виправдав очікування. Ваша довіра дуже цінна. Хай млинок служить довго та робить приготування страв зручнішим і приємнішим.

• Татьяна С***

Замовила млинок. Мені подобається, якісний. Доставили дуже швидко.

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що млинок вам сподобався за якістю, а доставка була швидкою та зручною. Нехай оновлення кухонних аксесуарів приносить задоволення, а млинок довго та надійно служить у щоденному користуванні.

• Марина А***

Дуже задоволена млинком! Купувала чоловіку - він по приготуванню м'яса просто майстер! Дякую продавцю та бажаю вдячних клієнтів! Ідеально вписався млинок до полички спецій!

Достоинства:
    Дизайн, зручність, якість виконання, приємна ціна, швидка відправка!
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо за такий теплий відгук і за те, що обрали саме цей млинок. Раді, що він сподобався вашому чоловікові й чудово доповнив поличку зі спеціями. Нехай млинок служить довго, а кожне приготування м’яса приносить задоволення та смачний результат!

• Євген К***

чудовий сервіс, відмінна швидкість, гарна комунікація

• Продавец  opsale

Дякуємо за високу оцінку та приємні слова про сервіс і комунікацію. Раді, що замовлення було оброблено швидко та без зайвих клопотів. Дякуємо, що обрали саме цей млин для спецій. Нехай користування приносить задоволення та смакує кожна страва!

• Євгеній З***
    • Продавец  opsale

Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Євген М***

Зручний та необхідний домашній інвентар

• Петро Л***

Я повністю задоволений!

• Продавец  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Александр Б***

Все добре

• Продавец  opsale

Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Александр П***

Свою функцію виконує добре . А там час покаже наскільки хватить.

Достоинства:
    Зручна
    • Продавец  opsale

• Василь В***

Дуже корисно...

• Елена С***

Хороший млинок, подрібнення регулюється. Відповідає опису

Достоинства:
    Подрібнює

• Влад

хороший млин, дрібний помол перцю супер.

Достоинства:
    дизайн, якість
    • Продавец  opsale

• Сергій О***

Все добре працює, дружині подобається.

Достоинства:
    Все просте і надійне.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  opsale

• Олександр М***

Чудовий млинок

Достоинства:
    Дерев'яний
    • Продавец  opsale

• Дмитрий О***

Все відповідає опису. Швидка доставка

• Сергій

Хороший млинок

Достоинства:
    Є регулювання помолу
    • Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Світлана

Все добре, працює.

• Аліна Р***

Працює

• валентин к***

Свои функции выполняет

Достоинства:
    Свои функции выполняет
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  opsale

• Борис Б***

Норм

• Тетяна С***

Замовила млинок, на перший погляд все добре. Зручний, приємно тримати в руках, гарно меле. Сподіваюсь буде працювати і на далі

• Софія У***

Суперський млинок. Дуже класно перемелювати перецю прямо в свою страву. Дякую.

• Владимир Ш***

Всем рекомендую

Достоинства:
    Хорошая вещь, Понравилось, что есть плавная регулировка степени помола. А еще красивый внешний вид.

• Євгеній

Чудовий млинок

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість.

• Олексій В***

Рекомендую. Купив два: для солі та перцю

Достоинства:
    Працює довго без втрати якості у роботі
    Недостатки:
    Не помічено
    • Продавец  opsale

• Анна

Супер млинок. Дуже задоволена

Достоинства:
    Можливість регулювати товщину помолу

• Уляна

Дуже гарний млинок! Купувала і в світлому, і в темному кольорах. Зручний, якісний, естетично виглядає, гарно меле.

Достоинства:
    Якість, зручність, зовнішній вигляд
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• Олеся Ц***

Суперський млинок! Я задоволена покупкою , чудово вписався в дизайн кухні. Гарно мелить спеції я використовую для солі. Рекомендую )

• Світлана

Дуже гарний млинок, все працює ідеально

• Ганна С***

Дуже гарний млинок, чудової якості

• Юшкова О***

Мельница как мельница мелет нормально

Достоинства:
    Недорого красиво
    Недостатки:
    Пока нет