- Єршов С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Килимок добрий, м'який, теплий на дотик, неслизький, я задоволений.
- Продавец WGroup
Дякуємо, Сергію, за ваш відгук! Нам дуже приємно, що килимок WCG вам сподобався та виправдав очікування. Раді чути, що ви оцінили його м’якість, комфорт і неслизьку поверхню. Бажаємо приємного та зручного користування!
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Дуже задоволений від придбання цього килима-літака, бо тепер можу робити будь які вправи не остерігатися холодної підлоги. Матеріал якісний, товщина, щільність подобаються, запах відсутній. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Величезний
- Продавец WGroup
Ми щиро дякуємо Вам за такий детальний і позитивний відгук. Раді, що килимок забезпечує комфорт під час тренувань, надійно захищає від холодної підлоги та повністю виправдав Ваші очікування щодо якості матеріалу. Дякуємо за рекомендацію
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Чудовий, тепер не холодно на холодній підлозі
брала для занять гімнастикою, якщо займатись в шкарпетках то трохи ковзаю, але можна пристосуватись, все ж таки це захистне покриття, а не килим для йоги, вже знающо єдине що не ковзає це каучук
задоволена покупкою і вдячна продавцям, не легко було знайти такий велий і по хорошій ціні- Достоинства:
- великий розмір, без запаху
- Продавец WGroup
Ми дякуємо Вам за такий детальний відгук! Раді, що килимок добре утеплив підлогу, має великий розмір і без запаху, а також підійшов для занять гімнастикою. Щодо ковзання в шкарпетках — Ви все правильно зазначили: це захисне EVA-покриття, а не йога-мат з каучуку. Дякуємо за довіру та бажаємо комфортних тренувань.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Крутий килим (називати це килимком не дуже правильно). Він великий, це треба розуміти хто бере до дому.
Дуже мьякий, десь впертися ліктями чи колінами - доволі комфортно.
Теплий! Сильно ізолює якщо займатися на холодній поверхні (гараж, коридор, ..)
Запах є але не скажу шо сильний.
Подивимось з часов шо по витривалості...- Достоинства:
- Мьякий, теплий, великий