- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Фиолетовый
Все супер
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец YogaLife
Дякуємо за відгук.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Фиолетовый
Пошта хороший
- Достоинства:
- Можно вес менять
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Фиолетовый
Дуже гарні обтяжувачі. Гарно і якісно зроблені.
- Продавец YogaLife
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо результативних тренувань!
- Назар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kvartal S. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Оранжевый
топ
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- нема
- Продавец Kvartal S
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам усе сподобалося та ви залишилися задоволені.
Нам дуже приємно)
10 з 10
- Достоинства:
- Зручні
- Продавец Kvartal S
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам усе сподобалося та ви залишилися задоволені.
Нам дуже приємно)
- Станислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Синий + Черный
Все добре, дякую.
- Продавец Wealis Shop
Дякуємо за відгук!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Нічого не сповзає на моїх худих ногах та малій вазі. Здивувалась відгукам, які про це писали.
- Продавец TONUS
Дякуємо за приємний відгук і вашу довіру. Нам дуже приємно!
- Лилия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Задоволена якістю товара
- Достоинства:
- Товар гарної якості , нарікань немає .. Використовую під час тренувань уже на протязі місяця
Дякуємо за відгук!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Ідеально як для гомілок, так і передпліч. Довгі ремні, пісок не сиплеться, шиття міцне, рекомендую однозначно
- Достоинства:
- Ціна, якість шиття, відповідність заявленій вазі
- Недостатки:
- Нема, все на висоті
- Продавец TONUS
Дякуємо за приємний відгук і вашу довіру. Нам дуже приємно!
- Владимир Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Брал для фитнеса. Все ок. Использую по 1 кг.пока. берите не пожалеете.
- Продавец TONUS
Доброго дня! Раді, що Вам все підійшло. Дякуємо за відгук
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Салатовый
Все подошло идеальные , благодарю
- Продавец TONUS
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що Вам усе сподобалося.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Серый + Черный
Як на мене вони пошиті на широку голінь. У мене зріст 180, вага 84 кг, я не можу вдягти 2.5 кг так щоб вони не бовталися бо нога у мене худіша а пасок не дає затягнути бо впираються грузики один в одне. Тому я максимум що зможу взяти це 2 кг. Щодо роботи з вагою 1 кг теж поки розібрався. На неї потрібно застібати лише на 1 защіпку і накладати одну на одну пусті комірки щоб воно трималося. В цілому якість гарна, але поки не використовував довго.
- Достоинства:
- На вигляд гарно якість, можливість зміни ваги.
- Недостатки:
- Має бути широка голінь. На худій нозі буде бовтатися 2.5 кг за рахунок відсутності обхвату. А накласти один мішечок гризу на другий неможливо.
- Продавец 0spring
Дякуємо вам за відгук!
Нам щиро шкода, що обтяжувачі виявилися для вас завеликими й не підійшли за посадкою. Раніше ми не отримували подібних відгуків, тому Ваш досвід дуже важливий
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Салатовый
Дякую все відмінно
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Спасибо, отличные утяжелители
- Продавец TONUS
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що вам усе сподобалося.
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StrikeUp. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный
Прийшли не можна регулювати вагу дуже не зручно мені треба на руки менше.
- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Не можу регулювати вагу
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Користуюсь два місяці. Все підійшло, на ногах добре сидять., ліпучки добре тримають, нозі комфортно. Сподобалось. Дякую.
- Достоинства:
- Добре кріпляться на ногах.
- Недостатки:
- Не побачив .
- Продавец TONUS
Дякуємо, що обрали нас! Дуже тішимось, що вам усе сподобалось.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Свою функцію виконують
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і покупку!
- валерий ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Добре
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Якісний товар, гарно пошиті, липучки тримають чудово, класно, що можна коригувати вагу.
- Продавец TONUS
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що вам усе сподобалося.
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Серый + Черный
Сподобався. Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний, свою роботу виконує
- Недостатки:
- Все ок
- Продавец 0spring
Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук!
- Іра С***Отзыв от покупателя. Продавец: InClub. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Зеленый
З магазину консультант зв'язався швидко. Всі питання які були теж вияснили. Самі обважувачі якісні, добре прошиті, міцна тканина(синтетична), добре закріплюються на нозі. Мені подобаютья. Буду користуватись.
