- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Коли залишала останній відгук, я взагалі не згадувала про компенсацію,просто хотіла звернути увагу продавця, що сталася така помилка.
Але відповідь мене вразила.
Ось збережений текст:
...Ми не зобов'язані були пропонувати компенсацію за такі випадки, адже це біологічний товар, але ми пішли вам назустріч, бо хочемо зберегти лояльність. Знижка 50% — це рішення, щоб компенсувати ваші незручності та розділити з вами відповідальність за цю прикру помилку постачальника...
Виявляється, що в мене є якась відповідальність за помилки постачальника і продавець вважає ризики пересорту проблемою "біологічного матеріалу" .
Продають відвертий непотріб, потім називають це пересорт і "вішають" на покупця свою відповідальність за неякісний товар. Моя відповідальнісь- сплатити за замовлення,ваша - надати якісний матеріал. Ваші відносини з постачальником з Нідерландів мене не стосуються.
Смішно. Цікаво ,хто пише ці відповіді.- Достоинства:
- Красива картинка
- Недостатки:
- "Недосорт".."Пересорт"
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Нарешті дочекалась коли розквітнуть мої "карликові"жоржини...
Висота 1,5м з горщиком.
Дуже маленькі квітки, порівнянно з висотою рослини, зовсім інша форма.- Недостатки:
- Інший сорт
- Продавец Garden Number One
Добрий день. Дякуємо за звернення та надані фото. Ми вже зв’язалися з вами в особистих повідомленнях для уточнення деталей та вирішення ситуації відповідно до умов гарантії сортності. Сподіваємося швидко знайти прийнятне для вас рішення.
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Гарної якості і дуже великий корінь жоржини. Плюс приємний подарунок 3 пакета з насінням.
Дякую!- Достоинства:
- Недостатки: