- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Серебристый. Объем: 1000
Все супер! Спочатку виявив брак, але продавець швидко організував повернення і прислав новий заварник.
Френч-прес підкупає стальною- Достоинства:
- Стальний захист, великий обʼєм
- Продавец DimPosud
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що нам вдалося швидко вирішити ситуацію і ви залишилися задоволені. Приємно чути, що френч-прес сподобався — сталь справді додає йому надійності та стилю. Користуйтеся із задоволенням!
Попався бракований френч-прес, за місяць користування ручка просто відлипла від залізної колби, добре, що не обпіклися кипятком.
Наразі звернувся до продавця- Достоинства:
- Якщо без браку, то ця модель подобається
- Недостатки:
- Конкретно мені попався бракований, відпала ручка
- Продавец DimPosud
Доброго дня. Видно Вам попапся заводський брак. Даний товар ми вам замінемо. Для заміни цього товару будь ласка звяжіться з нами.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Хороший
Представник постачальникаДобрий день, Роман. Дякуємо за Ваш відгук.
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Через 2 месяца отпала ручка
- Достоинства:
- Красивый
- Недостатки:
- Качество
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
За свої гроші гарна якість
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро. Дякуємо за Ваш відгук
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Стильний та зручний.
- Достоинства:
- Якісний.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Лариса. Дякуємо за Ваш відгук
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Гарний вигляд. Трохи тяжкий. Виконаний доволі якісно. Поки все супер в користуванні. При митті можна вийняти скляну колбу. Сітка на заклепках тому ніякі болтики не випадають.
- Достоинства:
- Гарний та міцний
- Недостатки:
- Трохи тяжкий
Представник постачальникаДобрий день, Наталія.
Дякуємо за Ваш відгук
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Супер!
Представник постачальникаДобрий день, Ігор. Дякуємо за Ваш відгук.