- Анжела І***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Яке ж воно смачне це бомба ракета. Зазвичай я його додаю до ранішньої кави,це дуже смачно. Я купила маленьку склянку на пробу,і вже пожалкувала про це. Масло скінчилось, пішла в супермаркет купила подібне іншого бренду...ну геть не те...тепер не можу дочекатися,що б воно закінчилося. Буду замовляти тільки це масло
- Достоинства:
- Приємний післясмак
- Недостатки:
- Швидко закінчилося
- Продавец Freshly shop
Щиро дякуємо за такий емоційний і теплий відгук! Нам дуже приємно, що наше масло настільки вам сподобалось і стало ідеальним доповненням до ранкової кави
Раді, що ви відчули різницю в якості - ми дійсно стараємось робити продукт, до якого хочеться повертатися знову і знову. Наступного разу рекомендуємо брати більший об’єм, щоб задоволення тривало довше
Чекаємо на ваше нове замовлення!
- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Вкусное)
- Достоинства:
- Приятный запах и вкус
- Продавец Freshly shop
Щиро дякуємо, що обираєте O’freshly!
Ми цінуємо вашу довіру
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Добрий день.Замовляю третій раз.Масло супер.Смак дитинства у бабусі.Дякую за вашу працю.Мирного неба.Слава Україні!
- Достоинства:
- натуральний продукт
- Недостатки:
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Дуже смачне органічне масло гхі. Замовляла перший раз, до цього брала інші. Має шикарну структуру, не криштться навіть після холодильника- а це ознака якісного жирного продукту. Запах і аромат - окрема історія. Любителі топленого масла мене зрозуміють. Сервіс дуже якісний, упаковка добротна, доставка швидка. Рекомендую однозначно!
- Достоинства:
- Смак, аромат, структура продукту
Красива естетична баночка- радує при кожному використанні - Недостатки:
- Продавец Freshly shop
Доброго дня! Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили смак, аромат і якість нашого масла! Ми справді вкладаємо душу у кожен етап - від відбору сировини до упаковки, щоб наші клієнти отримували тільки найкраще. Особливо раді, що баночка Вам теж припала до душі - ми віримо, що краса має бути і всередині, і зовні Дякуємо за Вашу довіру та рекомендацію! Завжди раді бачити Вас знову
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Дуже смачне і якісне масло по адекватний ціні. Купувала для малюка, малому 8 місяців дуже сподобалось
- Продавец Freshly shop
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже цінуємо Вашу думку. Та дуже раді, що наше масло сподобалось Вам та Вашому малюку! Очікуємо від Вас нових замовлень.
- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Смачне масло ,прийшло швидко
- Продавец Freshly shop
Дякуємо Вам за відгук! Очікуємо на Вас ще в нашому магазині!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Якісне масло за адекватною ціною.
Ірина, дякуєм за Ваш відгук
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Все супер, смак, аромат.
І доставка швидка, і упаковали чудово! - Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop
Гарної якості. Смачне масло.
- Продавец Freshly shop
Дякуєм за ваш відгук. Чекаємо на вас знову!