Отзывы покупателей о Измельчитель для овощей и специй портативный измельчитель Электрический мини измельчитель Беспроводной кухонный для овощей и фруктов овощерезка Kayfovo FP - 63 Blue

Оценка пользователей 4.71/5
  • AI аналіз відгуків
    110 відгуків:  85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.
    Клієнти загалом дуже позитивно оцінюють міні-подрібнювач: хвалять його компактність, зручність, мобільність і гарну якість подрібнення невеликих порцій овочів, горіхів, фруктів, зелені тощо. Більшість користувачів звертає увагу на те, що пристрій особливо корисний для підготовки дитячого прикорму, швидкого приготування страв і в умовах відсутності світла. Доставка здебільшого швидка, обслуговування ввічливе. Водночас, є незначна кількість скарг на надійність (поломки після року використання, проблеми з заряджанням), а також на особливості конструкції (невелика ємність, іноді потрібно притримувати кришку, не дуже щільне з’єднання частин).
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Дуже компактний подрібнювач (я думала трошки більшим буде, але най), працює добре, має три леза, тому кілька секунд і половина цибулини вже нарізана :)

Зручно, що працює від батареї, тому навіть без світла овочі будуть нарізані.

Продавець швидко відправив, проблем не було.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Нема індикатору заряду
    • Продавец  Lemeshop

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой

Товаром і обслуговуванням задоволена.Дякую!

Достоинства:
    Працює добре, нарікань не має
    • Продавец  Lemeshop

• Орест М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Хороший подрібнювач! Досить потужний мотор як для такого малюка. Свою справу робить досить добре! Одним словом можу рекомендувати!

Достоинства:
    Потужний, довго тримає заряд, легкий в користуванні!
    Недостатки:
    Поки немає!
    • Продавец  Lemeshop

• Алла Ц***

Чудово працює
    Ніяких нарікань
    Дякую

• Олександр Б***

Все добре

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Файно працює, скарг не маю

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Чудово працює, добре виконує свою функцію. Продуктом задоволена

• Наталя Ш***

Жах, а не подрібнювач. Взагалі нічого не меле. Не рекомендую

• Михаил

Измельчаем хорошо

Достоинства:
    Маленький
    Недостатки:
    Маленький
    • Продавец  Lemeshop

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Дуже гарний подрібнювач. Зменшує час нарізання

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Маріанна Т***

Чудово!

Достоинства:
    Розмір,можливість використовувати далеко від розетки
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  Lemeshop

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой

Просто незамінна річ на кухні, а найголовніше - тепер мої пальці на руках цілі, бо теркою постійно умудрялася здирати шкіру. Перебиваю у даному подрібнювачі поки що лише цибулю і моркву, він просто шикарно справляється зі своєю задачею. Також порадувало те, що леза дуже гострі.
    Зарядила повністю, тиждень користування і натяків на розряд немає. Дуже зручно, що заряджається від USB, взагалі без прив'язки до шнурів, батарейок і що актуально в наш час - працює незалежно він наявності електрики. Однозначно раджу до придбання!

Достоинства:
    Все!
    Недостатки:
    Немає!
    • Продавец  Lemeshop

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Хороший подрібнювач, свою функцію виконує.

Достоинства:
    Працює, заряджається від usb
    Недостатки:
    Не закривається (треба стискати руками)
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку Раді, що подрібнювач справляється зі своєю функцією та зручно заряджається від USB. Щодо кришки — вона фіксується за рахунок щільного притискання, це конструктивна особливість моделі для кращої герметичності під час роботи. Дякуємо за зауваження, ваш зворотний зв’язок допомагає нам покращувати опис товару.

• Олександра Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Міняю відгук з 2 на 5, бо виявилося, що подрібнювач погано працював через те, що вдома екстремально холодно і він розрядився в нуль, і навіть підключений до розетки не хотів працювати, як слід. Але щойно температура піднялася і він повністю зарядися, став працювати нормально. Подрібнює добре.

Достоинства:
    Ціна, usb-формат
    Недостатки:
    Не дуже щільно закривається (якщо багато рідини, може виливатися). Застаріла зарядка (не type-c, a micro-usb)
    • Продавец  Lemeshop

• Олександра Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Взагалі нічого не ріже, мотор просто не тягне :( на жаль, випадково викинула коробку, тому поміняти чи здати не можу, але шкода навіть таких невеликих грошей.

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Можемо зробити вам повернення - напишіть нам в особисті.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

добре працює, швидко, хорошо меле

Достоинства:
    якісний

• Га Т***

Пока, все отлично.

