- Сніжана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Все чудово.Дякую!
Сніжана, дякуємо.
Мирного Вам неба
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Усе супер! Вчасно, якісно
Добрий день, Наталія, дякуємо Вам за відгук. Бажаємо мирного неба
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Рекомендую продавця. Все швидко та якісно
- Продавец SmartNikolaevPicture
Валерія, наш магазин безмежно вдячний Вам за відгук про наш товар та нашу роботу.
Дякуємо.
Мирного неба
- гаркуша в***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Все очень понравилось!!! Не первый раз заказываю. Могу советовать с чистой совестью. Спасибо!!!
- Продавец SmartNikolaevPicture
Вікторія, дякуємо за Ваш чудовий відгук
Дуже цінуємо, Ви найкращі покупці Мирного неба
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Качественная работа ,ребенок доволен ,быстрая отправка ,пришло всё целое )
- Достоинства:
- Красиво
- Продавец SmartNikolaevPicture
Наталя, дякуємо Вам за відгук про наш товар та нашу роботу. Наша команда дуже цінує зворотній зв'язок, такі покупці нас завжди надихають!
Дякуємо
- Светлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Дуже якісна картинка! Насичені яскраві фарби, гарна якість друку! Неначе фотодрук! Відправили швидко, пакування супер! Рекомендую!
- Достоинства:
- Висока роздільна здатність і якість картинки, насичені кольори, гарне пакування, швидка доставка, через деякий час стає невід'ємною частиною крему тому чудово ріжеться потім з тортом
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец SmartNikolaevPicture
Світлана, дякуємо Вам за чудовий відгук
Мирного неба
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
яскрава картинка. швидка відправка
- Продавец SmartNikolaevPicture
Дякуємо, безмежно за відгук про наш товар.Чекаємо знову.
- Лариса А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Все супер! Ім'я в подарунок приємно порадувало! Дякую! Синок був у захваті!
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец SmartNikolaevPicture
Дякуємо, Вам за відгук про товар, синочку міцного здоров'я та мирного неба над головою
- Люда Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванильный
Вчора замовила, сьогодні отримала! Рекомендую
- Продавец SmartNikolaevPicture
Людочка, дякуємо дуже Вам за відгук про наш товар та швидку роботу