Отзывы покупателей о Теплиця садова парник для городу з вікнами та оцинковим каркасом Bonro UP-18м2

Оценка пользователей 4.04/5
  • Отзывы про товар продавца BoBko
  • Камінська М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 6

Дуже слабкий каркас. Перший вітер його зігнув всередину.

Недостатки:
    Якість квркасу
    • Продавец  BoBko

Добрий день. Нам прикро за ситуацію яка виникла. При можливості надайте нам більше фото, спробуємо уточнити можливість рекламації

• Лена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 6

К сожалению теплица не выдержала ветра,хотя мы её хорошо укрепили и прикопали

Недостатки:
    Слабая арматура
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 6

Кріплення ненадійне, рветься. Кілочкі одна назва. Але це ще нічого, погано те що блискавка не сходиться десь на 40 см. внизу. Ну як так можна було пошити? Явний брак.

Достоинства:
    Швидко збираеться, особливо якщо збирати вдвох.
    Недостатки:
    Плівка пошита неправільно.
  • София П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 6

Очень разочарована теплицей. Качество фурнитуры — 0 из 10. Колышки плохо держатся в грунте, веревки рвутся от первого же порыва ветра. Пленка сшита кусками, из-за чего её невозможно нормально натянуть без складок. Если не хотите бегать за ней по всему участку, готовьтесь сразу закапывать её в землю, так как родные крепления не держат ничего.
    Не рекомендую к покупке, если не готовы всё переделывать своими руками.

Достоинства:
    Относительно быстрая сборка. Втроём можно управиться за часа 2
    Недостатки:
    Качество
  • Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 4

Після встановлення пишу другий відгук.
    Не знаю, як можна одному зібрати? Збирали вдвох з чоловіком. Схема докладна, розібрались. Вже ввечері натягнули верх. Чохол чи плівку- без різниці. Все сподобалось. А вранці подув вітер..... Ось тут воно і почалося!
    Добре, що чоловік поробив шпильки і прикріпив каркас до землі. А то б ловили по селу свою теплицю!
    Але цього було замало. Почало зривати верх. Обов'язково треба ставити розтяжки. Правда, ті " палички", які поклали для цього у комплекті, не згодилися. У нас грунт піщаний. Прийшлося брати арматуру, загинати і вбивати на глибину 40- 50 см.
    Зав'язки, ті що по кутам, вирвало зразу. Вони не пришиті, а пристебнуті і закороткі. Буду пришивати інші, нормальної мотузки.
    І ще одне. Дуже низько розташовані віконця. Не знаю, як вони виконуватимуть свою функцію провітрювання. Тепле повітря підіймається вгору. Ідеально- віконця в стелі, але хоча б вище.
    Щоб закріпити каркас, довелось прикладати дошками і цеглою весь периметр. Подивлюсь пару днів, тоді буду або не буду щось садити.

Достоинства:
    Металевий каркас, гарна якість матеріалу, тепло всередині., швидка доставка, гарна упаковка та зрозуміла інструкція
    Недостатки:
    Підходить більше для присадібних ділянок, закритих від вітру. Не знаю, як буду справлятись з нашою погодою.
    Занизькі віконця. Слабкі мотузки.
  • Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 3

Прийшла дуже швидко, візуально все норм, але ще не встановлювали)

Достоинства:
    Доставка швидка і недорога
    Недостатки:
    Ще не встановлювали
  • Ніна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 3

Теплиця буде корисна для вирощування овочів на городі.

Достоинства:
    Зручна компактна теплиця, якісна
    Недостатки:
    Не видно
  • Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 4

Це те, що я хотіла за помірною ціною.
    Дуже якісно упаковано.
    Правильно заказала адресну доставку. Важка.
    Ще не збирали. Сніг ще лежить.
    На вигляд все чудово. Відпишусь, коли зберу.
    Доставили швидко.

Достоинства:
    Ще не знаю.
    Але плівка щільна, трубки якісні.
    Надіюсь, проблем не буде.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Марія К***

Дякую все сподобалось!

Достоинства:
    Посилка пришла вчасно
    Недостатки:
    Ще не ставили
  • катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 3

Товар доставлений я задоволена.

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 3

Все добре прийшло ціле магазин рекомендую

Достоинства:
    Металевий каркас ціна доставки порівняно невелика
    Недостатки:
    Ще не користувались
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 4

Тепличка прийшла швидко якістю задоволена

• Сергій Т***

якістю задоволений

Достоинства:
    не дорогі та надійні
    Недостатки:
    не знайшов
  • Галина

Дуже задоволені, якісна теплиця

Достоинства:
    Недостатки:
    За такі гроші,не має
  • Олександра Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 3

Отличная и вместительная теплица, как раз для нашего маленького огорода.

