- Геннадий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Після третього використання зламався
- Недостатки:
- Не має тиску
- Продавец TechnoCraft
Добрий день! Нам шкода. що ви зіткнулися з такою проблемою. Ми зв'яжемося з вами найближчим часом для вирішення питання. На продукцію Machtz надається два роки гарантії. Ви також можете звернутися до сервісного центру. Контакти сервісного центру можна знайти в гарантійному талоні або на офіційному сайті бренду.
- Станіслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Другой місяць використання поки все подобається. На свою ціну дуже не погано. Компактна, потужна.
- Достоинства:
- Ціна-якість. Компактна, потужна.
- Недостатки:
- Трохи не зручно що треба щоб шланг на вхід повинен бути заповнений водою. Других недоліків поки не знайшов.
- Продавец TechnoCraft
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Добрий день! Купував дану мийку у Жовтні 24 року! Користувався пару разів! Працювала добре! Ось дістав з «зимової сплячки» підключив, запустив, тільки воду забув включити, вона погуділа секунди 3-4 і замовкла, і більше признаків життя не подавала! Що може бути??? Спеціалісти підкажіть на що звернути увагу?!!
- Достоинства:
- Компактна, легка, доволі хороший тиск, для домашніх справ!
- Недостатки:
- Вийшла з ладу
- Продавец TechnoCraft
Добрий день, важко робити припущення, причини можуть бути різні, тому радимо вам звернутися до нашого сервісного центру, контакти можна знайти на офіційному сайті бренду.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Сьогодні отримав. Помили два авто. Працює на відмінно. Рекомендую. Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Досить небагато місця займає, але тиск як в "дорослих" мийок. Ще добре - 6 метрів шланга високого тиску.
- Недостатки:
- Поки не бачу.
- Продавец TechnoCraft
Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Два штуцери не зайшли в пістолет. Вибиває при натисканні.
- Достоинства:
- Розчарування
- Продавец TechnoCraft
Добрий день! Насадки необхідно встановлювати у швидкоз'ємний подовжувач для пістолета. Детальний опис встановлення насадок прописаний в інструкції (пункт 3.4).
- Николай Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Мойка супер, соответствует своим характеристикам,рекомендую.
- Достоинства:
- Компактная, несмотря на её размеры очень мощная,хорошая комплектация,качественная сборка, короче стоит своих денег ,берите не пожалеете.
- Недостатки:
- Их просто нет.
- Продавец TechnoCraft
Добрий день, Миколаю! Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді що ви задоволені мийкою, бажаємо пиємного використання!
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Викнує свої функції від заявлених, нарікань не має, для приватного використання в задоволення
- Продавец TechnoCraft
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Чудова мінімийка, нарікань немає.
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Добра, свою справу робить.
Купив в лютому 2024.- Продавец TechnoCraft
Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!
- Луцик М***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
Все добре миє.
Сьогодні перший раз попробувала. Все слава Богу працює. Дякую дуже- Продавец PS.tools
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та добрі слова. Нам неймовірно приємно, що ви задоволені результатом роботи мийки. Нехай Mächtz MPW-1756 TURBO працює стабільно та приносить лише задоволення від чистоти навколо. Легкого вам користування та всього найкращого!
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
до уваги кріплення м22 на 15 для проф пістолетів і пінокомплектів з кітаю треба переходник м22 15 на 14
- Достоинства:
- працює
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
Причину виявив і виправив проблема була в дачику на фотографії поправити уплотняюче кільце все працює.
- Достоинства:
- Менжер швидко звязались і запропонували допомогу
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
Никаких проблем, никаких замечаний отличное качество. Быстро связались, проконсультировали , что значительно упростило процесс покупки
- Достоинства:
- Удобная в использовании, все необходимое в комплекте
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец PS.tools
Добрий день! Дякуємо за вибір продукції бренду Mächtz та Ваш відгук!
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Toolspace
Вийшов з ладу на 4 раз користування.
Сервісна служба за 3 тижні так зі мною не зв'язалась.- Недостатки:
- Перестав працювати.
Продавець мовчить
- Продавец Toolspace
Доброго дня, ми зв’язувались з вами три рази, дали вам три варіанти
1. Ви зі своїм гарантійним талоном звернетесь в сервісний центр і по гарантії вам поремонтують або обміняють
2. Ми обміняємо вам мийку на іншу
3. Відправте нам мийку і ми самі доставимо її до сервісного центру і вирішимо питання
Ви обрали варіант, зв’язуватись з сервісним центром особисто
Які питання до нас можуть бути?