Достоинства:
    Быстро, качественно измельчает.
    Удобно мыть.
    Недостатки:
    Не привычно закрывается, кажется, что не надёжно.
    • Продавец  Lemeshop

• Костянтин Г***

Нужная вещь. Доволен.

Достоинства:
    Рубит очень быстро
    Недостатки:
    Нет индикатора батареи
    • Продавец  Lemeshop

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Потрібна річ , виконую свою функцію

• Павло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Класна штука. Цибуля, часник, морква класно нарізає. Як приємно оце не стояти і не горбатитись вручну його нарізати

Достоинства:
    Класна штука, не дорога
    Недостатки:
    За таку ціну їх по суті і не може бути
    • Продавец  Lemeshop

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой

Подрібнювач гарний, компактний та дуже зручний. Доставка безпроблем та швидко.

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой

Користуюсь 3 місяці. Дуже зручне пристосування на кухні. Подрібнюю часник, цибулю,моркву і др. коли треба швидко та малу порцію.

Достоинства:
    Зручно, компактно
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой

Користуємось подрібнювачем лише кілька днів - поки що функцію свою виконує. Для заряджання даного гаджета бажано мати блок живлення на 300 мА, або використовувати павербанк в режимі заряджання маленьких пристроїв (павербанки Сяомі, як правило, мають такий режим), або хоча б від USD порта комп'ютера. Потужніший блок живлення, скорше за все, швидко зіпсує акумулятора

Достоинства:
    Подрібнює, безпровідний, компактний
    Недостатки:
    Відсутність зарядного в комплекті
    • Продавец  Lemeshop

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой

Потрібнювач досить не поганий, тільки потрібно притримувати кришечку, в цілому зі своїми функціональними задачами справляється добре. Переваги в тому, що може потрібнювати як совсім дрібні частини, так і середнього розміру. Дякую продавцю, дуже ввічливі та турботливі.

Достоинства:
    Легенька, компактна, чудовий дизай
    Недостатки:
    Потрібно притримувати кришечку
    • Продавец  Lemeshop

• Кучерук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой

Гарний подрібнювач, працює добре, дрібнить все що там покладеш. Ну але я все рівно бережу його, дрібню там цибулю і моркву поки що. Подобаються шо нема шнура живлення, зарядка через кабель. Доставка швидка все клас

Достоинства:
    Компактний , без шнура

• Наталія К***

Компактний та дуже зручний

• Шулика И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Удобный в использовании, миниатюрный, хорошо мельчит овощи. Пришлось передавить маме, потому что он ей понравился. Закажу ещё себе

Недостатки:
    Пока не нашла
    • Продавец  Lemeshop

• Ольга Л***

компактний, подрібнює гарно

Достоинства:
    гарний, компактний

• Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Голубой

Подрібнювач чудовий. Доставили швидко. Рекомендую знайомим.

Достоинства:
    Швидко подрібнює
    • Продавец  Lemeshop

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Підрібнювач чудовий. Поки працює добре. Користуємось постійно. Доставка швидка. Все було акуратно запаковано.

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Отримала замовлення і наступного дня поїхала з ним за кордон.
    Зарядила, він не працює. Сама баночка перекошена і закривати її проблематично.
    Повернути можливості немає.
    Могли хоча б перевіряти чи працює перед віправкою.

Достоинства:
    ніяких
    Недостатки:
    не працює
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук!
      Усі товари перевіряються перед відправкою, тому описана ситуація виглядає як поодинокий випадок пошкодження під час транспортування чи використання. Також на продукцію діє гарантія, і у разі несправності завжди можна скористатися поверненням чи обміном згідно з правилами Rozetka.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Брала для того щоб можна було його взяти з собою. Соус з гриль овочів робить. Дуже економить час. Маленький компактний. Легко брати на відпочинок. Для інших цілей не пробувала - для цього в мене є домашній провідний.

• Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Класний гаджет, для невеликих порцій! Рекомендую!

• Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Жінка спробувала подрібнити кілька зубків чеснока, а потім різану цибулю, щоб зробити десяток котлет, для швидкого приготування , була дуже задоволена. ВАУ ! Рекомендую спробуйте!

• Клименко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Зеленый

Очень довольная, что купили. Очень удобная вещь

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Користування легке, зручне, на невеликий об’єм, довго тримає зарядку

Достоинства:
    Дуже зручно для невеликої кількості продуктів