Достоинства:
    Вместительность, лёгкость сборки.
    Недостатки:
    Пока не видела
  • Інна І***

Теплиці супер. Продавець ввічливий, приємний. Доставка швидка

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 3

Довезла на дачу в маршрутці, зібрала сама без допомоги. Поки задоволена. Дівчата, беріть не пошкодуєте!

Достоинства:
    Добре збирається, все є, гарна річ.
    Недостатки:
    Молния слабовата, боючь сломать
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 3

Тепличка гарна і на диво міцна як для своєї ціни. Єдиний недолік- це слабенькі блискавки на вході.

• Оксана Т***

Дякую. Усе отримала.

• Оля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 4

Чудова теплиця.Посилка трохи габаритна але коробки в машину вміщаються. Дуже легко складається. все як на картинці.Огірки були взахваті від нової теплиці))

• Елена К***

У вас нічого не сталося за сезон з плівкою? Бо, кажуть, що швидко псується, буквально рік два і дірочки між армуванням.

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Длина: 3

Отличная теплица, продавец быстро связался и отправил.

Достоинства:
    Качество и лёгкость сборки
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 4. Ширина: 2.5

Прийшла тільки плівка і трубки. Жодного кріплення.

Недостатки:
    Не змогли зібрати.
    • Продавец  EUROSMILE

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що при отриманні теплиці ви виявили неповну комплектацію.

Ми дуже серйозно ставимося до якості обслуговування, тому, як тільки ви повідомили про відсутність кріплень, наш склад оперативно здійснив довідправку всіх необхідних елементів. Нам важливо, щоб кожен покупець міг без перешкод встановити парник і розпочати сезон вчасно.

Причиною цього випадку став людський фактор під час пакування партії, і ми вже вжили заходів, щоб посилити контроль за комплектацією замовлень. Раді, що на даному етапі ситуацію повністю врегульовано.

Бажаємо вам гарного врожаю!

З повагою, відділ турботи про клієнтів.

• Микола К***

Тільки сьогодні встановив

Достоинства:
    Ще не виявив
    Недостатки:
    В комплекті не вистачає пяти пластмасових заглушок. Немає шайб під гайки,
  • Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 6. Ширина: 3

Це вже другий парник, який я купую, тому маю з чим порівняти. Перший брала в іншого продавця і була повністю задоволена. На жаль, з цим продавцем досвід дуже негативний.

Перед оформленням замовлення я кілька разів уточнювала, чи вікна на липучках, чи на зав’язках. Мене запевнили, що на липучках. У результаті прийшов парник із зав’язками.

Крім того, на деяких трубках відсутня нумерація, що ускладнює збірку. Замки теж у жахливому стані — вони нові, але вже майже не закриваються.

Окремо хочу зазначити, що деякі зав’язки вже відірвані, хоча парник навіть не встиг вистояти один сезон. Виникає питання: що ж буде з ним далі?

Дуже шкодую, що купила саме у цього продавця.

Достоинства:
    Великий розмір
    Недостатки:
    Неправдива інформація від продавця, вікна на зав’язках замість липучок, частина зав’язок уже відірвана, відсутня нумерація трубок, неякісні замки.
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 6. Ширина: 3

Прийшов товар вчасно, Всі деталі є. Чехол якісний, але одна вада - трохи замалий...боюсь, щоб не розійшовся шов. Закрила з трудом... Що робити?!

Достоинства:
    Недорога, велика, міцний каркас, охайно зроблена
    Недостатки:
    Малий чехол...
  • Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 6. Ширина: 3

Все супер,якість на висоті.

• Березовська Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 4. Ширина: 2.5

Швидка доставка і зворотній зв'язок.
    Гарні ціна і добра якість .
    Бажана тепличка приїхала дуже швидко ,все ціле ,гарно упаковано . Інструкція і наявність всіх матеріалів для збору в комплекті .
    Дякую за співпрацю і гарних клієнтів )

Достоинства:
    Бажане отримано
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  EUROSMILE

Дуже дякуємо за теплі слова та високу оцінку! Для нас це найкраща нагорода. Завжди будемо раді бачити Вас знову і зробити все можливе, щоб Ви залишилися задоволеними!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 4. Ширина: 2.5

Чудова тепличка для невеликої ділянки, встановила самостійно, свої функції повністю виконує. Заслуговує уваги, однозначно рекомендую!!! Сезон відслужила без пошкоджень. На зиму не знімала плівку, станом на січень все без пошкоджень

Достоинства:
    легко встановила без сторонньої допомоги, зрозуміла інструкція і всі конструкції пронумеровані, для невеличкої ділянки саме то що надо)) рекомендую
    Недостатки:
    не виявила, все відмінно
    • Продавец  EUROSMILE

Щиро дякуємо за такий позитивний відгук і високу оцінку! Ми раді, що Ви залишилися задоволені) Дякуємо за рекомендації!