Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Пояс для похудения (пояс для фитнеса) Sunex (Санекс) 130см × 22.5см × 5мм чёрный с красным

Оценка пользователей 4.5/5
  • Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Пояс якісно виготовлений, проте має характерний гумовий запах, маю надію, що з часом зникне. В цілому рекомендую, схоже працює)

Достоинства:
    термоефект працює
    Недостатки:
    гумовий запах
    • Продавец  sport-society

Дякуємо всім за відгуки!
      Пояса для схуднення цієї моделі, перевірені часом! Максимальна довжина 130 см, та можно закріплювати липучку на любий участок поясу.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Все добре, відправили швидко, відповідає описанню

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Запах
    • Продавец  sport-society

Шановні наші клієнти! Дякуємо всім за відгуки! Пояса для схуднення цієї моделі, перевірені часом! Довжина 130 см, що підійде на різний об'єм талії! Заріпити липучку можно на любому участку поясу! Чекаємо на Ваші нові замовлення! З пов., sport-society.

• Марина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Гарне обслуговування! Швидка доставка! Товар відповідає заявленим характеристикам.

Дякуємо всім за відгуки!
      Пояс для схуднення цієї моделі, перевірені часом! Чекаємо на Ваші нові замовлення!

• Продавец  sport-society

Довжина 130 см, закріпити пояс можно на любому участку поясу. Очікуєм Ваших нових замовлень! :)

• Альона Я***

Хороший пояс

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Купила на подарунок. Маю схожий яким задоволена. Пояс працює при занятті спортом. Непогано тримає поперек. Відправили швидко.

Достоинства:
    Зручний у використанні-не товстий, легкий. Ціна і якість.

• Игорь С***

Пояс отримав. Цілком відповідає очікуванням

Дякуємо всім за відгуки!
      Пояса для схуднення цієї моделі, перевірені часом!

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Користуюсь таким вже більше 6 років (для попереку) супер!!!

• Інна Л***

Пояс якісний
    Продавець відповідальний
    Рекомендую

• Неля В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Гарна якість і з власного досвіду скажу, що ефективний . Задоволена. Рекомендую.

Достоинства:
    Єфективний для треніровок.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Купляла не собі, запитала у людини про відчаття, каже що нормально. Але більше на жаль сказати не можу

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Пояс сделан хорошо. Присутствует сильный запах, надеюсь через некоторое время применения он уйдет. Доставка быстрая, заказал в воскресенье, забрал во вторник до 12.00 из почтомата НП.

Достоинства:
    Качество товара, быстрая доставка, актуальная цена
    Недостатки:
    Сильный запах
    • Продавец  sport-society

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

На обслуговування нарікань нема, бо:
    1. Швидко зв'язалися (навіть у суботу),
    2. Відправили наступного дня, десь о 15.00 (не дивлячись на те, що неділя),
    3. Прийшло у понеділок, тобто за 24 години рівно ( тут я взагалі о*уїв, бо доставка укрпоштою за один день та за 35 грн. - це з паралельної реальності).

Але сам товар - то окрема історія (дивиться нижче).
    Основна проблема - дуже сильний сморід якоїсь технічної резини.

Достоинства:
    Ще не відчув, бо поки він смердить резиною - його неможливо носити. Особисто в мене, від того сморіду паморочиться голова. Тому поки висить на відкритому повітрі, на балконі. Поки не вдягав!
    Недостатки:
    Дуже сильно смердить технічною резиною. Неможливо носити, бо від того запаху, в мене особисто, наступає запаморочення.
    Ставлю поки дві зірки, бо не дивлячись на відмінний сервіс продавця - товар !
    • Продавец  sport-society

Дякуємо всім за відгуки!
      Олег, пояса для схуднення цієї моделі, перевірені часом! В нас їх вже дуже багато замовляли, і раніше жалоб не було! Пояси спеціально трохи обробляються виробником, для їх захисту від молі та ін.
      Звийчайно ж Ви можете повернути нам цей пояс, якщо він Вам не підійде! Теж дуже шкодуємо, якщо пояс Вам не підійшов! Даруємо Вам знижку 7% на наступне замовлення!