Із моментів скоріш для естетів: вони не симетричі, тобто немає такого, щоб на ліву та праву ногу )))- Достоинства:
- Хороша ціна, гарна якість товару, легкий у застосуванні.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Свою функцию выполняют, использую при упражнениях для суставов, там как раз нужна постепенная нагрузка. Грузики по 0,5 кг то, что нужно. Немного только раздражает процесс одевания. У меня худые ноги, полностью оборачиваешь, потом надо попасть в отверстия для липучек, затянуть... Была бы одна большая липучка, было бы быстрее, как в тонометре для руки)
- Достоинства:
- Не дорого и функционально
- Недостатки:
- Особых нет
- Продавец TONUS
Щиро дякуємо за Ваш відгук та бажаємо продуктивних тренувань!
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Чудові обважувачі, добре фіксуються, є змога регулювати вагу. Товаром задоволена. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук !
- ТрампОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Якісні, міцні, зі змінною вагою.
- Достоинства:
- Якісні
- Аня ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FISTUS. Вес 1 шт: 5
Сам товар якісний але…
Не можливо їми користуватися, злітають з ноги, слизьки, різними варіантами намагалась їх хоч якось закріпити але ні, вони одразу спускаються на пʼятку
Думала може через те що в мене вузька нога, спробував чоловік, в нього теж на пʼяти спустились,вважаю викинуті гроші - Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Ок!!!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Абсолютно бесполезная вещь. Купил руководствуясь исключительно отзывами( положительными). Пробовал приспособить как на руку , так и на ногу. Это невозможно. Соскальзывают и не держатся, ничем зафиксировать не получилось. Попытаюсь вернуть продавцу. Очень удивлен положительными отзывами после того , как сам попробовал использовать по назначению.
- Достоинства:
- Приличный внешний вид
- Недостатки:
- Все остальное, абсолютно не возможно использовать
- Продавец TONUS
Доброго дня. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з використанням обтяжувачів. Наші вироби оснащені липучками та регульованими ременями, що дозволяють забезпечити надійне кріплення. Також хочемо звернути вашу увагу, що для оптимальної фіксації обтяжувачі рекомендується одягати на одяг, а не на голе тіло. Багато наших клієнтів залишилися задоволені їх використанням, тому сподіваємося, що ці рекомендації допоможуть вам досягти комфортного результату.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Дуже задоволена, можна змінювати вагу, якісний пошив
- Продавец TONUS
Ольго, щиро дякуємо за відгук.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Круті!
Дякую- Продавец TONUS
Ольго, дякуємо за ваш відгук! Раді, що обтяжувачі EasyFit вам сподобались. Будемо раді новим замовленням!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Зручні
- Достоинства:
- Гарна якість, пісок не висипається
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Гарна якість, чудово зроблені
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Дуже круті обважнювачі, хороша якісна та ціна
- Достоинства:
- Змінна вага
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Порівнюйте об'єм в см ноги та обтяжувача
- Достоинства:
- Можна регулювати вес обтяжувачів
- Недостатки:
- Завеликі для жінки 70 кг
- Продавец TONUS
Дякуємо, Наталіє, за ваш відгук і зауваження! Ми раді, що ви оцінили можливість регулювати вагу обважнювачів. Якщо виникнуть додаткові питання або потрібна допомога з вибором, будемо раді допомогти!
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Добрі обважувачі , гарне співвідношення ціна якість , потужні реміні , брав для реабілітації коліна, тому за те як вони себе поводимуть при надто активних тренування не знаю , мені підходять , єдиний недолік тканина зовсім не дихає, парять ногу , краще б їх з чогось типу джинси зробити . Фото на нозі з однією (500г)вставкою
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Тканина не дихає , парять ногу .
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Салатовый
Якісний матеріал, міцні липучки. Дуже зручно, що вагу можна регулювати витягуючи мішечки по 0.5 кг. Вже рік користуюся 3 рази на тиждень, а стан нових.
- Достоинства:
- Якісний матеріал та пошиття
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец TONUS
Доброго дня, Марія. Дякуємо за ваш відгук!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Салатовый
Товаром задоволена.
Свої функції виконують- Достоинства:
- Ціна і якість.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Продавец TONUS
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо продуктивних тренувань.