- AlexОтзыв от покупателя. Продавец: good things
Прийшов запакований товар але в ньому нема головних елементів а саме нема другого жала TS tip. Мені некомплектний набір не потрібен. Або заберіть назад товар або вишліть мені жало, якщо треба то я доплачу за жало.
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Недостатки:
- Прийшов запакований товар але в ньому нема головних елементів
- Продавец good things
В описі товару, і навіть в назві вказано, що з ним жало йде T12-B2. У цих паяльників є різні модифікації і ви купили SI-012 з жалом T12-B2.
Якщо товар вам не підходить, ви ним не пали і зберегли його товарний вигляд - протягом 14 днів можете повернути легким поверненням Нової пошти.
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: good things
Хорошие паяльники, на 350° работают идеально, заказывали 4 штуки и жалоб вообще нет, единственная проблемка что для type-c нужен провод с поддержкой PD3.0, QC2.0, и нормальный источник, так что лучше сразу взять себе DC на 25V
- Достоинства:
- Из 7 паяльников это самый лучший
- Недостатки:
- Путин еще не умер
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: good things
Політ наче нормальний.
Але є одне але.
В мене працює лише від павербанку на 65w . Коли втикаю в блок живлення ксяомі на 120w то воно вмикається але каже мала напруга. Блок живлення здатен видати 20v 6a чого повинно бути більше ніж досить. Чи це тому, що блок видає забагато ампер і вмикається в режимі 9v?
Павербанк це не бентежить коли його заряджаю тим блоком живлення.
Зараз заряджаю павербанк і потім через нього паяльник підключаю.- Богдан Р***
Винен був блок. Ледь не спалив хату. Від нормального блоку працює норм.
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: good things
Поки бавлюся з опціями. Проблем не виявив.
Хочеться знати де взяти до нього ще жала. Точніше яке слово чи буквосполучення мені шукати аби знайти жала які підійдуть.
Це звісно зазначено на сторінці товару але відсутність блоку живлення в комплекті це сильно не зручно. В нас не так багато людей має зарядник телефону на 65ват. Якби нормальний блок живлення навіть разом продавали і примотали дві коробки скотчем було би чудово, брав би без вагання.- Достоинства:
- Гріється швидко. Маленький.
- Недостатки:
- Нема блоку живлення в комплекті